Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:08 

grin_ajz napisał(a):
a na marginesie to czy takie pogaduchy nie sa zasmiecaniem watku?:P

to jest forum, a nie informator miejski!!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:11 
Przyjaciel forum

jarekm napisał(a):
to jest forum, a nie informator miejski!!!

no tak i jak dyskusja za bardzo zboczy na całkiem inny temat to admini przesniosą do innego działu :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:14 
Przyjaciel forum

ach to ufff...bo ja mam taka zdolnosc troche odbiegania od tematu, ale robie to nieswiadomie :)

a majac do czynienia z roznymi forami, wiem ze na niektorych baardzo przestrzegaja trzymania sie tematu :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:34 

drosik napisał(a):
(...) jak dyskusja za bardzo zboczy na całkiem inny temat to admini przesniosą do innego działu :)

Tam gdzie było trzeba nożyczki już poszły w ruch - nie macie co się martwić - już ja o porządek zadbam :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:37 

My czasami też robimy porządki mające na celu zebranie Waszych rozmów tematycznie. Porządek musi być aby się w tym łapać ale z takich spontanicznych luźnych pogaduszek czasami wychodzą ciekawe tematy więc nie przeszkadzamy g:)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 14:10 

Tak! Porzadek byc musi, wiec teraz robimy gruuuuba kreche i kontynuujemy watek "KAYAH na Dniach Kwidzyna"!

Prywatnie uwazam, ze Kayah ma wiecej testosteronu (pewnie to jakas Supermenka) niz Wydra czy taki twardziel jak Malenczuk! :-D

"Każdego dnia, raz dziennie,dawaj sobie prezent. Nie planuj tego. Nie czekaj. Niech się zdarzy. To może być nowa koszula,drzemka w fotelu, albo... dwie filiżanki dobrej, gorącej, czarnej kawy. Takiej jak ta."
Special agent of FBI, Dale Cooper

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 22:31 
Przyjaciel forum

heh no malenczuk to chyba w ogole nie ma testosteronu...chyba nawet wiecej ja od niego mam heheh (tylko zeby teraz nie wyszlo ze ja wygladam jak reprezentantka nrd w rzucie mlotem :P)

a co do samego wystepu kayah..to chcialabym nawet go zobaczyc :) chyba jedyny koncert ktory by mnie skusil :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 07:46 

Malenczukowi testoseron potrzebny najwyrazniej nie jest. IMO porownywanie jego tworczosci z 'dzielami' Pana Wydry, czy tez obecnych produkcji pani Kayah (pisze obecnych, bo kolo poprzednich, folkowych nie udalo mi sie przejsc obojetnie) to lekkie nieporozumienie - nie ta klasa, nie ten artyzm.

Wampir.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 11:33 

Przytoczenie Malenczuka bylo forma prowokacji, bo kazdy wie, ze z faceta w nim, to tylko meski imie "Maciej" :grin:

"Każdego dnia, raz dziennie,dawaj sobie prezent. Nie planuj tego. Nie czekaj. Niech się zdarzy. To może być nowa koszula,drzemka w fotelu, albo... dwie filiżanki dobrej, gorącej, czarnej kawy. Takiej jak ta."
Special agent of FBI, Dale Cooper

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 12:17 

DunkelWald napisał(a):
Przytoczenie Malenczuka bylo forma prowokacji, bo kazdy wie, ze z faceta w nim, to tylko meski imie "Maciej"

no tak... wydaje mi sie, iż polemika na temat M. Maleńczuka jest nie na miejscu... a tak na marginesie to zestawianie go z niszowymi wokalistami typu Kayah czy Szymek W. jest totalnym nieporozumieniem... ale to już kwestia gustu (a z tym nie chcę polemizować :evil: )

DunkelWald posłuchaj chociażby Homo Twist to będziesz wiedział o czym piszę.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 13:48 

A kto z was pamięta pamiętny koncert Perfectu ja rozpętała się wichura? A Markowski wziął buteleczkę piwa bezalkoholowego i dalej heja przerwali koncert wtedy jak scena zaczęła się podnosić do góry i reklamy zaczęły spadać na ludzi. Jeden z lepszych koncertów na jakich byłem jeśli chodzi o taki sielski klimat. Inne ich koncerty w naszym mieście to już takie łagodne granie.
Inny ciekawy koncert to Comy szkoda tylko że był o tak wczesnej godzinie jak na ten rodzaj klimatu, choiaż ja wolę inny ale dobrej gitarki nigdy nie za mało. :-D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 15:00 

Pamietam. Widzialem co robil lider Perfectu wtedy za kulisami ;)

"... premier Mazowiecki ciagnie grube kreski. 1, 2, 3, 4 tak sie bawia wyzsze sfery..."

:D :D :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1