Sama idea stawiania tego typu "konstrukcji" jest dla mnie jak najbardziej słuszna, ale co do jej jakości mam duuuuuże wątpliwości.
lord vader napisał(a):
zawsze na coś trzeba ponarzekać
ano trzeba, bo troszkę boli mnie serce, jak wydaje się publiczne pieniążki na coś takiego...
lord vader napisał(a):
sprawdzenia i się nie zgubienia
do mnie by raczej nie trafili
lord vader napisał(a):
a co do nieco zabłoconego terenu to jesienią w trakcie remontu Warszawskiej była tam "baza" tak więc teren został nieco zryty ale myślę że na wiosnę zostanie poprawione i przywrócone do stanu poprzedniego chyba nie sądzisz że ktoś będzie tam sadził kwiatki zimą

a nie można o tym pomyśleć od razu i przygotować chociaż jedno miejsce postojowe dla auta, choć osobiście uważam, że sama lokalizacja tego planu miasta to pomyłka, powinien się znaleźć po drugiej stronie ulicy, tak aby wjeżdżający do miasta, mieli ułatwiony dostęp.
Pewnie to wszystko zostanie poprawione, jak ktoś przeczyta te nasze posty, ale to znowu będą musieli ogłosić przetarg, wyłonić wykonawcę no i oczywiście znowu za to zapłacić...
nowm napisał(a):
Podobne stoi naprzeciw dworca pkp.
Zgadza się, ale tylko podobne, w odróżnieniu od tego, jest on aktualny, albo prawie aktualny, a postawiony niemalże w tym samym czasie.
adamblue napisał(a):
np obok katedry.
taaa, chyba dawno tego planu nie widziałeś...
Postawiono go w bodajże w 2006 roku, a już rok później stała się bardzo nieczytelna i stoi sobie tak bidulka do dziś, oby jej losów nie podzieliły fundamenty naszej przyszłej starówki...