drosik napisał(a):
i zdjęcia robione tylko w rawach, a wiadomo, że jak dobrze wywołasz rawa to potem PS'a tylko do kadrowania można użyć
Jasne, że RAW ale chyba o to chodzi, żeby dobrze tego rawa wywołać.
drosik napisał(a):
Zdjęcia naprawdę fajne

ale widziałem już, nawet na e-kwidzyn podobne, albo i lepsze
Podobne, lepsze... podobne - na pewno - jest kilka osób które naprawdę prezentują wysoki poziom i czasem szczęka opada - lepsze - kwestia odbioru - kilka na pewno. Ale pokazałem zdjęcia zupy nie po to, żeby pokazać jaka to "galeria.kwidzyn" jest słaba tylko żeby pokazać kilka zdjęć człowieka które wie o co w tym wszystkim chodzi. Kilka razy pojawiły się oskarżenia o "kółku wzajemnej adoracji" - Drosik - właśnie takimi tekstami umacniasz to przekonanie.
Darek napisał(a):
To były pewnie magzeusta
To pewnie potwierdzenie ostatniego zdania skierowanego do Drosika. Zamiast po prostu obejrzeć zdjęcia i ewentualnie podzielić się spostrzeżeniami zaraz odbieracie to jako atak na siebie i uciekacie w jakieś absurdalne porównania.
@
wojteh, Większość Twoich zdjęć prezentuje bardo wysoki poziom, są lepsze, gorsze, ale ogólnie trzymasz poziom, czy zdjęcie jest "dłubane" czy nie - liczy się efekt a jemu akurat wychodzi to rewelacyjnie to właśnie chciałem pokazać.
wojteh napisał(a):
ja robię swoje i kilka zdjęć moich się wszystkim podoba - to ze moje wypowiedzi i ja się nie podobam - to inna sprawa ....
fakt, to już zupełnie inna sprawa, ale przyznasz, że zupełnie inaczej brzmią słowa krytyki ze strony człowieka który cokolwiek ma pojęcie i co rusz udowadnia to pokazując kolejne zdjęcia będące daleko poza zasięgiem 95% innych użytkowników danej galerii, a inaczej wszechwiedzącego mentora który póki co jedynie teoretyzuje co i rusz wstawiając jakieś gnioty które wyglądają jak zupełnie przypadkowe "auto migawki". Przy każdym nocnym zdjęciu krytykuje WB etc a później pokazuje zdjęcie w którym żółte barwy zasłania sepią. Teoretyzować każdy potrafi ale niewielu potrafi poprzeć to praktyką - Ty akurat pokazujesz że potrafisz, dość często. Daad, darek - nie dość, że każdego poucza (prócz siebie) to jeszcze każde inne zdjęcia odbiera jak złośliwości skierowane pod jego adresem.
drosik napisał(a):
innych galeriach, tylko my tacy ignoranci jesteśmy...
Drosik - radzę jednak poczytać ze zrozumieniem pierwszego posta z Zupą w tle - skierowanego poniekąd do Punky`ego - chciałem pokazać dobre zdjęcia a Wy usilnie próbujecie udowodnić, że też potraficie takie robić (sic!)?
wojteh napisał(a):
zerknijcie na to:
- faktycznie, rewelacja!