Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 13:52 

wlanie przeczytałem i myślę że jest tak prawda ale nie tak ostro bo się na mieście krzyczą

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 14:00 

caballarius napisał(a):
Łatwo jest używać sobie na kimś, kto nie może się bronić..
nie podobal mi sie koles od zalogowania,[...wymoderowano...],zarty zartami ale moderatorzy powinni zareagowac wczesniej,podam przyklad:na forach kibicowskich wystarczy byc nie grzecznym<doslownie>i dostajesz bana a wiadomo ze z takiego forum korzystaja fanatycy....I ZE JEST [...wymoderowano...] TO WIDAC I POWIEDZIALBYM MU TO W OCZY JESZCZE DO [...wymoderowano...]

Ostatnio edytowano 29 października 2010, o 17:28 przez POMPEY04, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 14:11 
Przyjaciel forum

zefirh napisał(a):
wlanie przeczytałem i myślę że jest tak prawda ale nie tak ostro bo się na mieście krzyczą

hmm .. :583:

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 14:12 

koffeina napisał(a):
niemiła ciecz wycieka na tym forum w dziale politycznym.
koffeina napisał(a):
. Uwielbiam czytać to forum o Kwidzynie ale ta jego część jest najgorszą z możliwych

A czy nie myślałaś o tym żeby, nie czytać i nie zaglądać, do tematów politycznych.
Przecież nie musisz ich czytać, możesz je po prostu omijać.
Ja z niektórymi tematami tak właśnie robię. ;)
I mam problem z głowy. :-)

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 15:14 

Nie próbujcie go wybielać czy usprawiedliwiać. Walther do tej pory świetnie dawał sobie radę, czym zrażał do siebie innych użytkowników. Dajcie spokój, zaraz ktoś mu zacznie współczuć. Teraz też może się wypowiedzieć. Czekamy na jego wyjaśnienie.

Zastanawiam się, czy nie przenieść tego tematu do "Niefajnych spraw", bo że jest to sprawa, to oczywiste. I nie tylko sprawa forumowa, kładzie się cieniem na kwidzyński PiS, renomowany Klub Strzelecki VIS. Kto wie, czy nie powinna wyjaśnić tego prokuratura? Bo oto ten człowiek ma potencjalną szansę reprezentowania ciebie w Radzie Miejskiej. To dzięki tolerancji, demokracji, pobłażaniu jest jak jest.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 17:13 
Przyjaciel forum

koffeina napisał(a):
Na wielu innych, które czytam jest całkowity zakaz poruszania spraw politycznych.

Powiem szczerze, że dziwie się temu, że na ekwidzyn taki dział jest. Jeżeli tylko miałbym na to wpływ to patrząc na to co się w nim dzieje dawno bym go zamknął. Ewentualnie ograniczył jego zakres tylko do polityki ale na szczeblu lokalnym. Mniej emocjonujące by to było a i bardziej związane z naszym podwórkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 17:26 

Cytuj:
Powiem szczerze, że dziwie się temu, że na ekwidzyn taki dział jest. Jeżeli tylko miałbym na to wpływ to patrząc na to co się w nim dzieje dawno bym go zamknął. Ewentualnie ograniczył jego zakres tylko do polityki ale na szczeblu lokalnym. Mniej emocjonujące by to było a i bardziej związane z naszym podwórkiem.

Warte rozważenia. Kiedyś już to proponowałem, ale zostałem zakrzyczany.

Za chwilę posprzątam wątek z epitetów i bluzgów. Ostrzegam wszystkich pragnących powyżywać się jeszcze na naszym "bohaterze" dnia, że dalsze bluzgi skończą się czerwonymi paskami. Jeszcze nikt chamstwem niczego nie zyskał. Pamiętajcie, że Wasze teksty świadczą o Waszej kulturze.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 17:36 
reflexes napisał(a):
tylko miałbym na to wpływ to patrząc na to co się w nim dzieje dawno bym go zamknął. Ewentualnie ograniczył jego zakres tylko do polityki ale na szczeblu lokalnym

Moim skromnym zdaniem takie rozwiązanie jest dobre.Z drugiej strony zawsze można taki "niewdzięczny "dział omijac szerokim łukiem kursora

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 17:48 

Rachel napisał(a):
Nie próbujcie go wybielać czy usprawiedliwiać. Walther do tej pory świetnie dawał sobie radę,

Tym Panem na obecnym etapie zajmą się właściwe organy ścigania.... więc myślę, że nie ma sensu dłużej drążyć tego tematu...

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 17:50 

dl99 napisał(a):
Tym Panem na obecnym etapie zajmą się właściwe organy ścigania....

A możesz jaśniej?

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 18:00 
Przyjaciel forum

dl99 napisał(a):
Tym Panem na obecnym etapie zajmą się właściwe organy ścigania.... więc myślę, że nie ma sensu dłużej drążyć tego tematu...

Jakieś oficjalne komunikaty w tym temacie?

P.S. Może wypadałoby jeszcze wysłać info do wojewódzkich władz PIS? Skoro tak wszystkich namawiają do polityki miłości to pewnie pogonią partyjnego kolegę tam gdzie jego miejsce.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 18:26 

krzyzak napisał(a):
A możesz jaśniej?

Generalnie Kwidzyn "huczy" od plotek i ploteczek... a ja oficjalnie wypowiadać się nie będę bo w drogę organom ścigania wchodził nie chcę, jak również nie osądzam bo winę lub jej brak wspomnianego Pana łatwo ustalą odpowiednie służby...

Oficjalnego stanowiska lokalnego PISu na razie nie ma, ale o sprawie wiedzą... :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 18:35 

Znalazłem taki oto artykuł:
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/6 ... ,id,t.html

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2010, o 08:45 
POMPEY04 napisał(a):
nie podobal mi sie koles od zalogowania,[...wymoderowano...],zarty zartami ale moderatorzy powinni zareagowac wczesniej,podam przyklad:na forach kibicowskich wystarczy byc nie grzecznym<doslownie>i dostajesz bana a wiadomo ze z takiego forum korzystaja fanatycy....I ZE JEST [...wymoderowano...] TO WIDAC I POWIEDZIALBYM MU TO W OCZY JESZCZE DO [...wymoderowano...]
Mam wątpliwości czy Twoja wypowiedź była grzeczna. Czy powinieneś teraz dostać "bana"?

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2010, o 09:40 

MACIEKZB napisał(a):
POMPEY04 napisał(a):
Mam wątpliwości czy Twoja wypowiedź była grzeczna. Czy powinieneś teraz dostać "bana"?
jeden moze byc ........przezyje ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1