Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 08:01 

chester napisał(a):
Onik to część nazwiska właścicieli

...kolejna bzdura, Chester pominieneś uważać na słowa. Najpierw się upewnij potem pisz.

Konsekwencja Twojego Chester oraz siostry dzajant działania jest imponująca. Forum nie powinno służyć do celów reklamowych, niestety każdy czytelnik forum po każdym wpisie widzi Waszą ripostę. Prowadzicie jawną kampanię antyreklamową, myślę że dla wszystkich jest to zauważalne. Wartości w waszych treściach niewiele...

Możemy tak piłeczkę odbijać w nieskończoność, ale może lepiej przestać zaśmiecać forum...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 09:24 
iguana, ale zwroc uwage, ze nie tylko w/w uzytkownicy maja o
Twoim lokalu nienajlepsze zdanie, moze powinno to dac Ci do myslenia :?: :roll:
ja bylam i iguanie raz i wiecej nie pojde, szkoda nerwow i kasy-zreszta pisalam to juz wczesniej, ale wole powtorzyc bo widze ze chyba nie zauwazyles :-D
ps
tez mam podac imie, nazwisko, numer buta i pesel ? :o

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 09:35 

Chester........ albo masz jakieś kompleksy....ze ciągle szukasz spisków.... albo snią ci się tylko właściciele...

faktycznie poziom forum robi się żenujący ...

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 09:44 
To są zalety i wady wolności słowa. Ja na razie widzę więcej Zalet, jednakże sugeruję obu stronom obniżyć ton wypowiedzi. Paskami nie chcę straszyć.

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 09:48 

catani jak każdy masz prawo do własnego zdania.

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 09:59 

aha Chester.... a o moją wenę twórczą się nie martw... z pewnością jest dziesięciokrotnie większa niż twoja... i na pewno nie z kreskówek... a co do nazwiska właścicieli... super że je znasz... będziesz mógł polecić ich, nowym użytkownikom forum...

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 10:31 

onik napisał(a):
....
faktycznie poziom forum robi się żenujący ...

Faktycznie, od momentu kiedy zaczełaś/łeś "udzielać" się na forum, poziom jakby ciutkę się obniżył :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 10:42 

hmmmm dziwne skoro mój ton jest nieodpowiedni...

to zaskakujące że nikomu innemu nie przeszkadza, że ludzie obiektywni, np. JA lub ktoś inny !!! chcący wyrazić swoją opinie w tym przypadku pozytywną na rzecz lokalu są od razu oskarżani o sabotaż !!!!

może forum jest jednostronne... to umieśćcie taką informację... albo zabierzcie nazwę forum ze strony...

skoro ludzie którym się coś podoba są od razu gorzej traktowani... SZANUJCIE PO PROSTU POGLĄDY INNYCH !!! BO CHYBA NA TYM PIC W DYSKUSJI POLEGA !!!

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 11:19 

onik napisał(a):
...

to zaskakujące że nikomu innemu nie przeszkadza, że ludzie obiektywni, np. JA lub ktoś inny !!! chcący wyrazić swoją opinie w tym przypadku pozytywną na rzecz lokalu są od razu oskarżani o sabotaż !!!!
....

Sabotaż to umyślne niewypełnienie albo wypełnianie wadliwie swoich obowiązków w zamiarze wywołania dezorganizacji, strat i szkód. Sabotaż ma na celu uniemożliwienie lub utrudnienie prawidłowego funkcjonowania zakładów albo urządzeń lub instytucji o poważnym znaczeniu dla działania państwa. (za Wikipedią)

Nikt o "sabotaż" Cię nie posądzał.

A skoro uważasz, że każdy ma prawo wypowiadać się na forum to nie możesz sie czepiać, że innym nie podobaja sie Twoje wypowiedzi i je krytykują.
Jak już ktos to napisał mamy wolnośc słowa i wolno nam.

P.S. wybacz, ale Twoje zachwalanie tego lokalu wygląda jednak mało obiektywnie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 12:03 

...niektórych krytykowanie również... bardzo mało obiektywne...

a myślałem że forum ma służyć wystawianiu ocen... a nie byciu ocenianym czy ktoś jest wiarygodny... ale cóż ... widocznie można i tak... pozdrawiam zmotywowanych ...

Ostatnio edytowano 1 czerwca 2010, o 12:06 przez onik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 13:30 

iguana, byłam w tym lokalu jeden raz... uważałam, że raczej już tam nie zawitam... Ty go reprezentujesz... po tym co tu napisałeś wiem, że napewno już tam nie zawitam :D robisz sobie świetną reklamę :D GRATULUJĘ :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 13:43 
Ja jak już wspominałem Iguanę odwiedzam w miarę regularnie. Jedzenie mi smakuje, ceny też są znośne. Nie wiem czemu jest prowadzona na forum aż taka polityka antyIguanowa :)
Jak wiemy każdy lokal ma jakieś wady i zalety, ale wydaje mi się, że krytyka ww. jest trochę przerysowana.

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 13:53 
casan napisał(a):
Nie wiem czemu jest prowadzona na forum aż taka polityka antyIguanowa
Nie widzę na Forum żadnej polityki antyIguanowej. częśc osób zadowolowych a część nie... Ot tak, jak to w zyciu w różnych dziedzinach.
Byłem w Iguanie na przyjęciu chrzcinowym. Ja nie miałem zastrzeżeń ale rodzice mieli. Czego dotyczyły to już nie pamiętam bo było to ok 2 lat temu.

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 15:20 

casan zgadzam sie z Toba w 100%. Nie rozumiem jak mozna tu nie zauwazyc "polityki antyIguanowej" skoro ona az razi na tym forum w oczy;]
Ze swojej strony chciałam dodac ze odwiedzilam ostatnio Iguane, zachecona nowym menu i musze przyznac ze bardzo przypadlo mi do gustu. Jedzenie bardzo smaczne, swieże a obsługa miła. Z pewnoscia wybiore sie na burrito jeszcze raz;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 czerwca 2010, o 15:41 

znów :razz:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1