znawcatematu napisał(a):
W Kwidzynie są potrzebne koncerty hip-hopowe. Jest tego mało, ale jak już się coś takiego odbywa jest cała masa słuchaczy, którzy przychodzą na koncerty. Nasi lokalni raperzy podczas koncertów zgromadzają całą masę publiki, a wyobraźcie sobie co by było gdyby pojawiła się jakaś gwiazda.
Jutro gra koncert Bonson i jestem przekonany, że będzie pełna sala, mimo iż artysta dopiero od roku jest na "legalu"
Co do propozycji. Sokół byłby świetny, ale myślę że jest poza zasięgiem finansowym, bo bierze gruby hajs za koncerty. Niemniej taki artysta sprowadziłby sporo fanów nie tylko z naszego miasta, także hajs by się zgadzał.
Wykonawcy typu grubson, pezet sprowadzą całą rzeszę nieletnich, taki fanbase, więc ja bym odradzał.
52dębiec? Zdecydowanie nie.
Jeśli chcecie sprowadzić dużo ludzi, proponował bym zaprosić jedną większą gwiazdę oraz co najmniej jednego artystę z podziemia z dosyć dużą popularnością i wtedy z czystym sumieniem można robić bilety po te 30-35 zł. A nie tak jak w przypadku jutrzejszego koncertu Bonsona, 30 zł za tak na prawdę jednego wykonawcę oczywiśćie z całym szacunkiem do chłopaków z supportu. Oczywiście organizator nie jest samarytaninem, ale niech nie zapomina, że pieniądze będą nie tylko z biletów, ale w dużej mierze z alkoholów.
Ale po pierwsze, pamiętaj że jest ograniczony budżet na imprezę, po drugie, wjazd będzie za frajer.