Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 12:46 

Jest to tragedia bez względu na sympatie polityczne.

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 13:35 
pokoj Ich Duszom [*]

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 14:30 
Wiem, że to dziwnie zabrzmi wypowiadane przeze mnie, ale:

Cytuj:
W sobotę oraz niedzielę o godzinie 19 w Konkatedrze Św. Jana Ewangelisty w Kwidzynie odbędzie się Msza w intencji ofiar katastrofy lotniczej oraz za Ojczyznę.

Pojawię się tam i ja (ze względu na lojalność współplemienną)

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 15:40 

Kondolencje dla rodzin ofiar. Jak wiemy córka pary prezydenckiej jest obecnie żoną kwidzyniaka.

Na budynku UM flaga z kirem spuszczona do połowy masztu pojawiła się grubo przed ogłoszeniem żałoby narodowej. Szacunek dla włodarzy za błyskawiczną reakcję.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 15:42 

Cześć ich pamięci[*]. Dziś nie ma lewicy i prawicy. Dziś nie zginęli politycy ,tylko ludzie, którzy mieli rodziny i przyjaciół. Tragedia na niespotykaną skalę i wielka strata dla naszego narodu. Szczególnie chciałabym w tym miejscu zapalić wirtualną świeczkę dla kobiety, której brak najbardziej odczuje, ze wzgledu na cenne wspomnienia jej dotyczace. Posłanka lewicy, która była ciepłą osobą, a przy okazji niezwykle kompetentnym politykiem, oraz kobietą z klasą.Izabela Jaruga Nowacka [*]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 15:51 

[*] Zapal świeczke za "TYCH KTÓRYCH ZABRAŁ LOS "
ZAPAL ŚWIATŁO W OKNIE ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 16:23 
canario napisał(a):
W sobotę oraz niedzielę o godzinie 19 w Konkatedrze Św. Jana Ewangelisty w Kwidzynie odbędzie się Msza w intencji ofiar katastrofy lotniczej oraz za Ojczyznę.

Dzięki Krzysiek za informacje,zastanawiałem sie własnie czy bedzie taka msza.Trzeba isc,pomodlic sie.Straszny dzień.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 18:07 

Proszę o powstrzymanie się od pyskówek i uprawiania polityki w obliczu tragedii. Wszelkie tego typu wypowiedzi zostały i zostaną wymoderowane.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 19:19 
Jeśli skasowałeś moją prośbę o zaprzestanie rzucania podejrzeń o sprawstwo katastrofy pod adresem osoby , która zginęła zaledwie kilka godzin temu, dodatkowo kwalifikując moją prośbę jako "pyskówkę i uprawianie polityki", to pozostaje mi tylko prosić Cię byś natychmiast zakończył ten temat zamykając go.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 19:38 
Przyjaciel forum

Budslavsky to ja skierowałem prośbę o wymoderowanie ale akurat nie Twoich postów, lecz jednego kolegi, który się brzydko zapędził. Była to typowa pyskówka. :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 20:06 

Mojego postu z uwagą,iż nie jest to odpowiednia pora i miejsce do rzucania oskarżeń również nie ma...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 20:30 

Budslavsky napisał(a):
Jeśli skasowałeś moją prośbę o zaprzestanie rzucania podejrzeń o sprawstwo katastrofy pod adresem osoby , która zginęła zaledwie kilka godzin temu, dodatkowo kwalifikując moją prośbę jako "pyskówkę i uprawianie polityki", to pozostaje mi tylko prosić Cię byś natychmiast zakończył ten temat zamykając go.

Pax, pax, pax.

Nie o Ciebie chodziło. Twój post był jak najbardziej na miejscu, ale cytat już nie. Poza tym cięcie dotyczyło głównie aktywności nowm.

Jeszcze raz proszę o wyciszenie emocji.

W wypadku zginął również Janusz Zakrzeński, aktor, kuzyn znanego nam Andrzeja Zakrzeńskiego. Pomyślmy również o Nim.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Zakrze%C5%84ski

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 20:53 

Cytuj:
to ja skierowałem prośbę o wymoderowanie ale akurat nie Twoich postów, lecz jednego kolegi, który się brzydko zapędził. Była to typowa pyskówka
Cytuj:
Przy okazji i mojego , nie wiem z jakiego powodu, ale dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 21:03 
Piotr_J napisał(a):
Nie o Ciebie chodziło. Twój post był jak najbardziej na miejscu, ale cytat już nie.

Jeszcze niedawno na tytułowej stronie forum była informacja o tym, że odpowiedzialność za swoje wpisy ponoszą ich autorzy. Moje pisanie tutaj nie jest anonimowe i nie uciekam przed odpowiedzialnością za swoje słowa, które o mnie świadczą.
Wrzucanie mnie do jednego wora z autorami kontrowersyjnych wpisów uważam za niezasłużoną ujmę dla siebie. A co to znaczy, że cytat był „ nie na miejscu”? Sfałszowałem coś?
Taka pacyfikacja (Pax, Pax) i ciachanie tu nożyczkami (może w całym Forum) nikogo tu nie nauczy odpowiedzialności za słowa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwietnia 2010, o 22:17 

Jurek, nikt Cię nigdzie nie wrzuca. Niezbyt często zdarza mi się moderować tak trudny temat. Za wszelkie błędy przepraszam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1