Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: DISCO Stek Hause - Dyskoteka
PostNapisane: 15 listopada 2010, o 13:23 

Witam serdecznie!
Drodzy Internauci, wraz ze zmianą lokalu zakładam nowy wątek informacyjny poświęcony lokalowi, w którym pracuję.
W związku z tym chciałbym zaprosić Was do Disco Stek Hause na ul. Słowiańskiej 13 (obok Tęczowego domu towarowego).
Kochani informuję, że lokal nasz nie jest jadłodajnią, lecz restauracją o bardzo sympatycznym wnętrzu, gdzie w tygodniu mozna smacznie zjeść a w piątki i soboty odbywają się dyskoteki. Nie są to dancingi lecz dyskoteki z elementami dancingu w proporcjach 90 do 10 %, gdzie proponujemy muzykę z okresu od lat 70' do dziś.
Właściwie nie chcemy wprowadać żadnych ograniczeń, ma być tak by nasi goście byli z muzyki zadowoleni.
Możliwość zamówienia posiłku w trakcie zabawy traktujemy jako atut. Lokal jest dwupoziomowy, więc bawiąc się na dyskotece jesteśmy oddzieleni od części gastronomicznej. Chcielibyśmy zaproponować Państwu alternatywę w postaci połączenia dobrej muzyki z kilku dekad, kultury i miłej atmosfery.
Niebawem czyli prawdopodobnie w listopadzie 2010 uruchomimy wieczory z KARAOKE, które będą poprzedzać dyskotekę.
Nie mamy zamiaru konkurować z Musicem czy Piano. Nasz lokal jest bardziej kameralny i zapewne najlepiej poczują się w nim goście którzy od tłoku i tzw. łupanki wolą nastrój, koleżeńską atmosferę i poprostu dobrą muzykę.
Osobiście zapewniam, że co najmniej do końca roku u mnie wszystkie dedykacje będą bezpłatne.
Cena wejścia - tradycyjne 10 zł.
Można telefonicznie rezerwować miejsca pod nr telefonów: 723 660 894 i 790 418 728.
Niebawem postaram się zamieścić jakieś zdjęcia lokalu od wewnątrz i zewnątrz.
Moi Drodzy, zmieniłem pracę gdyż Disco Stek Hause ma większy potencjał i myślę, że wreszcie zaproponuje on osobom w wieku 25+ dokładnie to czego oczekiwaliśmy.

Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. Osoby z nadmiarem sarkazmu w duszy, serdecznie zapraszam na imprezę i wtedy proszę o uczciwą i obiektywną opinię.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia!
DJ Sylvio

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: DISCO Stek Hause - Dyskoteka
PostNapisane: 15 listopada 2010, o 20:52 
Przyjaciel forum

Niestety jakoś nie wierzę w powodzenie przedsięwzięcia
http://allegro.pl/lokal-restauracja-bar ... 32618.html
DJ Sylvio szukaj nowego lokalu :(

PostNapisane: 15 listopada 2010, o 21:02 

Ale ze zdjęc wynika, że chodzi o I piętro.

PostNapisane: 15 listopada 2010, o 21:14 
Przyjaciel forum

Teraz pytanie: czy nie będą jeść, czy nie będą tańczyć?

PostNapisane: 15 listopada 2010, o 21:17 

Grunt, że RAM można będzie dokupić ;)

PostNapisane: 16 listopada 2010, o 19:16 

piterek napisał(a):
Niestety jakoś nie wierzę w powodzenie przedsięwzięcia
http://allegro.pl/lokal-restauracja-bar ... 32618.html
DJ Sylvio szukaj nowego lokalu :(

Czemu jestes takim pesymistą może w końcu bedzie u nas lokal gdzie bedzie można sie pobawic a nie jak Piano gdzie przychodzi same przedszkole...

PostNapisane: 16 listopada 2010, o 21:37 
Przyjaciel forum

Jakoś to miejsce nie ma szczęścia do działalności gastronomicznej.Była tam pizzernia, chińskie jadło itp. i nic nie wypaliło, zajrzałem tam ostatnio w weekendowy wieczór, przywitała mnie zziębnięta kelnerka i całkowita pustka w środku, w Młynku za którym nie do końca przepadam o tej porze było pełno.

PostNapisane: 17 listopada 2010, o 07:15 
Przyjaciel forum

piterek napisał(a):
Jakoś to miejsce nie ma szczęścia do działalności gastronomicznej.Była tam pizzernia, chińskie jadło itp. i nic nie wypaliło, zajrzałem tam ostatnio w weekendowy wieczór, przywitała mnie zziębnięta kelnerka i całkowita pustka w środku, w Młynku za którym nie do końca przepadam o tej porze było pełno.

Pewnie też dlatego, że w Młynku najdroższa pizza kosztuje prawie tyle co w Steku najtańsze danie.

krzychoo napisał(a):
Czemu jestes takim pesymistą może w końcu bedzie u nas lokal gdzie bedzie można sie pobawic a nie jak Piano gdzie przychodzi same przedszkole...

Wracając do Disco w Steku to ja też nie wierze w powodzenie takiej akcji. Wątpie żeby było sporo chętnych do zabawy. Widać to nawet po tym temacie. Jak Dj Sylvio rozkręcał Retro to w temacie już sporo osób wyraziło chęć zabawy tam a tu teraz zero zainteresowania.

Tytuł: Re: DISCO Steak Hause - Dyskoteka
PostNapisane: 18 listopada 2010, o 09:15 

Witam Moi Drodzy!

Na wstępie informuję, że wszystko jest w porządku, nasz lokal co najmniej 3 lata będzie tam gdzie jest i nic nie ulegnie zmianie. Jesteśmy w fazie rozwoju i jest nas co weekend coraz więcej. Udało mi się rozkręcić Retro i zapewniam że ten lokal też postawię na nogi. Widzę w nim duży potencjał, przedewszystkim podoba mi się estetyka wnętrza. Jest przytulnie i co najważniejsze eleganckie. Liczymy na to, że będzie nas jescze więcej gdy ruszymy z KARAOKE jako rozgrzewką przed dyskoteką.

Na chwilę obecną są powody by optymistycznie patrzeć w przyszłość. Oczywiście zawsze znajdą się osoby niezadowolone, sceptycy i złośliwe komentarze. To jest nie do uniknięcia. Jednak serdecznie zapraszam wszystkich do naszej dyskoteki jako pewnej alternatywy dla lokali które już są. Proponujemy możliwości zamiast ograniczeń w warstwie muzycznej.
Prezentuję kilka zdjęć z wnętrza. Przepraszam za jakość, ale nie mam pojęcia o fotografii i nie mam też odpowiedniego sprzętu. Postaram się kiedyś wygrzebać mój aparat i zrobię parę lepszych zdjęć, również z imprezy, może wrzucę też jakiś filmik.

Tym czasem pozdrawiam serdecznie!

Załączniki:
6.JPG
6.JPG [ 40.08 KiB | Przeglądane 8559 razy ]
5.JPG
5.JPG [ 43.27 KiB | Przeglądane 8559 razy ]
4.JPG
4.JPG [ 47.31 KiB | Przeglądane 8559 razy ]
3.JPG
3.JPG [ 42.36 KiB | Przeglądane 8559 razy ]
2.JPG
2.JPG [ 35.54 KiB | Przeglądane 8559 razy ]
1.JPG
1.JPG [ 47.51 KiB | Przeglądane 8559 razy ]

PostNapisane: 18 listopada 2010, o 09:24 

Na szaleństwa taneczne to nie widzę miejsca. Ze zdjęc wynika, że jest tylko kilka stołów i parę krzeseł, więc ile na maksa wejdzie osób? Cienko to widzę. Ale życzę powodzenia

PostNapisane: 18 listopada 2010, o 12:22 

Odpowiadam: Miejsca wystarczy na przyzwoitą zabawę, zdjęcia nie oddają rzeczywistej powierzchni, gdyż niestety na forum można umieszczać foto do 800x800 pixeli i musiałem je okroić. Nie znam się na fotografii i nie wiem jak zrobić foto większej przestrzeni aby wymiary się zgadzały. Na zdjęciach widać jak mniej więcej wygląda wystrój. Zapraszam przyjdźcie zobaczcie na żywo, bo zdjęcie nigdy nie zastąpi osobistego sprawdzenia. Na oko jest tam miejsca na kilkadziesiąt osób. Generalnie wejście odbywa się wyłącznie za wcześniejszą rezerwacją miejsc by każdy mógł spokojnie usiąść i ne musiał podpierać ścian. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że nie ma pełnej rezerwacji to oczywiście można wejść nie rezerwując stolika.
Pozdrawiam!

PostNapisane: 18 listopada 2010, o 19:22 

Po ostatniej bezskutecznej probie wejscia do Cafe Bordo w piatek podczas wieczoru karaoke stwierdzam, ze wcale bym tak z marszu nowej knajpy podobnego typu nie grzebal. Odpowiednia promocja lokalu, dobrze zaopatrzony bar z kumatym barmanem i przyzwoite ceny sa szansa na sukces.

PostNapisane: 20 listopada 2010, o 14:36 

[Wymoderowane w całości. Atak na właściciela lokalu nie poparty dowodami. Kolejne oskarżenia bez dowodów zakończą się ostrzeżeniem użytkownika - moderator Piotr_J]

Tytuł: DISCO Stek Hause - Andrzejki
PostNapisane: 24 listopada 2010, o 10:55 

[b]Witajcie!
Z przykrością informuję, iż rezerwacje na zabawę Andrzejkową zostały już w zeszłym tygodniu wyczerpane. Na chwilę obecną nie wiem czy zostały jeszcze miejsca na piątek, jeśli jest ktoś zainteresowany piątkiem to należy zarezerwować miejsce jak najszybciej. Pozostały (sobota) jedynie wejściówki bez rezerwacji ale również bez gwarancji miejsc siedzących. Wszystko wskazuje na to że w piątek ruszymy już z KARAOKE (rozgrzewka przed dyskoteką), także zapraszamy wszystkich miłośników muzyki, śpiewu i tańca.[/b]
Gorąco pozdrawiam!
DJ Sylvio

PostNapisane: 7 grudnia 2010, o 07:25 

Witajcie!
Wielka impreza Sylwestrowa tuż tuż, więc serdecznie zapraszamy do naszego lokalu!
Informuję że rezerwacji na BAL SYLWESTROWY możecie dokonywać pod numerami telefonów:
723 660 894 i 790 418 728.
Wiadomo, lokale są szczególnie wypełnione w tym okresie więc im szybciej dokonamy rezerwacji tym plepiej.
Myślę, że nasza oferta jest konkurencyjna, gdyż cena za noc Sylwestrową wynosi 320 zł. Oczywiście od pary. W tym otrzymujecie flaszeczkę oraz "uzupełniacz do flaszeczki" w postaci napoju. Zapowiada się zupełnie szalona noc więc bądźcie z nami!

Podczas balu podobnie jak na cotygodniowych imprezach gramy muzykę z lat 70, 80, 90 i współczesną. Zaznaczam że jest to muzyka disco oraz nieco szerzej rozumiana muzyka taneczna. Informuję, iż nie gramy muzyki w stylu Pink Floyd, Roling Stones, ZZ Top itp. Nasz lokal jest dyskoteką z elementami dancingu.
W okresie Adwentu dyskoteki odbywać się będą w soboty. W piątki - przerwa Adwentowa. Po przerwie Adwentowej spotykamy się w pierwszy i drugi dzień Świąt.
Do zobaczenia!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1