szukam ludzi do wspolnego grania, pogrywania, narazania sie muzycznego... poprostu mile spedzanego czasu z muzyka... granie prostych rzeczy zaden Dream Theatre czy mega wypasione szybkie granie Power metal-owe fajna muza w stylu KSU cos od ludzi dla ludzi jestem narazie sam nie mam sali prob (gram na gitarze - mam swoje combo) szukam kogos kto naprawde chcialby sie poprostu temu poswiecic i czerpac z tego mega frajde (: chetnych zaraszam do pogadania na gg 1762896
to nie granie a juz pelna produkcja muzyczna
fajne fajne (:
Szukany jest basista do grania.. nie musi byc wymiatacz i masturbator gryfu osoba kreatywna i pomyslowa bardziej szukana numer gg 1762896 zespol poza terenem kwidzyna dowoz jest (: fajnie gdyby byl swoj sprzet typu cos naglasniajacego jak nie ma bedzimey kombinowac ^^
a to widze juz niezla oferte
bede pamietac fajnie by bylo cos zgrac a masz wlasny homerecording czy jakies urzadzonko w stylu tone port?...
w sumie podejrzewam ze cos wiecej (:
kurcze szkoda ... wogole taka sprawa jest gdzie sa w kwidzynie salki prob nie wiem czy nie zalozyc jakiegos oddzilenego topic-u na ten temat... bo ogolnie rzecz biorac nawet gdyby cs sie udalo skombinowac to jakies zakwaterowanie by moglo sie przydac (:
Wysłany: |25 Sie 2010|, 2010 01:43
Witam.
Ja dla odmiany szukam kogoś z dobrym głosem. Póki co współpraca niestety tylko korespondencyjnie, bo siedzę za granicą, ale obecnie to chyba nie jest jakiś większy problem.
http://www.myspace.com/nocturn.inferi
witam poszukiwany jest basiosta.. cos konkretniej? hmm... projekt dopiero sie zawiazuje bo zaliczylismy spory przestoj, poszukiwany zatem jest ktos z podejsciem powaznym do tego co zaczyna (: muza rock, hard rock ---> wszystko dopiero sie formuje (:
zainteresowanym zostawiam numer gg 1762896
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 10