GSXR napisał(a):
Unf, ty tak serio ?
Zacietrzewienie odebrało zdrowy rozsądek, kłamco?
Polecam cofnąć się o stronę, zniszczyłem twoje kłamliwe wywody wystarczająco, przeczytaj jeszcze raz może zrozumiesz.

Nie odnosisz się do moich argumentów.
"Nie obchodzi mnie link do Ordo luris," tak to sie dyskutuje z ptysiami twojego pokroju.
-- 5 paź 2016, 2016 14:24 --
El ChiChi napisał(a):
"dziewczyna","wioskowy głupek"....przyjdź następnym razem i powiedz prosto w twarz.Wystarczy odwagi?Ja będę.
Oczywiście ... będzie w obstawie policji

Unf napisał(a):
I jeszcze na koniec te proby bycia zabawnym z jakimis przytykami na temat jezyka polskiego + tony znakow zapytania + tony emotek. Skoncz wasc...
Ja się nie silę na bycie zabawnym, ja mam z ciebie srogą zwałe.
Nie sil sie na wyuczoną elokwencję, bo jej nie posiadasz. Do tego trzeba mieć IQ powyżej 80.
Klawiatury nie umiesz używać poprawnie, a o czytaniu ze zrozumieniem bredzisz

Co zniszczyles? Ty wciaz masz urojenia, ze ja twierdze to co gazeta wyborcza

Bo nie umiesz czytac. To jest straszne, bo powtarzalem cztery razy...
Jestem pewien, ze masz sroga zwale, kazdy poprawia sobie humor jak moze. Ja pisze z podlogi, bo nie moge przestac turlac sie ze smiechu jak widze twoje pochodzace z wrodzonej elokwencji wrzutki

Ps: Jak juz tak placzesz za tego wioskowego glupka - ty pierwszy odniosles sie bez szacunku piszac o "smiesznym wywodziku". To nie dziwi biorac pod uwage poziom samouwielbienia jaki bije od twoich komentarzy. Nie dziwi tym bardziej, ze z cala pewnoscia twoje IQ dwu, a nawet trzykrotnie przewyzsza moje. To jest pewne. Masz ten styl.

cu