Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zboczeniec koło małego, niebieskiego mostku!
PostNapisane: 12 sierpnia 2010, o 22:13 

Witam wszystkich! Czy zauważyliście może, że nie raz koło tego małego, niebieskiego mostku ( koło Unipieku) grasuje tam zboczeniec. Pisze to do tych, którzy przechodzą nieraz tamtędy. Ja sama często z koleżanką chodzę biegać na stadion i zdarzyło się to już nie raz, że facet stał za drzewem i się onanizował a gdy przechodziła jakaś młodzież (dziewczęta) w wieku 14 lat potrafił wyjść z za drzewa i ustać na środku. Za pierwszym razem zignorowałam, to ale kiedy zdarzyło się to już nie raz zadzwoniłam po policje. Opisałam mężczyznę i o dziwo policja nie była zaskoczona... powiedzieli aha no wiemy o kogo chodzi. Za chwilę policja zjawiła się kabaryną i zaczęła gonić zboczeńca. No ale jak się można domyśleć i tak nic nie zrobili mu a on cały czas tam grasuje...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Zboczeniec koło małego, niebieskiego mostku!
PostNapisane: 13 sierpnia 2010, o 18:16 

snowboard10 napisał(a):
Witam wszystkich! Czy zauważyliście może, że nie raz koło tego małego, niebieskiego mostku ( koło Unipieku) grasuje tam zboczeniec. Pisze to do tych, którzy przechodzą nieraz tamtędy. Ja sama często z koleżanką chodzę biegać na stadion i zdarzyło się to już nie raz, że facet stał za drzewem i się onanizował a gdy przechodziła jakaś młodzież (dziewczęta) w wieku 14 lat potrafił wyjść z za drzewa i ustać na środku. Za pierwszym razem zignorowałam, to ale kiedy zdarzyło się to już nie raz zadzwoniłam po policje. Opisałam mężczyznę i o dziwo policja nie była zaskoczona... powiedzieli aha no wiemy o kogo chodzi. Za chwilę policja zjawiła się kabaryną i zaczęła gonić zboczeńca. No ale jak się można domyśleć i tak nic nie zrobili mu a on cały czas tam grasuje...

ja osobiście na niego nie trafiłem ale słuchy mnie dochodziły , jedynie jestem zdziwiony tym że jeszcze nie trafił na "dresów" którzy by go poturbowali , ja jeśli bym go spotkał na dzień dobry liście by poleciały , bo nie trawie takie osoby

Tytuł:
PostNapisane: 13 sierpnia 2010, o 22:56 
Gorzej, jak koleś ma jakieś skłonności sado-maso, bo byś mu jeszcze przyjemność sprawił. Wychodzi na to, że znowu musi się zdarzyć jakaś tragedia, żeby nasze kochane służby porządkowe zareagowały, tylko czy zawsze trzeba czekać aż tak długo? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 00:02 

Człowiek jest chory i trzeba mu pomóc, ale niestety w naszym kochanym kraju wszyscy udają, że nie ma problemu. Oby tylko nikomu nie zrobił krzywdy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 00:10 
Przyjaciel forum

kulas napisał(a):
Człowiek jest chory i trzeba mu pomóc

Zgłaszasz się na ochotnika? Tylko weź rękawiczki gumowe... Od kiedy to wzmożenie popędu płciowego jest leczone z urzędu i z naszych(czy może kulasa) pieniędzy?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 04:31 

Dziewczynom poleciłbym gaz łzawiący na wszelki wypadek (zreszta nie tylko w tym kontekscie, ogolnie dobrze jesli kobieta ma jeden w torebce)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 08:14 
electro_nick napisał(a):
Od kiedy to wzmożenie popędu płciowego jest leczone z urzędu i z naszych(czy może kulasa) pieniędzy?

a od kiedy ekshibicjonizm jest wzmozeniem potrzeb seksualnych? "nieco" inny jest u tych ludzi jedynie sposob zaspakajania tych potrzeb.
sa niegrozni(co wcale nie oznacza, ze chcialabym aby np moja corka spotkala takiego na drodze), nie daza do wspolzycia, bo podnieca ich wlasnie obnazanie-takie dziwaki :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 09:44 

kulas napisał(a):
Człowiek jest chory i trzeba mu pomóc, ale niestety w naszym kochanym kraju wszyscy udają, że nie ma problemu. Oby tylko nikomu nie zrobił krzywdy.
..............krzywdy to on raczej nikomu nie zrobi,ale jest to dziwne ze nikt sie tym kolesiem nie interesuje,spotykalismy go czesto bedac dziecmi w drodze na basen na stadionie,co dziwne to on grasuje na tym samym terenie.....dla mnie osobiscie to jakis niegrozny wariat,pare razy gdy juz podroslismy z kolegami to urzadzalismy na niego polowania ale musze powiedziec ze mial kondyche :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 22:21 

Na PKP chodzi taki Marek co nosi koronkowe gacie i pokazuje wszystkim xD Ale jest spoko, bo jemu sprawia przyjemność to, że się go boisz. Nic nie zrobi nikomu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sierpnia 2010, o 22:31 
Przyjaciel forum

hehe właśnie...niedawno siedziałam sobie z siwą na ławeczce przy PKP i przechodził obok nas pan w zielonych koronkowych majteczkach :) to teraz wszystko jasne :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sierpnia 2010, o 07:23 

Gdzie, gdzie ? Chciałbym zobaczyć

Tytuł:
PostNapisane: 18 sierpnia 2010, o 15:38 

saha napisał(a):
gaz łzawiący

Cyklon B Instant byłby lepszy :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2010, o 19:01 

:grinka: Beges myślisz, że Satanisław wrócił
ciekawe czy dalej ma ukrainę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2010, o 19:36 

Stanisław juz na pewno jest na ekshibicjonistycznej emeryturze, najprawdopodobniej jest to jeden z jego uczniów ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2010, o 12:01 

Ze szkoły tamtędy wracałam z koleżanką, która miszkała w okolicach ul. Południowej - około 13-14 lat temu, czyżby to ten sam ziomal ciągle urzędował? My go nazwałyśmy Zakapturzony Robin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1