Wysłany: |9 Lut 2010|, 2010 14:35 Skup płyt CD oraz dvd
Kupię używane płyty- cd oraz dvd- koncerty znanych artystów muzycznych.Interesują mnie tylko płyty oryginalne w dobrym stanie,kompletne.Nie interesują mnie wydania gazetowe oraz zespoły typu ich troje ,doda, blue cafe .
cena za 1szt. cd. od 5-15 zł
cena za 1szt. dvd od 5-35zł
Jeżeli chcesz się pozbyć nie potrzebnych płyta proszę wysłać informacje z zespołami i tytułami albumów na email: skup.plyt@gmail.com
Witam to jest wstępna lista zespołów ,których cd lub dvd chętniebym odkupił.
Metallica,godsmack,korn,deftones,pantera,queen,pink floyd, illusion,blenders,dżem,kazik, kult,e.clapton,nirvana,atb,,beastie boys,carlos santana,deep purple, led zepelin,fatboys slim,fuggees, enya,enigma,guns n roses,hey, hatebreed,happysad,massive attack,m.jackson,myslovitz, nelly furtado, peter gabriel,prodigy, republika, scorpions, slipknot,staind system of down ,t.love, the streets, u2, acdc, aerosmith,bjork ,black sabath,com,cree ,creed, depeche mode, dire straits,disturbed,faithless, genesis,phil collins,jean michel jarre
jeżeli ktoś wie gdzie można hhurtem kupić dużą ilość płyt używanych również prosże o kontakt.
Ogłaszam się na różnych na forach ,ponieważ potrzebuje dużej ilości płyt.
Jeżeli ktoś zna osoby handlujące używanymi płytami w polsce lub importujące z zagranicy,które sprzedają hurtem, proszę o kontakt.z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Wysłany: |26 Lut 2010|, 2010 20:30
z Gdańska do Londynu samolot leci około 2 godzin - pieniądze też śmiesznie niskie, więc jeśli interesuje Cię "hurtowa ilość" - to mniemam, że chodzi o późniejszą odsprzedaż - w tym wypadku chyba warto zainwestować trochę grosza i czasu.
Znajdź na jakimś forum kogoś na miejscu - kogoś kto na bieżąco jest w temacie. Poleć, pogadaj - a pewien jestem, że bez problemu załatwisz sobie stałe dostawy. Nawet Virgin czy HMV co kilka tygodni wyprzedaje stare płyty - hurtowo. Często na półce stary album czy film kosztuje 0,99£ - więc jak kupisz tego kilka kartonów... Myślę, że warto pojechać i porozmawiać - ale przez internet czy telefon tego nie załatwisz. Znam chłopaków którzy właśnie w ten sposób sprowadzają do PL buty i inny sprzęt sportowy - na wyprzedażach kupujesz parę butów za 5£ (bierzesz 10 par - cena spada o kilka procent ) - na allegro sprzedajesz za 150zł. Ale przez neta takich promocji nie znajdziesz.
_________________ I may be dumb, but I'm not stupid.
1st Hole in One - 07/03/10 Athgoe 8 par3 index 14!!!!
Ja bym coś miała z płytek.Mam 5 płyt Mettalica,Lady Punk,Oddział zamknięty,Lombard,Chłopcy z placu broni,Queen,Bob Marley,Apokaliptica,Resort Katowice,Budka suflera,Perfect,Eurythmics zainteresowany pisz tutaj lub na maila olaosypiuk@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.
Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 10