Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 września 2010, o 20:40 

Nawet ciekawie to wygląda. Macie kuchnię i czy lokal też oferuje wynajem na imprezy okolicznościowe?

Tytuł: Retrodancing
PostNapisane: 22 września 2010, o 06:28 

Witajcie!
Myślę, że rezerwacja telefoniczna stolików ruszy od najbliższej niedzieli lub poniedziałku i oczywiście podam na forum numer telefonu.
Na pytanie o wynajem lokalu odpowiedź brzmi TAK. Można wynająć lokal na imprezy okolicznościowe i jak najbardziej świadczymy catering, obiady itd, wedle życzenia. Bywały już przyjęcia urodzinowe, weselne i inne.
Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowano 22 września 2010, o 13:59 przez retrodancing, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 września 2010, o 08:47 

no no zapowiada sie ciekawie :) lokal w środku niczego sobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 września 2010, o 10:33 
Przyjaciel forum

przebisnieg napisał(a):
no no zapowiada sie ciekawie lokal w środku niczego sobie

Ofszem ,ofszem, ale na fotkach za barkiem brak jakichkolwiek napoji :grin: , czy mam rozumieć, że przychodzimy z własnymi dopalaczami ??? :-P

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Retro Dancing
PostNapisane: 22 września 2010, o 13:48 

Witam wszystkich!
Oczywiście zaopatrzenie bufetu jest :). Jak najbardziej możecie liczyć na to, że trunki i napoje można zakupić na miejscu. Zatem jedyne co trzeba wziąć z domu to, dobry humor, duży zapas sił do tańca :) i jeśli macie takie życzenie to paczkę fajnych znajomych.

Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowano 22 września 2010, o 13:59 przez retrodancing, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Podobało mi się.
PostNapisane: 23 września 2010, o 07:09 

A ja byłam tam w którąś sobotę i było super. Fajni faceci przychodzą. Pozdrawiam!
mod electro_nick: Jakimś cudem wszystkie pochwały na temat lokalu pochodzą z jednego komputera. Jeszcze jeden taki numer i temat poleci do kosza.

Ostatnio edytowano 23 września 2010, o 08:13 przez 30 latka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2010, o 11:21 

:lol: :lol: :lol: duuuuża rodzina :D

Tytuł: Retrodanicng
PostNapisane: 27 września 2010, o 06:58 

Witajcie!
Moi drodzy mam dla Was ważne informacje. Oto numer telefonu do Pani właściciel
669 634 940. Już można dokonywać rezerwacji na najbliższy piątek i sobotę. Przypominam, w piątek dyskoteka, w sobotę dancing.

Mam też pewien apler-ogłoszenie już zupełnie prywatne. Gdyby ktoś z Was miał jakiś klubowy sprzęt oświetleniowy, który mu zalega i nie jest do niczego potrzebny i chciałby go odstąpić za rozsądną cenę to proszę o kontakt pod adresem retrodancing@o2.pl. Warunek jest jeden, sprzęt musi być w pełni sprawny i gotowy do użycia. Mile widziany sprzęt "z epoki" lata siedemdziesiąte, osiemdziesiąte, ale ponieważ gram rownież muzykę z ostatnich lat i nowości, to w grę wchodzą również nowoczesne scanery, kule, pary itd. Kryteria zakupu to CENA i sprawność techniczna.
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2010, o 09:19 

super
a można poznać cenę np wejściówki?

Tytuł: Retrodancing
PostNapisane: 28 września 2010, o 06:19 

Witajcie!
Wejścióweczka wyniesie 10 złociszy. To kwota która nie rujnuje, a spowoduje, że tzw. "miłośnicy taniego alkoholu" nie będą zakłócać nam zabawy.

Zaczynamy już w najbliższy piątek. Zapraszam serdecznie!
Do zobaczenia!
Obrazek

Tytuł: Dedykacje za freeeeeeeee!
PostNapisane: 30 września 2010, o 07:01 

Witajcie!

Z okazji otwarcia piątkowych dyskotek ogłaszam mini akcję promocyjną :). W dniu 01.10.2010 wszystkie dedykacje będą darmowe. Jeżeli frekwencja dopisze to myślę, że pomysł ten będzie przedłużony w czasie :). Niestety nie mogę zaproponować darmowego piwka ;), ale co mogę to proponuję.

Pozdrawiam i zapraszam już na najbliższy piątek (wejście z boku)!
Obrazek

Ostatnio edytowano 30 września 2010, o 08:44 przez retrodancing, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2010, o 08:31 

retrodancing napisał(a):
W dniu ...

sprytnie ;)

Ostatnio edytowano 30 września 2010, o 08:45 przez dzwonek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Retrodancing - to już dzisiaj!
PostNapisane: 1 października 2010, o 06:09 

To już dziś!

Startujemy z dyskoteką. Zapraszam już od godziny 20. Mam nadzieję, że wspólnie stworzymy miły i kulturalny lokal z naprawdę dobrą muzyką. Wraz z upływem czasu mam w planie rozwijanie lokalu, będą pojawiać się nowe światła itd. Najważniejsza jednak jest dobra atmosfera i tej u nas z pewnością dzięki Wam nie zabraknie!
Zapraszam zatem i do zobaczenia!
Obrazek

Ostatnio edytowano 1 października 2010, o 07:15 przez retrodancing, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2010, o 13:02 

wszystko pięknie, ładnie zareklamowane ale nigdzie nie wyczytałem na jakiej ulicy ta knajpka się znajduje :roll:
ze zdjęć mi to wygląda jak by była to Barbara :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2010, o 13:16 
Przyjaciel forum

Stasiu75 napisał(a):
wszystko pięknie, ładnie zareklamowane ale nigdzie nie wyczytałem na jakiej ulicy ta knajpka się znajduje

W pierwszym poście jest napisane, że to dawny Teodorek. Oczywiście rozumie, że nie wszyscy muszą wiedzieć gdzie to jest. Lokal znajduje się na ul. Kopernika obok PKS-u.

EDIT:
Faktycznie wejście jest od ul. M. Konopnickiej
Cytuj:
Lokal znajduje się w dawnym tzw. "Teodorku" nieopodal dworaca PKS. Wejście jest "z boku", schodami w dół. ul. Marii Konopnickiej.

Ostatnio edytowano 1 października 2010, o 13:22 przez reflexes, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1