beria napisał(a):
Kulas handel domenami, to jedno
Security to drugie

PS. Jak twój ziomek płaci 6000-7000 na ręke to wyślę mu coś znaczy CV a nie exploita

PS2. I nie pisz bajek na forum bo ludzie zaczną wierzyć, że znasz się na security

Nawet nie raczyłeś przeczytać zlinkowanego dokumentu. (mam nadzieję, że nie używasz Acrobat Readera do pdf

)
PS3. Lubie Cię i dajmy spokój tej dyskusji Grzesiu.
PS4. Krzysiek, flaszke możemy zrobić bez okazji

PS5. Zdjęcie przekierowania nie jest możliwe, ale w skrócie - możliwe jest "oszukanie" cache servera, że domena.xxx ma być kieorwana gdzie indziej. I dopóki, nie dostanie AUTORYTATYWNEJ odpowiedzi z sererwa nadrzędnego tak długo będzie to trwało. (może to być 5 minut, może 1h) I tak są ludzie, którzy na tym zarabiają miliony

ale nie przeczytasz o tym w Wyborczej, czy co tam teraz modnie jest czytać u Ciebie

PS6. Z tą flaszką to dobry pomysł

Będę w ostatni piątek września na dzielni to możemy coś pomyśleć Grzesiu - wchodzisz w to? Przy piwku Ci opowiem conieco

Handel to jedno, hobby to drugie.
1. Jakbyś "wjechał" mu na serwery to na pewno mógłby tyle zapłacić, by nikt więcej mu nie wjechał

2. Nie znam się tak jak Ty, ale oczywiste rzeczy są mi wiadome od kilku lat a już na pewno wiem, gdy ktoś pisze nieprawdę. Oczywiście, że nie czytałem całego dokumentu, którego otworzyłem za pomocą Acrobata.
3. No trudno, co zrobić

4. To do Krzyśka.
5. I o to mi chodziło. Zaczęło się od tego, że napisałeś o możliwości ściągnięcia przekierowania co nie jest możliwe. Możemy oszukać człowieka i jego oko prostym skryptem przerzucającym szydzimy.pl na inną witrynę i to w zasadzie wszystko. Dobrze wiesz, że tak jak Ty Wyborczej nie czytałem nigdy.
6. Jeśli ja będę na dzielni w ostatni piątek września to chętnie browar możemy zrobić. Fajki analogowe już rzuciłeś?
7. Zaraz zabiorę to durne przekierowanie
Pokój dwa!
EDIT: Literówka.