chanbord napisał(a):
Ja nie o drogach, bo one w mieście wołają o pomstę do nieba, aż nie chce mi się o tym pisać dla własnej zdrowotności.
Napiszę tym razem o pozytywnym odczuciu jakiego doznałem dzisiaj po zmroku jadąc po córkę pod szkołę muzyczną. Park przed sądem jest przepiękny. Barwa oświetlenia nadaje specyficzny klimat. Już dawno nie widziałem czegoś tak pięknego. Chyba jutro przejdę się z całą rodzinką i pieskiem na spacer, żeby posiedzieć na ławeczce w tym niebywałym klimacie. Brawo dla tego co to zaprojektował. Niech szanowne grono foto-pstrykaczy utrwali urok tamtejszego miejsca i podzieli się na forum z tymi, którzy nie mogą tego zobaczyć własnymi oczkami.

Zachęciłeś mnie, "zdjąłęm" ten mini park, jest fajny, szkoda że fontanna jest nie "zapuszczona" i trzeba będzie na to poczekać do cieplejszych dni. Wszystko by było super tylko nie wiadomo dlaczego spadają masowo liście z drzew, pewnie to wina Tuska i jego kwidzyńskich konfratrów.
Tak na poważnie to ten temat powinien być w dziale pt. "Fajne sprawy" którego ciągle nie ma. To co jedynie niefajne, to to że takie rzeczy nie działy się rok, dwa czy trzy lata temu, stąd moje podejrzenie że jest to czyn wyborczy, ale jak już jest to i dobrze, tylko że takie manewry obrażają co niektórych inteligencję.