Ostatnio wzięła mnie chęć na dodawanie nowych temacików; )
Dlatego ludziska odpisujcie i dzielcie się z każdym nowymi doświadczeniami/rzeczami.
Kwidzyńskie lumpeksy! ;d
wiadomo tych sklepów jest naprawdę dużo i kazdy moze znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.
A więc na zaczynam. Podawajcie ulice/albo miejsce gdzie sie ten lumpeks znajduje i co o nim sądzicie.
1. Cto - to ten duży na rynku obok Chinczyków.
Hmm. Znajduje tam czasami naprawdę wiele fajnych rzeczy Podzielone są na bluzeczki,sweterki,spodnie itd. nawet kolorystycznie, a to duzy plus dla osób, które szukają coś w konkretnym kolorze. Co do cen to hmm niektóre rzeczy nie opłacają się cenowo, przykro to mówić ale racja jest taka, że za uzywaną bluzeczke nie bede płacić 30 zł.
Opłaca sie tam wpadać w sobote bo przecena 50% ale niestety nie na wszystkie rzeczy (nie na nowe,z metka).
2. Nazwy nie pamiętam tego lumpeksu, ale kiedyś znajdował się na deptaku niedaleko bosso, tylko wyżej, a teraz jest przeniesiony na drugą strone ulicy tam gdzie
sklep z bielizną. Niektóre rzeczy fajne, godne polecenia, ale także ceny z kosmosu. Miła pani tam jest.
3. Zachodziłam także na deptaku do pewnego lumpeksu, ale tam niżej, za galerią handlową 'tecza' w tym ciągu sklepów, na górze jest chyba konny czy cos takiego. Tam rzeczy tanie, szukałam wtedy sukienki i znalazłam z 20 ładnych i tanich sukieneczek. Polecam

a teraz czas na WAS!

Co do tego trzeciego nie wiesz może co jaki czas mają dostawę? Właśnie szukam jakis sukienek które bym potem chętnie poprzerabiała, ale pewnie największy wybór będzie zaraz po dostawie...?