Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:37 
Może siedzi i milczy bo nie wie co powiedzieć. Czasami w swojej dumie brniemy w ślepe zaułki. Miałem okazję poznać ją osobiście i fakt, że w kilku kwestiach się z nią nie zgadzam nie oznacza, że należy dopuszczać do publicznego linczu. Zresztą nie zamierzam być jej adwokatem. Jest dorosła.

Tak samo chciałbym przypomnieć wszystkim osobom, które tak chętnie się rzuciły na nią, że ludzie mają długą pamięć a internet jeszcze dłuższą.

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:39 

canario, ja sie na nia nie rzucilam... ja raczej pytalam.. i nic... duma... szkoda ze predzej nie miala dumy jak odstawila ten cyrk...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:40 

Bombko ... wlazłaś na minę ......

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:49 
Przyjaciel forum

Zbyszek napisał(a):
Sama konstrukcja konkursu trafiona-podajesz wymiar, jest Twój, ale druga część, to już amatorszczyzna.
Jak to miało wyglądać? O godz. 10 zainteresowani mieli się ciągnąć za włosy i przepychać w galerii?

Dzisiaj żałuję, ze wpadłem na taki pomysł....
Wiele osób zaangażowało się w moją zabawę. Mimo, ze nie padła prawidłowa odpowiedź chciałem im to jakoś wynagrodzić, dać równe szanse...
Ten obrazek to tylko kiepsko zamalowany kawałek płótna przez domorosłego amatora..
Nie przewidywałem żadnych kolejek, a już tym bardziej tak rozpętanej dyskusji na ten temat..
Po prostu mogłem go ... ehhh

Postanowiłem więc, że tymczasowo landszafick zosatnie w siedzibie Naszego Stowarzyszenia, a w przyszłym roku trafi, jako dar "e- kwidzyn" na WOŚP...

Przepraszam, za to całe zamieszenie...
Jeżeli ktoś ponosi jakąkolwiek winę za zaistniałą sytuację... to napewno tylko JA!
Oraganozator zawsze ponosi wszelkie konsekwencje...

"...Kiedy siadam do stołu, żeby się napić - piję wódkę. Nie jest moją wadą, że robię to solidnie. Ani to, że wolę się napić sam, niż w towarzystwie, którego nie lubię, nie cenię, albo które jest głupie nawet przed wypiciem."
A.G.

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:58 

ofi, ja Cie przepraszam ale nie chrzan! winna jest tylko Bombka... Ty dales rowne szanse! i masz racje nie bylo kolejek... bylam sama... reszta albo nie mogla albo nie chciala stac na zimnym... ja chcialam.. bo dla mnie to nie kiepsko zamalowane plotno... dla mnie to powrot do pieknych chwil mojego zycia.. do czasow kiedy siedzialam ze sztaluga godzinami.. kiedy sama wkladalam w to serce... dla mnie to cudo...
ofi napisał(a):
Postanowiłemwięc, że tymczasowo landszafick zosatnie w siedzibie Naszego Stowarzyszenia, a w przyszłym roku trafi, jako dar "e- kwidzyn" na WOŚP.

"uczciwosc"

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 21:59 

mimo , iż nie trawię administracji :grinka: czy to tu czy dzie indziej , chciałbym pozdrowić bombkę :grinka:
resztę sobie PANIE wytłumaczcie na PW .... bo to zakrawa na żenuę ;)he he

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:05 

ofi napisał(a):
Postanowiłemwięc, że tymczasowo landszafick zosatnie w siedzibie Naszego Stowarzyszenia, a w przyszłym roku trafi, jako dar "e- kwidzyn" na WOŚP...

Ofi, postanowiłeś?? a od kiedy ty masz ten obraz?? i kiedy zmieniły się ostateczne zasady konkursu (landszafick zosatnie w siedzibie Naszego Stowarzyszenia, a w przyszłym roku trafi, jako dar "e- kwidzyn" na WOŚP...) ??
wiesz, uważam że Twój pomysł był świetny!! na Nowy Rok naprawdę mogłeś komuś sprawić radość, ale wyszło jak wyszło.. i uważam że powinieneś byc konsekwentny- jeżeli zasady były znane osobom biorącym udział to każde złamanie powinno byc dyskwalifikowane..nie sądzisz??
dziwi mnie że karzesz Hopeczke za uczciwość.. :roll:
wiem moze nie mam prawa się wypowiadac w tym temacie bo nawet nie poszłam tam by zawalczyć, ale naprawde gdyby co niektórzy przejawili empatię (ja sobie wyobraziłam siebie w sytuacji hopeczki :neutral:) na pewno by sytuacja wyglądała zdrowo..
tyle ode mnie.. :570:

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:16 
Przyjaciel forum

Marisa napisał(a):
ofi napisał(a):
Postanowiłemwięc, że tymczasowo landszafick zosatnie w siedzibie Naszego Stowarzyszenia, a w przyszłym roku trafi, jako dar "e- kwidzyn" na WOŚP...

Ofi, postanowiłeś?? a od kiedy ty masz ten obraz??

Dziekuję wszystkim za szczerość...

"...Kiedy siadam do stołu, żeby się napić - piję wódkę. Nie jest moją wadą, że robię to solidnie. Ani to, że wolę się napić sam, niż w towarzystwie, którego nie lubię, nie cenię, albo które jest głupie nawet przed wypiciem."
A.G.

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:20 

ofi, zrób kopie i po problemie :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:24 

Gregor napisał(a):
ofi, zrób kopie i po problemie :grinka: :grinka:

nooo!!!!!!!!!! świetny pomysł.. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:38 

Dobrze, zreasumujmy całą sytuację.
Proste fakty:
- na forum "ofi' ogłosił konkurs, prosty regulamin, zrozumiałe zasady.
- forum, jako (było nie było) medium publiczne przejmuje odpowiedzialność za całokształt,
- według regulaminu konkurs wygrywa Hopeczka i staje się właścicielką obrazu,

Teraz fakty po faktach:
- wbrew regulaminowi następuje rezerwacja obrazu, co uniemożliwia Hopeczce jego odbiór,
- długotrwałe milczenie osób odpowiedzialnych za forum, których prerogatywy umożliwiają natychmiastową reakcję na zaistniałą sytuację.
-zmiana regulaminu (w pewnym sensie bezprawna, chociaż bardzo słuszna) przez "ofiego" aby załagodzić sytuację.

Niestety, stało się jak stało. W sensie prawnym obraz należy się Hopeczce i to ona i tylko ona ma prawo podjąć dalsze decyzje. (zapewne zgodziła by się z "ofim").

Niestety, każdy ponosi odpowiedzialność za Swoje postępownie i tu niestety Bombeczko musisz stanąć przed tym wyzwaniem.

Niestety moderacja i administracja nie zdała egzaminu z dojrzałej obiektywności.
(po za Drosikiem, który własnym i odmiennym zdaniem potwierdził, że jest godzien funkcji moderatora).

Teraz pytanie do Administracji:
Jak potoczyłaby się powyższa dyskusja gdyby to Hopeczka tak od niechcenia zarezerwowałaby sobie landszawcik, a Bombka z rana stała by pod Galerią?

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:41 
Przyjaciel forum

Porcellus napisał(a):
Jak potoczyłaby się powyższa dyskusja

Została by gwałtownie wymoderowana :grinka: :grinka: :grinka: :grinka: :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:41 

Porcellus napisał(a):
Teraz fakty po faktach:

Teraz pytanie do Porcellusa:

kto będzie gościem Moniki Olejnik ? :grinka: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:43 

Darek napisał(a):
Została by gwałtownie wymoderowana :grinka: :grinka: :grinka: :grinka: :grinka: :grinka:

ciekawe jak i przez kogo :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 stycznia 2010, o 22:45 

Gregor napisał(a):
kto będzie gościem Moniki Olejnik ?

Byłoby bardzo pozytywnym, aby winni zaistniałej sytuacji wyspowiadali się na takim forum publicznym :-P .
Tylko czy Monika Olejnik wie , kto to jest Bombka?

Porcellus

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1