Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [poszukiwanie] sprawcy wypadku
PostNapisane: 21 grudnia 2007, o 23:28 
DRODZY FORUMOWICZE!!
potrzebuję Waszej pomocy. W nocy 20 grudnia tego roku(czwartek) jakiś palant uderzył w auto mojego ojca, które stało zaparkowane na poboczu(dawny przystanek autobusowy na ulicy Moniuszki). Gościu wjechał tyłem swojego samochodu na maskę naszego auta. Koszt naprawy będzie ogromny i z tego powodu proszę Was o pomoc. Zgłosiliśmy to na policję.. Udało się nam ustalić kiedy doszło do tego zdarzenia. Było to mniej więcej po godzinie 16 we wspomnianym miejscu. Kamery ze Szkoły Podstawowej nr 6 zarejestrowały przebieg kraksy. Na miejscu po wypadku znaleźliśmy wiele materiałów dowodowych, które udupią tego gnoja(przepraszam za wyrażenia, ale nerwy mi puszczają :sad: ) SPRAWCA ZBIEGŁ Z MIEJSCA WYPADKU. SZUKAMY VOLKSWAGENA PASSATA WERSJA SEDAN ROCZNIK 1998 KOLOR ZIELONO-NIEBIESKO MORSKI Najprawdopodobniej samochód ten nie jest zdolny do jazdy lub jest ciężko uszkodzony, gdyż na materiale filmowym z kamer widać, jak jest holowany przez inne auto. TYŁ TEGO AUTA, A W ZASADZIE ZDERZAK I TYLNIE LAMPY SĄ ZNISZCZONE I MOCNO PORYSOWANE KAŻDA INFORMACJA JEST NA WAGĘ ZŁOTA. JEŚLI WIDZIAŁEŚ/WIDZIAŁAŚ TAKI SAMOCHÓD GDZIEŚ NA TERENIE NASZEGO MIASTA, NAPISZ O TYM W TYM TEMACIE (ulica, ewentualnie miejsce gdzie sie może znajdować, parking itp., godzina, w której go widziałeś/aś). Dziękuję :-(

kolor samochodu i model najprawdopodobniej wyglądają tak(przykładowe obrazki):

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 grudnia 2007, o 15:01 
przejedz sie chłopie po miejscowych blacharzach, zobacz co u nich stoi, moze trafisz, a jak złapiesz goscia to mu parzadnie .......wiesz co.

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2007, o 13:12 
no co za zycie , teraz jestem w takiej samej sytuacji co Ty , tylko szkody mniejsze.samochod stał pod moim blokiem , mam rozwalony prawy przod , sprawcy nie ma.....najlepsze ze to ktos z sasiadów.ehhhhhhh........

Tytuł: podlepim sie do tematu !
PostNapisane: 26 grudnia 2007, o 14:17 
Przyjaciel forum

Moi kochani Kwidzyniacy, starajcie się z całego serca nie robić tego co mój ziomal.
Zdjęcia pochodzą z dzisiejszego spaceru z Szefową.
Do dzisiaj od wigilii zginęło 50 osób, myślmy ludzie.
Numerów nie zacierałem, niech sobie będą ku przestrodze :oops: :oops: :oops:
Pozdrawiam wszystkich kierowców, wczoraj piłem, dzisiaj chodzę :grinka: :grinka: :grinka:

Załączniki:
rajd_1.jpg
rajd_1.jpg [ 280.11 KiB | Przeglądane 2842 razy ]
rajd_2.jpg
rajd_2.jpg [ 228.05 KiB | Przeglądane 2842 razy ]
rajd_3.jpg
rajd_3.jpg [ 214.48 KiB | Przeglądane 2842 razy ]
 Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2007, o 15:22 
NOWY(L) napisał(a):
no co za zycie , teraz jestem w takiej samej sytuacji co Ty , tylko szkody mniejsze.samochod stał pod moim blokiem , mam rozwalony prawy przod , sprawcy nie ma.....najlepsze ze to ktos z sasiadów.ehhhhhhh........
szczerze współczuję. Niestety są tacy ludzie, którzy będą uciekali przed prawem. Miejmy jedynie nadzieję, że uda nam się ich dorwać. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2007, o 16:04 
Przyjaciel forum

nowm napisał(a):
Miejmy jedynie nadzieję, że uda nam się ich dorwać.

Rozmawiałem z policją, kierowca morderca trafiony, popełnił jeden kardynalny błąd ( o którym nie napiszę ) z wiadomych przyczyn :grinka:
Dobrze mieć Szefową w resorcie :grinka: :grinka: :grinka:
PS. strasznie mnie deprymują tacy kierowcy, może dla tego że niepotrzebną śmierć poniosła moja koleżanka, przez między innymi takiego głupa :oops:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Strefa czasowa: UTC + 1