Corzano napisał(a):
to ja mimo wszystko wolę mieszkać na swoim
Też tak wolę
ale żeby:
malgos napisał(a):
nacisk kładę na słowa "na kredytach"
..to trzeba mieć dość dużo pieniążków, lub mieszkać na tzw "ojcowiźnie" lub mieć po rodzicach ich tzw "ojcowiznę" (piszę tak, bo nie wiem jak nazwać dom, w którym mieszkam z rodzicami, którzy mieszkają w nim, bo mieszkali tam ich rodzice

)
PS
... powyższe w żadnym wypadku nie jest autopsją ( rodzice moi mieszkają wbloku, brat trzy przecznice dalej - również w bloku, ja pośrodku, czyli tylko przecznicę od rodziców, za co również cenię swój lokal, jego wygląd i lokalizację, którą znam od wczesnego dzieciństwa, a kolory to naprawdę rzecz gustu - ktoś lubi kanarki a ktoś inny papugi

).
[ Dodano: 05 Wrz 2006 08:23 ]
malgos,
tak dodatkowo na marginesie, to powinnaś wiedzieć jak rozwija się infrastruktura budownictwa w czasie

Proszę jeszcze abyś porównała czas powstania jednego z bloków przy ul. Szerokiej a tego przy ul. Toruńskiej
Ponadto biorąc pod uwagę czas, te budowle przy ul. Szerokiej (bynajmniej dla mnie) są bardziej urzekające niż te z Zatorza I i II razem wzięte
Oczywiście miej uwagę na fakt, iż wolałbym mieszkać w jednym z domków jednorodzinnych na przeciw swojej klatki