Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kwidzyn/public_html/joomla/forum/common.php on line 250
Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kwidzyn/public_html/joomla/forum/common.php on line 250
Warning: include() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.') in /home/kwidzyn/public_html/joomla/forum/common.php on line 250 :: View topic - Puls Kwidzyna [prasa lokalna]
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
[quote="MACIEKZB"] A tak na marginesie, ciekawe o jaką partię teraz zahaczy przed wyborami wspomniany pan?[/quote]
Maaaaaciej Macieeeju jeśli strona internetowa nieaktualna to polecam gazetę drukowaną. Nie chcem krytykowac Twoich słów bo po co, ostatnio wszyscy za bardzo się krytykują i szarpią, a My tu na forum za rodzinną atmosferą jesteśmy :)
a tak a'propos wywoływania Twojego imienia: kiedys na sesji rady miasta naszego p.burmistrz przywołał tak do "porządku" jedną z radnych o imieniu Basia, która chciała porozmawiać o połączeniach kolejowych: "Basia Baaasia Baaasiu daaaaj spooookój" - fajnie zwraca się nasz PAN na poważnej sesji do naszych radnych prawda? - to taka dygresja malusia.
Z tego, co wiem w rozmowie z Markiem Sidorem on mówi o tym, że gazeta jest jego prywatnym interesem i pieniędzy od nikogo z urzędu nie dostaje i do tego interesu dokłada sam. Jedyną chyba gazetą, która dostaje pieniądze z Urzędu Miasta jest Kurier Kwidzy ński ( czerwony), ponieważ jej dziennikarze prowadzą taka specjalną rubrykę ( wypadło mi głowy jak ona się nazywa) no i dodatek z Górek, za to pieniążki dostają od naszych decydentów. Kolejnym medium, które dostaje pieniażczki za pokazywanie sesji i 2 godziny z życia samorządowców to Telewizja Kamena. Czy cos jeszcze przeoczyłem?
[quote="wrobi"]Czy cos jeszcze przeoczyłem?[/quote]
na razie wystarczy :) bo jak czytam "Kamena" to od razu widzę hasło "archiwalne nagrania" i pozycję w budżecie iii.. no i scyzoryk na miejscu nie usiedzi.. no ale o tym to już niejeden na forum pisał.. więc ja na razie stop
Jako student dziennikarstwa z pewnością znajdziesz go sam, otwierając gazetę (w jakimkolwiek punkcie z prasą) :razz:
Dziwne, że nie ćwiczysz fachu na rodzimym podwórku, czyli tu na forum, KwidZinku na przykład.
Hehe, dzięki za sugestię, ale liczyłem na przysługę, któregoś z forumowiczów, który być może całkiem przypadkowo posiada Zielony Kurier w domu :wink: A z KwidZinem spróbuję, dzięki za pomysł.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum