Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 13:04 

nowm napisał(a):
Chciałbym zauważyć, że Golden Life zawitają u nas już po raz drugi

nowm,
wiek przy avatarze tłumaczy Cię, że przekazujesz niepełne informacje, gdyż nie jest to ich druga wizyta w naszym mieście, a przynajmniej trzecia. Przed tą wymienioną przez Ciebie imprezą grali równiez w pubie Lotos, a były to czasy (jak dla mnie) największej świetności Golden Life, jak i ich muza miała wówczas więcej polotu i świeżości niż dzisiejsza. Mimo to i tak będzie się można fajnie pobawić przy tych dźwiękach (pozostałych dwóch formacji nie skomentuję, gdyż byłby to komentarz mało obiektywny).

Ostatnio edytowano 9 maja 2008, o 13:08 przez jarekm, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 13:04 
Zbanowany

ilość a nie jakość - a czego się spodziewałeś - lepiej zaprosić kilku "uniwersalnych", żeby nie napisać miałkich wykonawców przy których "każdy" znajdzie chwilę do zabawy dla siebie niż jednego który zaspokoi gusta o wiele węższej części mieszkańców. Zresztą, liczba napotkanych stoisk z piwem między bramą wejściową a sceną każdemu zapewni dobrą zabawę. Na takich imprezach ważniejsze jest chyba spotykanie znajomych niż wsłuchiwanie się w teksty kolejnej piosenki o niczym jakiejś bardzo ważnej i popularnej gwiazdy z jej najnowszej płyty "the best covers by...."
miłej zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 13:11 

Cytuj:
Nie tyczy się to oczywiście zespołu z Celle

Zważywszy na poziom jak również na repertuar jaki prezentuje ten projekt powinni dawać koncert nieco później niż dotychczas.
Myślę, że w tegoroczne Dni Kwidzyna zaskoczą mnie równie miło jak w ubiegłoroczne.

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 15:14 
jarekm napisał(a):
wiek przy avatarze tłumaczy Cię, że przekazujesz niepełne informacje, gdyż nie jest to ich druga wizyta w naszym mieście, a przynajmniej trzecia.

tak, masz rację. Zapomniałem dodać "wciągu ostatniego roku". Do Golden Life nic nie mam, ale po co zapraszać zespół, który był już w naszym mieście??

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 15:30 

A ja słyszałem że ma byc Feel...i nie powiem od kogo...bo nie pamietam :razz:

Ale podobno potwierdzone

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 16:55 

Rafikkk napisał(a):
A ja słyszałem że ma byc Feel

Feel jest w planach na 12.09.2008, a więc bardziej Pożegnanie Lata niż Dni Kwidzyna.

Nie wiem na ile wiarygodna jest ta strona, ale polecam KONCERTOMANIA .

Pozdrawiam i do zobaczenia na koncertach.

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2008, o 20:56 

Ludzie opamietajcie sie w innych miastach i tego nie maja

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2008, o 02:04 

Pielecki Lech napisał(a):

Wszystkie moje posty są utrzymane w tym kontekście.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2008, o 15:53 

Cytuj:

popieram - racja
marudzić to i ja potrafię, ajak komu GL nie pasuje niech w domu oglada modę na .. coś tam

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2008, o 17:18 
krzychu napisał(a):
marudzić to i ja potrafię, ajak komu GL nie pasuje niech w domu oglada modę na .. coś tam

powtórzę, że osobiście nie mam nic do GL, ale po co zapraszać drugi raz w ciągu roku ten sam zespół? nie lepiej byłoby spróbować czegoś innego i dać szansę innym grupom ?

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2008, o 18:33 
ludzie! patrzcie kto do nas przyjedzie :-D !! wiedzieliście coś o Dniach Kwidzyna? będzie i Bluce Cafe i Golden Life i będą też Elektryczyne Gitary! To nam miasto przyszykowało niespodziankę :-D
:-D

Cytuj:
Serdecznie zapraszamy w dniach 20-22 czerwca 2008 r. na obchody święta Naszego Miasta - "Dni Kwidzyna 2008".

Już tradycyjnie odbędą się one:

- w piątek i sobotę na obiekcie Kwidzyńskiego Centrum Sportu i Rekreacji przy ul. Sportowej (stadion miejski)

- w niedzielę na Terenach Rekreacyjno-Wypoczynkowych "Miłosna"

W programie m.in: Kwidynalia Powiślańskiej Szkoły Wyższej w Kwidzynie, pokaz ratownictwa medycznego, pokaz sztuk walki Capoeira, wspólne gotowanie z Karolem Okrasą, koncert i parada orkiestr dętych, pokazy konne, "HUGO SHOW" - program dla dzieci, pokaz sztucznych ogni, występy zespołów: "POLSKIE CIENIE", "DARK ANGEL'S", "ZŁOTE TARASY", "CREEP", "MASSIWWE", "GOLDEN LIFE",Zespołu Tańca Nowoczesnego "TRANSFORMACJA", "TERCJI PIKARDYJSKIEJ" (Ukraina), "BLUE CAFE", Kuby Sienkiewicza z "ELEKTRYCZNYMI GITARAMI", "QUEEN REVIVAL (Czechy).

może ci z Czech przyjadą z Jozinem z bazin? :smile:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2008, o 18:39 

nowm napisał(a):
QUEEN REVIVAL

Cytuj:
QUEEN revival –by Czech Band - to replika legendarnego zespołu "QUEEN". Ta zagraniczna, 5 osobowa formacja to znakomite, spektakularne widowisko na wysokim poziomie artystycznym, z udziałem charyzmatycznego wokalisty łudząco podobnego do nieżyjącego już Freddiego Mercurego. Jego wygląd, głos i sposób poruszania się na scenie sprawiają, iż przez cały czas trwania tego show wydaje się że uczestniczymy w prawdziwym koncercie zespołu "QUEEN".

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2008, o 18:42 
Przyjaciel forum

Gregor napisał(a):
QUEEN revival –by Czech Band - to replika legendarnego zespołu "QUEEN". Ta zagraniczna, 5 osobowa formacja to znakomite, spektakularne widowisko na wysokim poziomie artystycznym, z udziałem charyzmatycznego wokalisty łudząco podobnego do nieżyjącego już Freddiego Mercurego. Jego wygląd, głos i sposób poruszania się na scenie sprawiają, iż przez cały czas trwania tego show wydaje się że uczestniczymy w prawdziwym koncercie zespołu "QUEEN".

:grinka: :grinka: :grinka:
Trzeba tylko mocno myśleć że to naprawdę Queen i Freddy Mercury :razz:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2008, o 18:44 

nowm napisał(a):
"TERCJI PIKARDYJSKIEJ"

Cytuj:
Tercja Pikardyjska, Formacja Wokalna Tercja Pikardyjska (ukr. Піккардійська терція) - ukraińska grupa muzyczna wykonująca utwory a cappella.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2008, o 18:54 
tu macie próbkę Queen Revival :-) nawet nawet :smile:

http://pl.youtube.com/watch?v=gCwh7xproQs

jak ludzie naśladują Elvisa Presleya, to czemu nie i Queena :-D

i ich strona http://www.queenrevivalband.de/english/sounds.php <-tutaj akurat link do piosenek. (strona w języku angielskim i niemieckim?)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1