Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 21:24 

lakoc, zapomniałeś dodać, że to forum jest też dla wszystkich.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 22:36 

w Kwidzynie jest bardzo mało ludzi zainteresowanych poważnie (znowu to napiszę) szeroko pojętą muzyką elektroniczną, jest trochę fanów d'n'b ale house'owców i trance'owców jak na lekarstwo. Tak mi się wydaje, w sumie ciężko to stwierdzić bo w naszym mieście nie ma imprez tego typu ażeby to nawet zaobserwować. Ubogo u nas oj ubogo. Szkoda, że miasto sobie przywłaszczyło pomysł Pekina bo zapewne on zorganizował by to ciekawiej no ale...

Nie ma klubu z prawdziwego zdarzenia to i miasto nie widzi przy czym ludzie się bawić potrafią najlepiej ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 22:52 

MACIEKZB napisał(a):
czyli koniec imprezy 23.30 to miałeś 45 minut na dokończenie piwka

To handlarze sprzedaż prowadzili nielegalnie, bo piwo kupiłem 23.55.
Jakby się upierać to wszystkich ludzi ochrona powinna wyganiać jeszcze w czasie koncertu, bo trwał do 23.40.
Jutro wrzucę fotkę regulaminu Dni Kwidzyna, gdzie nie ma napisane do której jest sprzedaż i spożywanie alkoholu.

P.S. Po koncercie Dody widać było ile osób wypiło piwo poza miejscami wyznaczonymi. Szkoda że wtedy już nie miałem aparatu - jak na wysypisku, tylko brak było podlatujących ptaków.

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 23:10 

Cytuj:
Jakby się upierać to wszystkich ludzi ochrona powinna wyganiać jeszcze w czasie koncertu, bo trwał do 23.40.
Jutro wrzucę fotkę regulaminu Dni Kwidzyna, gdzie nie ma napisane do której jest sprzedaż i spożywanie alkoholu.

P.S. Po koncercie Dody widać było ile osób wypiło piwo poza miejscami wyznaczonymi. Szkoda że wtedy już nie miałem aparatu - jak na wysypisku, tylko brak było podlatujących ptaków.

Ale Ty chester marudny jesteś... najlepiej się obraź i siedź w domu.. albo podaj miasto do sądu bo Ci się piwa nie dali napić. Trzeba było do music-a przyjść :-D

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 23:19 

Slay napisał(a):
Ale Ty chester marudny jesteś...

Zabronisz mi? To że MaciekZB pełni pewną funkcję w służbach mundurowych to nieznaczy, że ma rację i to na tyle w sprawie piwka. A co do sądu to wygrałbym tą sprawę. :wink:

Zmiana tematu. Jak trzeci dzień festynu, bo mnie nie było? Straciłem coś ciekawego? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 czerwca 2009, o 23:38 
Przyjaciel forum

Pustki na zdechłych schabach były. Wygonili mnie z Tyskim w puszce. Ogólnie bleeeee :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 00:50 

chanbord napisał(a):
Wygonili mnie z Tyskim w puszce.

bo to się wnosi pod bluzą, najlepiej zaczepione o pasek i luźno trzymasz ręce jakbyś był już napity ;) wtedy wchodzisz bez problemu :D

A co do trzeciego dnia, to ja mogę powiedzieć, że było fajnie. Nie było może tylu ludzi jak na Dodzie, ale szczególnie na koncert schabów się trochę zebrało :) No i przed koncertem jeszcze był konkurs sprawdzający dykcję (taki sam jak w drugi dzień) :D Ogólnie niezły ubaw :D Niestety nei siedziałem do końca więc nie wiem jak się skończyło :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 05:37 

Felo napisał(a):
bo to się wnosi pod bluzą, najlepiej zaczepione o pasek i luźno trzymasz ręce jakbyś był już napity ;)

słuchajcie i uczcie się od starego pijaka :grinka: :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 07:28 
Felo napisał(a):
bo to się wnosi pod bluzą, najlepiej zaczepione o pasek i luźno trzymasz ręce jakbyś był już napity wtedy wchodzisz bez problemu

No i spaliłeś dobry sposób. Zanotowane... :-D :-D :-D

chester napisał(a):
A co do sądu to wygrałbym tą sprawę.

Sąd sądem ale sprawiedliwość po naszej stronie musi być :-D :-D :-D
chester napisał(a):
A ty nielegalnie piłeś :-D :-D :-D

Ostatnio edytowano 22 czerwca 2009, o 07:48 przez MACIEKZB, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 08:59 

Felo napisał(a):
Ogólnie niezły ubaw

Niezły ubaw byłwcześniej... bardzo mi się podobał Teatr z Grudziądza dla dzieciaków... fajna charakteryzacja i przedstawienie. Ogólnie tylko szkoda że dzieciaków mało było :)

Ej a kto mi powie czy to prawda bo na koncercie Dody niestety nie byłem "posłuchać"...podobno ktoś ją pomidorami potraktował ??

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 10:51 

Slay, od razu starego pijaka :D :P Młody jeszcze jestem :P i nie piję w dużych ilościach :P często też nie piję :P

MACIEKZB napisał(a):
No i spaliłeś dobry sposób. Zanotowane... :-D :-D :-D

Eee tam :D Każdego nie będą sprawdzać :D A mnie to już w ogóle :P Bo ja mam jeszcze kilka sposobów :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 11:40 
Mimo zjazdu na Uczelni udało mi się zaliczyć Dni Kwidzyna po kilka godzin dziennie.W Sobotę zostałem przeszukany na wejściu przez ochronę, choć nie miałem żadnego plecaka czy siatki.Troszkę mnie to wkurzyło.Wczoraj zaś gdy impreza się już skończyła i chciałem wejść sobie z koleżanką na stadion głównym wejściem, żeby w spokoju wypić piwko to usłyszałem od ochroniarza "nie można już wejść - impreza się skończyła".A co to jest pub,że go zamykają i nie można już wejść :-D ?Ogólnie to co zobaczyłem to kupa pijanych gówniarzy i chamstwo wszech obecne :grin: .W końcu to tylko Polska :-| .Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 13:23 
Przyjaciel forum

Felo napisał(a):
bo to się wnosi pod bluzą, najlepiej zaczepione o pasek i luźno trzymasz ręce jakbyś był już napity
Wszystko się zgadza tylko, że nie miałem tych puszek zaczepionych do paska. Zsunęły mi się w nogawki dosłownie kilka metrów za wejściem i jeszcze na dodatek rower pchałem. Musiałem stanąć i podciągać te puszki pod spodniami. Śmiesznie to wyglądało. A wygonili mnie z trybuny i kazali przejść kilka metrów w bezpieczną strefę i dalej mogłem kończyć przemycone piwko, bo sików po 5 zł nie piję :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 14:04 

chanbord napisał(a):
bo sików po 5 zł nie piję

zdarzało się po 4 ziczka :) Ale nic nie przebije goloneczki za bagatela 15 zł :|

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, o 16:27 

Ale i tak najbardziej podobało mi się, że ostatni dzień był na stadionie, bo na miłosną bym nie poszedł choćby nie wiem co. A tak przynajmniej mam miłe wspomnienia przed wyjazdem za granice :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1