No to poczytaj kto kibicom MMTSu "sponsorował" np. wyjazd do Olsztyna. Pozwolisz że nie będę dalej komentował.
Ulala ale sie uniosles - to ze jechala czesc kibicow samochodami za wlasne pieniadze jest rzecza normalna - ale to ze te osoby ktore uwazaja sie za najzagorzalszych "fanatykow" bedacych z druzyna na dobre i na zle z druzyna i jezdzacy podstawionym busem przez klub jest sytuacja conajmniej smieszna i bardzo znanom w calym miescie - podejscia do kibicowania niech dalej sie ucza od swoich kieleckich braci:)
KrzychG napisał/a:
Na innych meczach z kibicowaniem raczej marnie, a mecz ogląda grupka zatwardziałych sympatyków tego klubu lub rodziny piłkarzy.
Zapraszam do dzialu relacje z jesieni - na kazdym z meczy mniejsza lub wieksza grupa kiboli byla i doping prowadzila.
http://rodlokwidzyn.unl.pl/news.php
KrzychG napisał/a:
Z drugiej strony takie sytuacje nie są nowe, bo kibice Rodła też jeździli na mecze "klubowymi" autokarami.
Jazda klubowym autokarem z zawodnikami w 5 osob (i to glownie osoby ktore ten klub sponsorowaly za czasow III ligi) , a jazda podstawionym przez klub i miasto dla "najwierniejszych" to chyba roznica?
Dodam jeszcze ze z sukcesow kazdego kwidzynskiego klubu sie ciesze - nie szanuje tylko sezonowych kibicow z lapanki:))
Proszę o trochę mniej fantazji. Cytaty zaznaczone na czerwono nie są mojego autorstwa.
Nie jestem zwolennikiem piłki ręcznej, ale mimo to jestem dumny z naszych szczypiornistów gratuluję im awansu do finału i życzę przynajmniej urwania jednego meczu Wiśle Płock
Wysłany: |10 Maj 2010|, 2010 21:18
Oby to nie był ich koniec.W ostatnim wydaniu papierowego Pulsu czytałem ,że dosc krucho u nich z budżetem.
Juz nie raz dochodziło do takich sytuacji,kiedy klub zdobywał historyczne trofeum,a pózniej zaczynały się problemy finansowe.
Wysłany: |10 Maj 2010|, 2010 21:18
Oby to nie był ich koniec.W ostatnim wydaniu papierowego Pulsu czytałem ,że dosc krucho u nich z budżetem.
Juz nie raz dochodziło do takich sytuacji,kiedy klub zdobywał historyczne trofeum,a pózniej zaczynały się problemy finansowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.
Strona wygenerowana w 0,29 sekundy. Zapytań do SQL: 11