Ale nowe też są. Trzeba tylko w odpowiedniej kategorii szukać.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Syfon i pociski Czy i gdzie można to jeszcze dostać?
Nie interesują mnie używki z allegro w dziale "Pamiątki PRL"
A gdzie o tym napisałeś? Ja nie jestem jasnowidzem, a Twoja wypowiedz sugeruje, że allegro przeglądałeś i znalazłeś tylko używane, które akurat Ciebie nie interesują. Ja znalazłem nowe i Ci je pokazałem. Jeżeli chodzi o Kwidzyn, to zacząłbym poszukania od sklepu AGD na Słowiańskiej i Daszyńskiego. Z paniami tam można się dogadać i pewnie Ci takie coś zamówią.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Jesteś kolejnym, który martwi się o to co robię w wolnym czasie. Czy przypadkiem nie masz ciekawszych rzeczy do roboty?
A tak na marginesie to żadne poszukiwania. Wychodzę z założenie popartego wieloma doświadczeniami, że na Allegro można kupić wszystko albo prawie wszystko. Poszukiwania kończą się na wpisaniu hasła w wyszukiwarkę Allgro i kliknięciu "szukaj". Skoro ktoś jest zbyt leniwy albo mało domyślny to robię to za niego. Taki ze mnie dobry człowiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum e-kwidzyn jest własnością Stowarzyszenia Promocji Medialnej e-Kwidzyn. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Właściciel Forum nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zgłoś post do moderacji.
Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 10