Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 12:38 

Cytuj:
Uważasz się za super dowcipnego człowieka a nawet w tej sytuacjach nie potrafisz odnaleźć młodzieńczej fantazji i żartu wciągając ten rodzaj argumentu do swojej brudnej gry bogu ducha niewinnych dziewczyn. I jest to ohydna manipulacja.

Dziwi mnie to, że Ty wrobi wiesz za kogo się uważam skoro przez cały czas gryzie cię jak owsik (Owsiak też Cię pewnie gryzie) to że nie wiesz kim jestem. A na temat młodzieńczej fantazji to możesz sobie porozmawiac z moimi kochankami :lol:
Masz pewne schematyczne zwroty: "Ohydna manipulacja", "wciągając ten rodzaj argumentu do swojej brudnej gry","przypisujesz mi jakieś niestworzone rzeczy niczym Urbanowska propaganda", " fale oszczerstw".
Przecież my te zwroty ciągle słyszymy w telewizji: Kaczyński, Gosiewski, Cymański,Kurski.
Czy wy wszyscy macie jednego nauczyciela i jeden słownik poprawnej kurszczyzny?
Czy to wielka polityka czy male lokalne forum tam gdzie znajdzie się jakiś członek PiSu tam słyszymy te same zwroty.
Powiedz wrobi coś swoimi słowami, dowcipnego tak żeby mi mój świński ryj wykręciło ze śmiechu. Powiedz po angielsku piss.

Pozdrawiam Cię :mrgreen:

Porcellus[/list]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 12:50 

Porcellus napisał(a):
Cytuj:
Uważasz się za super dowcipnego człowieka a nawet w tej sytuacjach nie potrafisz odnaleźć młodzieńczej fantazji i żartu wciągając ten rodzaj argumentu do swojej brudnej gry bogu ducha niewinnych dziewczyn. I jest to ohydna manipulacja.

Dziwi mnie to, że Ty wrobi wiesz za kogo się uważam skoro przez cały czas gryzie cię jak owsik (Owsiak też Cię pewnie gryzie) to że nie wiesz kim jestem. A na temat młodzieńczej fantazji to możesz sobie porozmawiac z moimi kochankami :lol:
Masz pewne schematyczne zwroty: "Ohydna manipulacja", "wciągając ten rodzaj argumentu do swojej brudnej gry","przypisujesz mi jakieś niestworzone rzeczy niczym Urbanowska propaganda", " fale oszczerstw".
Przecież my te zwroty ciągle słyszymy w telewizji: Kaczyński, Gosiewski, Cymański,Kurski.
Czy wy wszyscy macie jednego nauczyciela i jeden słownik poprawnej kurszczyzny?
Czy to wielka polityka czy male lokalne forum tam gdzie znajdzie się jakiś członek PiSu tam słyszymy te same zwroty.
Powiedz wrobi coś swoimi słowami, dowcipnego tak żeby mi mój świński ryj wykręciło ze śmiechu. Powiedz po angielsku piss.

Pozdrawiam Cię :mrgreen:

Porcellus[/list]

Zabawne jak sprytnie wychodzisz z opresji wszystkie te zwroty, które przytaczasz są z tego wątku, ale ja prosiłem o to, kiedy zanim wybuchł nasz konflikt używałem takich stwierdzeń i które ciebie tak raziłyby. Niestety polemika z tobą przypomina budowę cepa, bo dajesz się wpuścić w maliny i łapiesz się na lep, który ci serwuję ( a Owsika mimo jego wielu wad lubię). Ależ drogi Parcelusie umacniam ciebie tylko w swoim nieomylnym przekonaniu. A teraz powiem dalej przewrotnie udowodnij, że ci politycy PIS stosują ten rodzaj argumentu? Znając życie znowu wywiniesz się sianem, bo zwyczajnie nie masz argumentów i lubisz pomawiać tylko ludzi.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 12:54 

Daj spokój 'wrobi'. Z "sympatyczna" forumowa swin(k)a nie ma co dyskutowac i wdawac sie w jakiekolwiek dywagacje...
To tylko strata czasu i nerwów....wiem coś o tym:] Ten czlowiek zawsze ma racje <hahaha>...
Lepiej jechać nad jezioro tudzież morze, a błyskotliwego Porcellusa zostawić przy komputerze i niech się produkuje...
I już się nie mogę wręcz doczekać kochany porcellusie jak mi się oberwie za ten post, czekam z niecierpliwościa na odpowiedź...

Pozdrawiam serdecznie'WROBIEGO' i jeszcze bardziej moja ulubiona gwiazde forumowa porcellusa;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 12:56 

Porcellus!!!
Zakładam, Twój fan-club! :-D

Jak mogę ci się przysłużyć, żebyś napisał o mnie coś tak inteligentnego jak piszesz o wrobim?!

EDIT: (mój post jest jak najbardziej szczery... nie co te wrobiego czy KTK... żeby było wszystko "jasne").

------------------------------------------------
PS swój podpis dedykuję temu wątkowi!!!

Ostatnio edytowano 13 lipca 2006, o 12:59 przez jarekm, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 12:57 

Wrobi posiłki przybyły same z siebie czy wezwaleś pomoc.

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 13:02 

Kochana swinka, jestes moim fawotyem i wrecz GURU.
Czerpie z twoich wypowiedzi niewyobrażalne pokłady wiedzy naukowej i nie tylko....Ty mój wszechstronny omnibusie i fachowco w każdej dziedzinie!
Będę czcił Twój hołd... A jak już polegniesz, to pamiętaj, że masz w KTK wiernego przyjaciela w mojej osobie:P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 13:04 

Jarku
Najpierw musisz zapisac się do rządzącej partyi,
Potem musisz zostac ordynansem "społecznym" jakiegoś Ortsgruppenleitera z Marienburga
Po drodze jeszce musisz w celibacie skonczyc rydzykowną szkołę i broń boże nie przyznawac się do tego.
Poza tym musisz jeszcze opanowac perfekcyjnie kurszczyznę.
Sam widzisz, że nie jest łatwo zdobyc względy u Porcellusa.

Pozdrawiam :570:

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 13:13 

Jeszce jedno już na koniec, bo ktoś musi być mądrzejszy. Wysuwam rękę na zgodę. Żądam jedynie przeprosin i zmiany twojego nastawienia do mnie i normalnej rzeczowej dyskusji opartej na sile argumentów. Jak masz coś do mnie to pisz bezpośrednio do mnie, a nie w watkach o meteorytach używasz nadaremnie mojego niku albo imienia? Jeśli przyjmiesz te warunki zostanę na forum. Jeśli nie odejdę. I pamiętaj to ja jestem Sprite a ty pragnienie.

Chyba napisałem jasno, że ze szkołą Ojca Rydzyka nie mam nic wspólnego.

Wszelkie tego typu fragmenty będę zgłaszał do moderacji

Cytuj:
Jarku
Najpierw musisz zapisac się do rządzącej partyi,
Potem musisz zostac ordynansem "społecznym" jakiegoś Ortsgruppenleitera z Marienburga
Po drodze jeszce musisz w celibacie skonczyc rydzykowną szkołę i broń boże nie przyznawac się do tego.
Poza tym musisz jeszcze opanowac perfekcyjnie kurszczyznę.

Sam widzisz, że nie jest łatwo zdobyc względy u Porcellusa.

Pozdrawiam

Porcellus

Ostatnio edytowano 13 lipca 2006, o 13:14 przez wrobi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Powiem tak (a właściwie zapytam wrobi'ego):
Qrcze, kiedy Ty to chłopie zdążyłeś wszystko zrobić?!
Nie szkoda Ci czasu, a może za tą działalnością stoja "wielkie pieniądze"?

PS Za duży to jak dla mnie wyczyn, wolę być sobą (hehehe). Życia by mi nie starczyło o energii już nie wspomnę!!! :-D

Ostatnio edytowano 13 lipca 2006, o 13:14 przez jarekm, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Cytuj:
Kochana swinka, jestes moim fawotyem i wrecz GURU.
Czerpie z twoich wypowiedzi niewyobrażalne pokłady wiedzy naukowej i nie tylko....Ty mój wszechstronny omnibusie i fachowco w każdej dziedzinie!
Będę czcił Twój hołd... A jak już polegniesz, to pamiętaj, że masz w KTK wiernego przyjaciela w mojej osobie:P

Drogi KTK strasznie się cieszę żę wrócileś będzie jeszcze zabawniej tego lata.
Możesz czcic mój hołd ile chcesz tylko powiedz jaką częśc ciala masz na myśli cobym i jak mógł sobie poczcic.

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 15:56 

Cytuj:
Jeszce jedno już na koniec, bo ktoś musi być mądrzejszy. Wysuwam rękę na zgodę. Żądam jedynie przeprosin i zmiany twojego nastawienia do mnie i normalnej rzeczowej dyskusji opartej na sile argumentów. Jak masz coś do mnie to pisz bezpośrednio do mnie, a nie w watkach o meteorytach używasz nadaremnie mojego niku albo imienia? Jeśli przyjmiesz te warunki zostanę na forum. Jeśli nie odejdę. I pamiętaj to ja jestem Sprite a ty pragnienie.

Chyba napisałem jasno, że ze szkołą Ojca Rydzyka nie mam nic wspólnego.

Wszelkie tego typu fragmenty będę zgłaszał do moderacji

Zacznę od końca, wrobi nie ośmieszaj siebie i swojej partyi, chociaż Twojej partyi nie można już bardziej ośmieszyc, dużo lepiej robią to Twoi partyjni koledzy na bardziej wyeksponowanych stanowiskach. To, że na innych forach latasz z jezorem do moderatorów kiedy ktoś powie parę słów prawdy to nie znaczy, że musisz przenosic swoje "medialne" zachowania na to forum.
Twierdzisz, że jeśli nie przeproszę Cię to odejdziesz. Nie ja Cię zapraszałem i nie ja Cię wyganiam. Dla mnie to możesz odejśc chociażby na Madagaskar, zabierz tylko ze sobą wszystkie pisiory z tego kraju.
Sugeruję też abyś pomyślał troszeczkę i zauważył, że takim szantażem albo obrażasz resztę forumowiczw albo jesteś tak zadufanym w sobie bufonem, że wszelkie uwagi są dla Ciebie niezrozumiałe, czego zresztą dowodzisz w każdym swoim zdaniu.
Odejdź albo zostań to jest Twój wybór, tylko nie pisz po raz nie wiem już który,że odchodzisz i dalej zaśmiecasz forum.
Jeżeli zostajesz to nie tyle wymagam ale wręcz żądam abyś zacząl pracowac nad stylem swoich postów. W bardzo złym tonie zamierzonym, czy niezamierzonym jest zniekształcanie nick'ów więc podaruj sobie karzaki i prcelsusy. Dodatkowo zanim wyślesz swój post jest cos takiego jak autokorekta jeżeli oczywiście Twój dysonans poznawczy pozwoli Ci na to zrozumienie znaczenia słowa autokorekta.
Nikogo na forum nie cieszy zgadywanie treści twoich wypowiedzi: - co wrobi chciał przez to powiedziec.

Jeśli jesteś dyslektykiem, to nie bój się tego powiedziec jesteśmy na forum tolerancyjni i oczywiście z całą kulturą przyjmiemy odpowiedni dystans do Twoich wypowiedzi tak w formie jak i treści.

Pozdrawiam cię serdecznie

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 16:47 
Przyjaciel forum

wiecie co..z mojej perspektywy wasza dyskusja wyglada jak walka kogutow...dajcie juz spokoj, napijcie sie piwa albo co, bo nie chce mi sie juz tyle czytac w jednym miejscu o polityce :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 17:04 

Agatko, jaka walka kogutów.
Jest tu co prawda jeden ptaszek ale niskiego lotu, ale żeby od razu nazywac go kogutem. Sugerujesz mu nielotnośc. Nazwalbym go raczej kogucikiem i to nad wyraz mikrym i szarym.
Czasami lotnym.
Niestety nie mentalnie.

Pozdrawiam
Porcellus

P.S. Zwróc uwagę, że polityka jest tylko jakby podtekstem w tej wbrew pozorom znaczącej dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 17:11 
Przyjaciel forum

Porcellus napisał(a):
Agatko, jaka walka kogutów.
Jest tu co prawda jeden ptaszek ale niskiego lotu, ale żeby od razu nazywac go kogutem. Sugerujesz mu nielotnośc. Nazwalbym go raczej kogucikiem i to nad wyraz mikrym i szarym.
Czasami lotnym.
Niestety nie mentalnie.

Pozdrawiam
Porcellus

P.S. Zwróc uwagę, że polityka jest tylko jakby podtekstem w tej wbrew pozorom znaczącej dyskusji.

robta co chceta, wg mnie dyskusja jest na priva..ja juz w ten watek nie mam zamiaru zagladac...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2006, o 17:15 

W tym największy jest ambaras
żeby Tych dwóch chciało naraz

Porcellus

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1