Slay napisał(a):
Nie wierzę w obecność obcych na naszej planecie
Polecam serie filmów dokumentalnych "Wszechświat wg Stephena Hawkinga", co jakiś czas są powtarzane na kanale Discovery Science. Hawking (światowy autorytet kosmologii) porusza w jednym z odcinków temat obcych, jego teorie są bardzo logiczne.
Ciekawe jest to, że przypadki kiedy ludzie rzekomo mieli spotkanie z obcymi znacznie nasiliły się po użyciu pierwszej bomby atomowej. Tą informację również usłyszałem na Discovery, ale w jakim programie to nie pamiętam.
Stephen Hawking to z całą pewnością niepodważalny autorytet na skalę światową , jednak i On może się mylić swoich przypuszczeniach.
Z całą pewnością na drugim filmie to nie japońscy samuraje walczący z dymem, na nakręconym filmie dzieje się naprawdę coś dziwnego i z całą pewnością nie są to efekty specjalnego filmy Stevena Spielberga. Jak wytłumaczysz te wszystkie poruszające się z niewiarygodną prędkością świecące obiekty?
Kuliste świecące kropeczki poruszają się w zorganizowanym kierunku, w pewnym momencie jest ich ok. dwadzieścia, zachowują się tak , jakby jedne stały na czatach a inne
coś zabierały lub porządkowały.
Filmów na YUTUB-ie dokumentujących niezidentyfikowane obiekty latające jest mnóstwo, jedna prawdziwe inne sfingowane, ale nie można twierdzić jednoznacznie ,że nie ma ich wśród nas.
Masz rację że obserwacje i spotkania nasiliły się z chwilą wynalezienia broni nuklearnej, może nie bez kozery ? przecież taką bronią możemy zniszczyć naszą ziemię i całą ludzkość.
Na potwierdzenie tego wklejam link z odtajnionych akt i z zeznań amerykańskich emerytowanych oficerów, którzy brali bezpośredni udział w różnych testach związanych z tą bronią.
http://www.infra.org.pl/fenomen-ufo/ufo ... oniesienia I jeszcze jeden , nie wiem czy nie ciekawszy ?
http://infra.org.pl/fenomen-ufo/ufo-a-w ... ne-x-filesDodatkowo wklejam kilka amatorskich filmów które, według mnie są autentyczne.
na pierwszym filmie jest zarejestrowany pościg wojskowych sił powietrznych za UFO, który chowa się w głębinach morza