Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lutego 2010, o 19:45 
Wybory się zbliżają - padalce wypełzają z nor.

Inteligentny, honorowy i troskliwy ski... przepraszam "narodowiec" Waszym kandydatem do lokalnego samorządu.

On zadba, żeby latarnie na waszym osiedlu zawsze świeciły (oczywiście białym, antydepresyjnym światłem); Dozorca przeganiał cyganów spod bloku. Prześwietli żydomasoński spisek bankierów (Promować będzie Kasy Stefczyka - chyba, że pomiary czaszki głównego udziałowca wykażą, że też jest żydem).

Zrób jeszcze zdjęcie siebie jak ratujesz pieska to normalnie wzruszę się.

Mam dla ciebie pomysł na kiełbasę wyborczą - "5 piw dla każdego prawdziwego Polaka. Głosuj na Inicjatywę Kwidzyńską"

Tytuł:
PostNapisane: 10 lutego 2010, o 22:45 

canario napisał(a):
padalce wypełzają z nor.

Canario, proszę Cię nie obrażaj beznogich jaszczurek porównaniem do pseudonarodowców.
Oni są gorsi od padlinożerców.
Ciężka zima,wygląda na to, ze ostatnio stado żeruje na forum... :grinka: :grinka: :grinka:

Jako kolejną ciekawostkę można przeczytać o ich trosce o ekologię.
04.02 2010 Budslawski z własciwą sobie swadą zapodaje temat .
08.02.2010 na śmiesznej szowinistyczno - pseudonarodowej stronie pojawia się artykuł pt. ""Zieloni ekolodzy" a troska o naszą naturę".
Możemy tam przeczytać między innymi:
Cytuj:
Jedną z takich inwestycji jest most w Kwidzynie, a konkretniej na wiśle, rzeki która jest oddalona około 2 kilometry od miasta. Na szczęście ostatnio władze lokalne skutecznie blokują ekologów i most jest realny, a przynajmiej rozpoczęcie budowy.

Po raz kolejny gratulujemy pseudonacjonalistom patriotycznej znajomości języka polskiego i znajomości realiów ziem ojczystych :grinka: :grinka: :grinka: :grinka:

Porcellus

Cytuj:
podane zdjęcia nie istnieją w tej bazie, bądż mi przynajmiej nic się nie ukazuje.

I tak dalej zdjęcia Trytonita są widoczne na Waszej pseudonacjonalistycznej stronie.

Załączniki:
Szowinistyczna moralność.jpg
Szowinistyczna moralność.jpg [ 25.89 KiB | Przeglądane 2031 razy ]

Tytuł:
PostNapisane: 11 lutego 2010, o 00:55 
InicjatywaKwn napisał(a):
jestem w trakcie odszukiwania grobu bohatera (dokładna alejka itd).
Ale po co? Poprzednie wypowiedzi budzą pewien niepokój. Przypominam, że jest zakaz wnoszenia tam zbędnego sprzętu, jak spraye itp.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lutego 2010, o 08:58 

jestem w trakcie odszukiwania grobu bohatera (dokładna alejka itd).

Sępy które nie mają szacunku nawet dla zmarłych. :evil:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwietnia 2010, o 17:46 

Poruszę inny temat.
Na śmiesznej pseudonarodowej stronie, w jednym z tematów, umieszczono zdjęcia z naszej forumowej galerii np.:
http://galeria.e-kwidzyn....ch&cat=0&pos=21
http://galeria.e-kwidzyn....ch&cat=0&pos=19

Nie znam pseudonarodowej strony, podane zdjęcia nie istnieją w tej bazie, bądż mi przynajmiej nic się nie ukazuje.

http://narodowykwidzyn.wordpress.com/kw ... o-regionu/

W tym artykule, czwarte zdjęcie pochodzi z forumowej galerii, w lewym dolnym rogu jest podpis autora.

*Macie zgodę na publikację tego zdjęcia?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale to się nazywa kradzieżą (zdjęcia oczywiście).
Fantastyczny dajesz przykład przed wyborami :D

* To było pytanie retoryczne.

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1