electro_nick napisał(a):
sportowiec, cały Twój dorobek na forum to pochwałki pizzerii don corleone i to oskarżenie, w międzyczasie 2-3 posty o dupie maryni. Więc albo udowodnisz w jakiś sposób że kiedykolwiek byłeś w V6 albo spadasz "na pizze". Daję Ci czas do jutra.
sledzac posty sportowca dochodze do wniosku ze jest to wlasciciel caffe 19 czyli obecnego don corleone. jesli sie nie myle ze to on to robil u mnie auto. byly 2 usterki - uszkodzony kolektor ssacy (350 pln robocizna - kolektor wlasciciel przywiozl uzywany- z19dth - normalne przy 300 000 przebiegu bo tyle wtedy to auto mialo) i przedmuch pod kolektorem wydechowym (powyrywane szpilki z glowicy) rowniez 350 pln.cena byla ustalana przed usluga wiec nikt nie bronil pojechac gdzie indziej. oskarzenia ze drozej niz w serwisie opla wyssane z palca.
jesli 350 za
demontaz calego przodu zderzaka,chlodnic, rozszczelnieni klimatyzacji czyli potem jej pelny serwis. rozwiercanie urwanych szpilek z glowicy tak i to wszystko na szybko bo panu K. sie bardzo spieszylo i trzeba bylo wszystko wypchnac z warsztatu zeby to na pilnie zrobic i jeszcze zostac po godzinach pracy warsztatu czyli zaplacic pracownikom za nadgodziny to ja nie mam pytan- tylko musze sobie zrobic logo - CARITAS POLSKA.
proponuje zadzwonic do serwisu i spytac ile za taki zakres prac trzeba zaplacic. ja mam wglad w cennik serwisowy wiec zainteresowanym podaje nizej. powiem tylko tyle ze nie zmiescil by sie w tej kwocie z demontazem lamp, zderzaka i serwisu klimatyzacji. panie K. przy okazji - kiepska kryptoreklama pizzerii.
1 JC = prawie 16 pln netto.
wymiana kolektora ssacego z19dth - lacznie 42 JC (jednostki czasowe)
wymiana kolektora wydechowego czyli turbosprezarki- 39 JC z tym ze nie ma tu ujętego wyjmowania urwanych szpilek mozna doliczyc z 2-3 JC. ale i bez tego daje to kwotę 642 netto. czyli ktos nie umie liczyc jak na moje jesli 350 jest wiecej niz 642