Jeśli wesele ma mieć raczej charakter kameralny (maksimum 40 osób i bez orkiestry) i odbędzie się latem - polecam Pensjonat Miłosna (dobra obsługa, świetna kuchnia, ładny teren - lasek , rozsądna cena, no i balkon z parasolami..). Poza tym Katedra (tj.zamek w Gniewie lub w Kwidzynie), no ale to już większa uroczystość i grubsza kieszeń
Pomógł: 19 razy Wiek: 30 Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: Kwidzyn
Wysłany: |22 Kwi 2010|, 2010 18:58
Nie wiem na ile osób planujesz, ale jak na max 100 to mogę Ci z czystym sumieniem polecić Pasję, tylko trzeba mieć wszystko na papierze, tzn ja tak miałem i wszystko przebiegało zgodnie z tym co było zapisane. Obsługa się ze wszystkim wyrabiała, a do tego Panie były bardzo kontaktowe i reagowały na każdą zachciankę moich gości weselnych.
Klima jest tam dodatkowo płatna i raczej trzeba z niej skorzystać bez względu na porę roku
Nie wiem czy coś się w tej kwestii zmieniło ale jakiś czas temu byłem tam na weselu i mimo włączonej klimy w środku była masakra. Gorąco i duszno. Niestety jeden czy dwa małe klimatyzatory nie dają rady z takim wielkim pomieszczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.
Strona wygenerowana w 3,02 sekund. Zapytań do SQL: 9