Pamiętam z czasów mego dzieciństwa, jak oglądałem telewizje kwidzyńską "TKK" z miłą chęcią, natomiast teraz z zażenowaniem.
Były wywiady z mieszkańcami (pamiętam miejscem był chyba róg koło Plusa), konkursy (Fuks, Numeriada). W Fuksie nawet udało mi się wygrać talon na Pizze w City - na cenę 700 zł (Nagroda miesiąca). Co tydzień chyba były odcinki tych konkursów. Zawsze adrenalinka skakała, aby się dodzwonić:)
Jakość realizacji była o niebo lepsza. Jak to ktoś wyżej powiedział "zbliżenie - odjazd - zbliżenie - odjazd ".
Jak przy "przelocie" kanałowym trafiam na Kamene to aż czasem wyłącze telewizor, bo nie chce mi się tego ogladać. A wiadomości z Naszego miasta to by sie przydały... Żeby je obejrzeć.
Gdyby podwyższyli standard jakości widzów na pewno by nie zabrakło.
Przypuśćmy dwa razy w tygodniu jakieś wiadomości (wywiadzik z burmistrzem, komendantem policji/straży pożarnej - o jakichś tam zdarzeniach jakie miały miejsce). Raz w tygodniu jakiś mały konkurs telefoniczny.
A nie studniówki cały tydzień, tak samo z sylwestrem, meczami koszykówki? TO już się normalnie robi bez sensu.
Jak chce się mieć z czegoś zysk to trzeba podwyższać jakość usług, a nie je pogarszać jak to jest w przypadku Kameny. No niestety - kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (zarabia).
Kiedyś były ogłoszenia a teraz z nich zostało praktycznie nic. Jedno dwa, bo kto ogląda Kamene?
Największy bum jest gdy nadchodzą wybory
I tym optymistycznym akcentem kończe moja wypowiedź...
Pozdrawiam,
Bloszek