Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 16:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 marca 2012, o 11:11
Posty: 814
Płeć: Mężczyzna
nC+
Polsat film nic ciekawego.
Polsat, Polsat2, to jeszcze na Polsat film seriale ;/
Porażka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 17:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 marca 2008, o 13:33
Posty: 382
Lokalizacja: POLNA
Płeć: Mężczyzna
U mnie też nie było przed 9 rano internetu na jakieś 20-30 min. Niestety nie wiem czy TV było. Wiem jednak że ogólnie telewizja niedomaga. Strasznie słaba jakość kanałów jest.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 czerwca 2008, o 09:06
Posty: 297
Lokalizacja: kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Jak to jest skoro mamy juz telewizję cyfrową a przełącze się w MM z dekodera cyfrowego na zwykłą to strasznie trace na jakości i odbiór jest jak dawniej w analogu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 19:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lutego 2008, o 18:55
Posty: 2473
Lokalizacja: Gardeja / Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
W kablu masz analog, zdaje się :)

_________________
Od chwili tej aż do końca świata,w pamięci ludzkiej będziemy żyć: my, wybrańców garść, kompania braci.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 20:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 czerwca 2008, o 09:06
Posty: 297
Lokalizacja: kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
No ale przeciez już podobno cyfrowy jest sygnał?
Czy tylko z dekoderów.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 20:43 
Offline
Przyjaciel forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 stycznia 2010, o 13:35
Posty: 3512
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
MM przetwarza sygnał cyfrowy na analog.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 czerwca 2008, o 09:06
Posty: 297
Lokalizacja: kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Ale wymyślili.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 9 stycznia 2013, o 21:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 września 2012, o 17:44
Posty: 144
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Dzisiaj multimedia nawala notorycznie. Rozłącza i ponownie załącza neta. Nie po to płacę rachunki, żeby tolerować takie badziewie...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 10 stycznia 2013, o 03:29 
Offline

Dołączył(a): 18 października 2008, o 19:53
Posty: 298
Lokalizacja: Gdańsk/Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
u mnie tego nie ma... wszystko pięknie ping 40-60:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 10 stycznia 2013, o 18:41 
Offline

Dołączył(a): 14 listopada 2011, o 13:29
Posty: 141
Płeć: Kobieta
rano przed wyjściem do pracy był problem z netem i TV (kolo 7), obecnie jest ok.

Póki co ja pierwszy raz spotykam się z jakimiś problemami z MM - sądzę, że dzisiejszy i weekendowy to, ten sam nie rozwiązany problem.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 10 stycznia 2013, o 19:10 
Offline

Dołączył(a): 19 lipca 2010, o 18:36
Posty: 35
Lokalizacja: Sadlinki
Płeć: Mężczyzna
Dzwoniłem na infolinie i po krótkiej wymiane argumentów dotyczących jakości świadczonych usług Pan operator sprawdził i poinformował o przyczynach zaniku sygnału. I tak: sobota ok. 9 rano awaria zasilana + restart zasialczy, dzisiaj pomiędzy 7 i 8 rano awaria zasialnia.

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 10 stycznia 2013, o 20:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2006, o 01:25
Posty: 1454
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Oprócz kilku minut w sobotę, cały czas mam tak:
Obrazek
Nocami nawet ponad 2 X szybciej.

_________________
"They got money for wars but can't feed the poor" T. Shakur


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 10 stycznia 2013, o 21:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 maja 2008, o 23:54
Posty: 1567
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
Ja mam tak w ciągu dnia tak:
Obrazek
kadzimiedz, Jaki masz abonament?

_________________
L is like LSD - You see more, feel more, and it's easy to become addicted :D

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 11 stycznia 2013, o 00:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2006, o 01:25
Posty: 1454
Lokalizacja: Kwidzyn
Płeć: Mężczyzna
punky, Z telewizją na max ok. 85 zł.

-- 10 sty 2013, 2013 23:45 --

Teraz.
Bywało lepiej:

Obrazek

Obrazek

_________________
"They got money for wars but can't feed the poor" T. Shakur


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Awaria w Multimediach
PostNapisane: 11 stycznia 2013, o 08:27 
U mnie coś dzisiaj Neostrada zwolniła:
Obrazek


Góra
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


-->

Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.