domek napisał(a):
Witam,
mam wielkie obawy. Poczytałem opinie ludzi naprawiających samochody u Pana Nowickiego
https://dobrymechanik.pl/mechanicy/kwid ... wicki.html.
Zdecydowana większość - bardzo negatywne z 2019. Jestem ciężko przerażony i myślę o zmianie wykonawcy.
Reflexes był tam dawno = zapewne koło 2013, a już z 2020 niema żadnych opinii.
Będę myślał do poniedziałku, no to sobie narobiłem?
pozdrawiam
domek
Pamiętaj też, że złymi opiniami ludzie lubią się chwalić w internetach, dobrymi już nie koniecznie. Hamulce faktycznie robiłem tam dość dawno ale ogólnie cały czas tam odstawiam swoje auta na naprawy (ostatnio jakiś miesiąc temu na serwis olejowy, wymianę opon, przegląd i remont zawieszenia). Złego słowa nie powiem. Może komuś zrobił coś nie tak ale ilość aut na placu jakie się tam przewijają świadczy chyba o czymś innym. Nie chcę go bronić na siłę, bo każdy może mieć swoje zdanie, ale na tej stronie jest 14 opinii z ostatnich 10 lat czyli średnio 1,5 na rok. Podejrzewam, że tam codziennie więcej niż te 14 aut zjeżdża z warsztatu zrobionych, a ich właściciele są zadowoleni. Dodam jeszcze, że Daniel naprawił mi auto nad którym ręce rozłożyła firma która się specjalizował a tej danej marce. Byli niby świetni, dobrze gadali, mili oryginalny komputer itp. itd. ale polegli z kretesem. Po miesiącu chyba musiałem auto w trakcie roboty zabrać i odstawić do Daniela. Tydzień później aut odpaliło. Ci specjaliści już chyba dzisiaj nie działają.
Kwestia na którą jeszcze trzeba zwrócić uwagę to rzetelność tych komentarzy. Ile ich wystawiła konkurencja (negatywne) ile ich wystawił sam właściciel (pozytywne) a ile faktycznie klienci

.