Dziś, całkiem przypadkowo dowiedziałem się o akcji "Milka. Moje miasto się przytula". Ostatni etap to czas na podziękowanie wszystkim zaangażowanym w akcję „Milka. Moje miasto się przytula”, a przede wszystkim realizację nagrody głównej – najmilsze miasto w Polsce otrzyma od Milki kampanię promocyjną w mediach ogólnopolskich o wartości pół miliona złotych. Przez cały czas trwania akcji „Milka. Moje miasto się przytula” partnerzy mediowi – telewizja TVN wraz z radiem RMF FM i RMF Maxxx – będą informować o planowanych wydarzeniach w różnych miastach w całym kraju oraz o przebiegu kolejnych etapów akcji.
Najogólniej mówiąc: warto się przytulić, pokazaliśmy już, że możemy wygrywać. W chwili obecnej jesteśmy na 69 pozycji, wyprzedzają nas takie miasta jak Grudziądz, Sztum, Rypin i inne, dużo mniejsze. Fakt, wynik nie zależy od ilości mieszkańców, czego dowodem jest Sztum. Pozostawia daleko w tyle takie społeczności jak Toruń, Katowice. Czy będziemy mili? Czy się przytulimy? Zobaczcie szczegóły akcji na fioletowych stronach:
Milka. Moje miasto się przytulaWygrajmy. Wiem, że możemy. A przynajmniej spróbujmy. Dla nas. Dla Kwidzyna.
P.S. W trakcie pisania postu, awansowaliśmy na 68 pozycję!!!