Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 360 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 września 2010, o 12:23 
Offline

Dołączył(a): 18 października 2008, o 19:53
Posty: 298
Lokalizacja: Gdańsk/Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
zobacz w biosie czy nie masz jakims cudem wylaczonychgniazd ps2 i usb....


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 września 2010, o 15:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 października 2008, o 05:50
Posty: 2387
Lokalizacja: zza roga
Płeć: Mężczyzna
w razie co mam chyba gdzieś nówkę kartę z USB2 podpinaną pod płytę.
Za 2 warki oddam jak podziała ;)

_________________
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2010, o 13:20 
Offline

Dołączył(a): 21 października 2007, o 15:04
Posty: 129
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
za moment zacznie się tu wypowiadać weterynarz i stomatolog i patrzeć jak usłyszymy znanego chirurga ....
Róbta co chceta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Nieustający problem.
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:29 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
Drogi Adminie portalu, walczyłem z ustawieniami mojej przeglądarki FF.
Niestety jedynie nagłówek portalu wyświetla mi się w ten sposób. Inne strony i portale działają bezbłędnie. Czy istnieje jakaś możliwość poprawy tego lekko irytującego stanu?


Załączniki:
nagłówek.jpg
nagłówek.jpg [ 86.93 KiB | Przeglądane 6090 razy ]
Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:32 
Offline
Przyjaciel forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 marca 2006, o 12:48
Posty: 13802
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Wciśnij Ctrl+0 (słownie klawisz kontrol oraz zero )

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:37 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
drosik napisał(a):
Wciśnij Ctrl+0 (słownie klawisz kontrol oraz zero )


Wciskam z całej siły, klawiatura wytrzymuje objawów brak :oops:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:39 
Offline
Przyjaciel forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 marca 2006, o 12:48
Posty: 13802
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Odhacz "Powiększaj tylko tekst"
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lutego 2008, o 18:55
Posty: 2473
Lokalizacja: Gardeja / Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Wyszyść cache przeglądarki

Narzędzia -> usuń historię przeglądania

_________________
Od chwili tej aż do końca świata,w pamięci ludzkiej będziemy żyć: my, wybrańców garść, kompania braci.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:51 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
Beria wykonano - jedyny efekt to usunięcie haseł do for, nasz portal nadal wyświetla się błędnie :oops:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: problem
PostNapisane: 9 września 2010, o 10:57 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
Do Drosika - mam zainstalowane takie dodatki:


Załączniki:
dodatki.jpg
dodatki.jpg [ 127.37 KiB | Przeglądane 5974 razy ]
Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lutego 2008, o 18:55
Posty: 2473
Lokalizacja: Gardeja / Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
wersja przeglądarki?

_________________
Od chwili tej aż do końca świata,w pamięci ludzkiej będziemy żyć: my, wybrańców garść, kompania braci.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 11:06 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.9) Gecko/20100824 Firefox/3.6.9 GTB7.1 (.NET CLR 3.5.30729)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lutego 2008, o 18:55
Posty: 2473
Lokalizacja: Gardeja / Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Świeżynka :)


Spróbuj ją odpalić przez start uruchom:
Kod:
"%programfiles%\Mozilla firefox\firefox" -safe-mode



Wklej to poprostu w odpowiednie miejsce w okienku uruchom

_________________
Od chwili tej aż do końca świata,w pamięci ludzkiej będziemy żyć: my, wybrańców garść, kompania braci.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 11:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sierpnia 2006, o 11:00
Posty: 611
Lokalizacja: Z deptaq
Płeć: Mężczyzna
Posiada ktoś Mac'a ? z systemem "OS X Snow" albo "OS X"


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 września 2010, o 11:25 
Offline
Przyjaciel forum

Dołączył(a): 6 grudnia 2006, o 13:41
Posty: 14824
Lokalizacja: W-wa.
Płeć: Mężczyzna
beria napisał(a):
Świeżynka :)


Popróbuję - być może to jet to. Dziękuję :smile:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 360 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


-->

Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.