drosik napisał(a):
Dokszyckaja,
emotka piwa jest należy, wpisać:
Kod:
:piwo:
a co do kawy, to hmmmm... może kiedyś się pojawi.
Wierzę, że się pojawi

Kiedyś na pewnym Forum wiara domagała się emotki nie tylko piwa i kawy, ale i herbaty. I wszystkie po pewnym czasie się pojawiły, więc na
TYM Forum będą; tu są fachmani od wszystkiego, zdążyłam się zorientowac przez krótki okres mego pobytu na najwspanialszym Forum.
Drosiku Dzięki. Zaraz spróbuję te piwa Electro_Nickowi postawic
electro_nick napisał(a):
No udało mi się, kumpel mówił że tam jakieś ruiny były, sugerował mury obronne albo coś w tym stylu-możesz coś na ten temat powiedzieć?
Niestety, nie mogę. Wiesz, "bywałam" tam w pierwszych latach szkoły podstawowej, a taki wiek oznacza, że dziewczyny gadały na spacerach z dziewczynami o różnych "bardzo ważnych sprawach", a chłopaki ganiali z chłopakami
Pamiętam, że drzew na tym wzgórzu było naprawdę dużo i świetnie się wspinało. W czasie jednego z takich spacerów pod górkę, dwa albo trzy dni przed I Komunią, podczas omawiania "bardzo ważnych spraw" z koleżankami zagapiłam się i spadłam z dosyc dużej wysokości. Jakims naprawdę cudem tylko się potłukłam.
Ale sprawę pobadam, tylko muszę się wybrac na kawę do kogoś starszego, kto mieszkał blisko Koziego Lasku i może będzie pamiętał.
A teraz piwa dla Ciebie

Tylko nie pij od razu
Ps. Ktoś mnie słusznie poprawił. Jak mogłam pomylic Żwirki i Wigury z Krętą!?
I dobrze, że z mego Koziego Lasku zrobiono odrębny temat. Nie wiedziałam, że pytanie będzie takie trudne. Następne (ale nie dziś) też będą trudne.
Dokszyckaja