Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 795 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 13:09 

GSXR napisał(a):
Czekaj, czekaj, a co proponujecie w zamian za 1200 pln rocznie za wyjątkiem oplakatowania słupów (w moim mniemaniu) marnymi plakatami.
No oczywiście jeszcze reklamka na Waszej stronie.
Coś jeszcze? Bo na moje to dużo kasy.
Do tego czy podpisaliście umowę z firmą wynajmującą słupy (do tego firma jest z Poznania czyli podatek leci gdzie indziej)?

No i w kółko Macieju. Jak jesteś zainteresowana/y to zapraszam na spotkanie to wszystko Ci wytłumaczę. Nie chcę mi sie ponownie pisać o tym wszystkim. Wybacz.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 13:16 

Sorry, ale jedynym ciekawym sklepem u nas jest Empik, ciuchów nigdzie nie kupię bo jest mały wybór, do tego drożej niż w większych miastach. Nie tylko ja mam takie zdanie, ale baaaaaardzo wiele osób z Kwidzyna.

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 17:43 

Jeszcze jednym fajnym sklepem jest CROPP, ale u nich jest tak, że zamiast zniżki na ubrania, jest okazja do wygrania telewizora 42" o ile dobrze pamiętam :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 19:31 

W Polsce i zagranicą ruszają masowe wyprzedaże. Co nasi handlowcy na to? Czy tylko będą obniżki do maks. 20%?

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 19:44 

chester napisał(a):
Co nasi handlowcy na to?

siedem napisał(a):
zapraszam na spotkanie to wszystko Ci wytłumaczę.

Nie bądź naiwny. Przecież siedem wszystko Ci wytłumaczy.
Na tzw. spotkaniu :grinka: :grinka: :grinka:

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2009, o 20:22 

siedem napisał(a):
GSXR napisał(a):
Czekaj, czekaj, a co proponujecie w zamian za 1200 pln rocznie za wyjątkiem oplakatowania słupów (w moim mniemaniu) marnymi plakatami.
No oczywiście jeszcze reklamka na Waszej stronie.
Coś jeszcze? Bo na moje to dużo kasy.
Do tego czy podpisaliście umowę z firmą wynajmującą słupy (do tego firma jest z Poznania czyli podatek leci gdzie indziej)?

No i w kółko Macieju. Jak jesteś zainteresowana/y to zapraszam na spotkanie to wszystko Ci wytłumaczę. Nie chcę mi sie ponownie pisać o tym wszystkim. Wybacz.

Dzięki za "wyjaśnienie" ............ . :570:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2009, o 16:14 

chester napisał(a):
W Polsce i zagranicą ruszają masowe wyprzedaże. Co nasi handlowcy na to? Czy tylko będą obniżki do maks. 20%?

Poszedlem rozejrzec sie dzisiaj za plecakiem na notebooka i kablem HDMI, pierwsze skojarzenie - media expert. Towar byl, ale 4 plecaki jakie byly do wyboru kosztowaly kazdy rowno 149 zl, podobne, jesli nie identyczne modele tych samych firm widzialem w necie po 70-80 zl. Ok odpuscilem sobie, kupie na allegro... no ale jeszcze kabel HDMI no tak! Znalazlem, 1m kabla po 75 zł, kij wie jakiej firmy, na pewno nie zadnej, ktora bym znal. Zwrocilem jeszcze uwage na tanszy, ale z przeznaczeniem do PS3, nie znam sie na konsolach, wiec nie bylem pewien czy tez bylby dobry. Trudno, sklepowi doradcy zajeci, wpadlem na pomysl, zeby przejsc sie do samego carrefoura... i co?! 5m kabla HDMI za niecale 55 zł, takie mi wietrzenie magazynow na sklepowych polkach media expert...

PS sprawdzalem wczesniej ceny w necie i plecakow i kabli, np w takim komputroniku, gdzie nie jest najtaniej, wiec mialem rozeznanie srednich cen.

Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2009, o 17:00 
Przeszedłem się dziś moją standardową trasą Dom - Empik i obiektywnie zauważam, że faktycznie coraz więcej sklepów jest oblepionych naklejkami akcji "Kupuj w Kwidzynie". Oznacza to, że była nisza i studio Siedem bardzo dobrze się w nią wpasowało. Przypominam jednak, że po jakimś czasie formuła wlepek i kart promocyjnych się znudzi i nic tak nie weryfikuje skuteczności "kampanii" jak niemiłosierne słupki w arkuszu kalkulacyjnym. Jeżeli wykażecie sprzedawcom, że wasze działania przyniosły im konkretną wartość dodaną to macie ugruntowaną pozycję jako studio i moje poparcie dla firmy, która ma ambicje być postrzegana jako agencja reklamowa z prawdziwego zdarzenia a nie jako firma uprawiająca zwykłe szyldownictwo.

Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2009, o 20:08 
Przyjaciel forum

Hej.
Niektórzy z Was otrzymają dzisiaj maila z ankieta dotycząca akcji KwK, będę wdzięczny za wypełnienie i odesłanie na mój adres mailowy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 07:57 

piterek napisał(a):
Niektórzy z Was otrzymają dzisiaj maila z ankieta

Wskaż proszę, kryteria doboru adresatów ankiety.

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 11:23 

betiiis napisał(a):
Niestety ale nie stać mnie na udział wole zrobić sobie sam reklamę na okno i dać klientowi większy rabat ...........

jeszcze dziś otrzymasz ode mnie propozycję współpracy za dodatkową reklamę twojego biznesu w zamian za kilka moich ulotek wewnątrz... baza klientów to ponad 700 osób... a nie reprezentuję KwK i robię to za darmo

siedem napisał(a):
Wybacz, że będę bezposredni ale jeżeli 100 zł miesięcznie jest WIELKĄ kasą wydaną na reklamę swojej firmy, to naprawdę nie wiesz co to znaczy marketing.

100 zł miesięcznie to oplakatowane słupy ogłoszeniowe lub miesięczny czynsz za banner w centrum miasta.

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 11:52 
Przyjaciel forum

piterek napisał/a:
Niektórzy z Was otrzymają dzisiaj maila z ankieta

Wskaż proszę, kryteria doboru adresatów ankiety.

Ankietę otrzymali Ci, którzy podali swój adres mailowy rejestrując się na forum oraz ich konto było aktywne w ciągu ostatnich 30 dni, zebrało się ok 200 osób.

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 13:02 
Ja nie otrzymałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 13:12 
Przyjaciel forum

OK, wysyłam jeszcze raz z innego konta pocztowego

Tytuł:
PostNapisane: 29 grudnia 2009, o 13:22 
Jak wysyłasz dużo maili z jednego konta to może cię zatrzymać filtr antyspamowy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 795 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 53  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1