To ja wywołałem tą dyskusję z Domkiem, to co robi już naprawdę mnie zirytowało. W każdym temacie pisze o tym samym. I już któryś raz z kolei prosi o to samo. Jest to trochę denerwujące. A to czy jest osobą z ograniczoną sprawnością niczym nie wpływa na to wszystko. Osoba niepełnosprawna to normalny człowiek , znam kilka takich osób. I nie chcą one być traktowane jakoś ulgowo. A działania domka odbieram tak jak by wykorzystywał to i w jakimś celu. Nie ma co tu się rozpisywać bo to jest temat do dyskusji o moście. Dziwie się, że moderator nie dział gdy użytkownik w kilka tematów zaśmieca prawie tym samym postem( inaczej sformułowane).
-- 13 lis 2012, 2012 12:15 --
Patryk, dzięki za wsparcie:)
Z tego postu
domek,
Cytuj:
Dzień dobry,
przejechałem wczoraj przez rondo tam do Malborka i z powrotem. Nadal jest w budowie, ruch wahadłowy - światła i jazda tylko "górną" stroną. Nie czeka się długo. OKI pokazał chodniki od strony Baldramu, ładnie wyglądały - jak gotowe i nawet jakaś pani tam szła. Dziś to nie możliwe , ba oba wysypano warstwą piachu. Mnóstwo prac na tym rondzie jeszcze do zrobienia. Ciekawe czy most na Liwie gotowy, jak i inne konstrukcje na drodze do mostu?
pozdrawiam
Wnioskuję , że to ty kierowałeś( chyba, że się mylę to Przepraszam) . Nie mam pewności ale jeśli możesz jeździć samochodem to możesz ( jeśli jesteś taki nie cierpliwy ) podjechać sobie na budowę mostu i oglądać jak idą postępy budowy .