beria napisał(a):
bitabob napisał(a):
beria nie kręć kota ogonem

Jeśli wiesz że to nie fair to równie dobrze mogłeś przemilczeć pytanie i nie podawać "sposobiku". Ja rozumiem lokalny patriotyzm, ale żeby uciekać się do oszustwa? Lepiej nie kombinujcie z tymi ciastkami bo was brzuchy rozbolą, to tak a propos tłustego czwartku. Nie wydaje mi się aby zespół chciał takiego "wsparcia".
Cytuj:
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ja to robię tylko edukacyjne

co ja mogę na to, że ten system zliczania głosów jest kiepski

Ja to zauważyłem, bo nie mam włączonej domyślnie obsługi ciastek

Jutro rano napiszę w tej sprawie do PiKa ok?

Czy Was pokręciło?
Beria Ty lepiej napisz do Premiera żeby się podał do dymisji

-- 16 lut 2012, o 23:05 --
bitabob napisał(a):
beria nie kręć kota ogonem

Jeśli wiesz że to nie fair to równie dobrze mogłeś przemilczeć pytanie i nie podawać "sposobiku". Ja rozumiem lokalny patriotyzm, ale żeby uciekać się do oszustwa? Lepiej nie kombinujcie z tymi ciastkami bo was brzuchy rozbolą, to tak a propos tłustego czwartku. Nie wydaje mi się aby zespół chciał takiego "wsparcia".
bitabob najpierw Ci wyjaśnię, że my oddajemy głosy uczciwie, sam tego świata nie naprawisz, oczekujesz sprawiedliwości ? bardzo dobrze zgadzam się z Tobą na stówę , ale nie wpadaj w jakąś paranoje, patrz jak HEX się pnie na liście przebojów i powinieneś być z tego szczęśliwy, bo ja jestem
Kijem Wisły nie zawrócisz
A jak tak bardzo oczekujesz uczciwości i sprawiedliwości, to swój pierwszy krok powinieneś kierować na Wiejską i im wywalić kawę na ławę