Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 795 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2010, o 16:17 

Czy szanowni forumowicze pomogą nam w wyborze produktu dla naszego klienta?

Jeśli tak to kliknijcie ten link http://www.7.net.pl/sonda/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Rusza Akcja Kupuj w KWidzynie
PostNapisane: 21 lutego 2011, o 21:00 

no nic ... musialem sie zalogowac... przyznaje sie, ze tylko czytam forum ... (jako kwidzyniak), ale niestety nie wytrzymalem ... akcja jak dobrze pamietam idzie juz chyba ze dwa lata... (moja opinia na temat tej "akcji", zeby byla jasnosc... w sumie to mi juz sie odechcialo pisac ... boli mnie tylko to, ze z naszych pieniedzy ... kilka urzedow wspiera akcje... upsss a moze i nawet lokalny tygodnik pana S. (rozwalila mnie reklama tej agencji w tygodniku przepraszam widzialem na stronie internetowej... ale co tam, sobie pomyslalem ... jednym nie wyszlo ... drugiemu tez nie ... to moze w jednosci sila.... pozdrawiam forumowiczow. i obiecuje ze bede dalej czytal ...

PostNapisane: 21 lutego 2011, o 21:04 
Przyjaciel forum

Cytuj:
kilka urzedow wspiera akcje

Możesz coś więcej o tym napisać :?:

PostNapisane: 21 lutego 2011, o 21:11 

nie wiem czy pamietasz .... spotkania w UM (w sumie nie wiem po co ...) ale mialem okazje czytac pare artykolw firmowanych przez urzad pracy i um w tygodniku,dwutygodniku nie wiem jak to nazwac, wydawanym przez agencje tytulu nie pamietam "Obserwator ... Panorama czy jakos tak...

-- 21 lutego 2011, o 21:14 --

mysle, ze nie oddali by srodkowych stron na obszerne artykuly .... (chyba, ze sie myle hehe... ale ostatni to i nawet tego czegos nie widzialem w sklepach ... a moze przetarg agencja oglosila na kolportarz... a moze urzedy sie wycofaly... a nawet nowy adres agencji sie pojawil ... pozdrawiam

-- 21 lutego 2011, o 21:18 --

a tak wogole to szukalem zdjec z budowy mostu .... pozdrawiam

-- 21 lutego 2011, o 21:25 --

a tak wogole to szukalem zdjec z budowy mostu .... pozdrawiam

PostNapisane: 22 czerwca 2011, o 21:03 
Przyjaciel forum

Dzisiaj mój wielki dzień, obroniłem swoją pracę licencjacką na temat akcji Kupuj w Kwidzynie, trochę było dziwnie pisać o nieboszczyku ale niech tam, liczy się końcowy wynik. Na dzień dzisiejszy, po próbie kontaktu z kwidzyńskimi firmami uczestniczącymi w przedsięwzięciu, mam jeden wniosek, zaorać je wszystkie, zapomnieć o nich.

PostNapisane: 22 czerwca 2011, o 21:14 
piterek napisał(a):
Dzisiaj mój wielki dzień, obroniłem swoją pracę licencjacką na temat akcji Kupuj w Kwidzynie, trochę było dziwnie pisać o nieboszczyku ale niech tam ...
Moje gratulacje. Życzę udanej stypy. :607:

PostNapisane: 22 czerwca 2011, o 21:38 
Przyjaciel forum

piterek,
Gratulacje :)

A tak przy okazji, to podczas Dni Kwidzyna coś tam miało być związanego z tą całą "akcją" ktoś był, widział, wie coś więcej :?:

PostNapisane: 22 czerwca 2011, o 22:33 

Może sklepy splajtowały i nie wytrzymały do Dni Kwidzyna.

PostNapisane: 23 czerwca 2011, o 09:10 
Przyjaciel forum

Dajcie już spokój, nie kopie się leżącego. Akcja była zacna w zamyśle, niestety kwidzyńscy handlarze jej nie sprostali. Sam organizator chyba też to zrozumiał i zajął się innymi projektami, a w tym temacie milczy.

PostNapisane: 23 czerwca 2011, o 10:00 

Kupuj w kwidzynie i ..........przepłacaj.
Chyba jedynie tylko Ci co nie jeżdża do innych miast na zakupy uwierzą ze w Kwidzynie jest taniej.

PostNapisane: 23 czerwca 2011, o 20:53 
Przyjaciel forum

reflexes,
Ja tylko zapytałem czy ktoś był na imprezie pt: "Promowanie akcji Kupuj w Kwidzynie ogłoszenie wyników konkursów" odbywało się to chyba za nasze pieniądze, podczas święta naszego miasta.

PostNapisane: 23 czerwca 2011, o 21:01 

Sadzę,ze najlepiej właśnie ten problem omawiać na konkretach,
Ja np.chciałam kupić meble .Obeszłam miasto ( i to bez akcji o kupowaniu w Kwidzynie).Tak robią chyba wszyscy. Mały wybór, jakość niska... Wyjechałam do Gdańska. Oczywiście asortyment ze zrozumiałych względów dużo bogatszy, ale czemu meble od tego samego producenta, o identycznych kształtach kosztują 30% mniej? Za dowóz zapłaciłam 200 zł. Opłaciło się. Chcę kupować w Kwidzynie, ale nie lubię być naciąganą.

PostNapisane: 24 czerwca 2011, o 06:17 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Ja tylko zapytałem czy ktoś był na imprezie pt: "Promowanie akcji Kupuj w Kwidzynie ogłoszenie wyników konkursów" odbywało się to chyba za nasze pieniądze, podczas święta naszego miasta.

Ok, ok a ja tylko piszę, że nie kopie się leżącego. Moim zdaniem akcja poległa na całej linii i jak przypadkiem przeczyta to organizator to niech nie myśli, że to jego wina. Zamysł jak już wcześniej pisałem był fajny ale zaangażowanie tych, którym powinno zależeć najbardziej tragiczne.
Cytuj:
Sadzę,ze najlepiej właśnie ten problem omawiać na konkretach,

Sądzę, że już nie ma czego omawiać. Wszystko w temacie chyba zostało napisane. Zacznij lekturę tematu od pierwszego postu, a konkretów znajdziesz dużo.

PostNapisane: 25 czerwca 2011, o 00:25 

beges napisał(a):
Kupuj w kwidzynie i ..........przepłacaj.
Chyba jedynie tylko Ci co nie jeżdża do innych miast na zakupy uwierzą ze w Kwidzynie jest taniej.

zgadadzam sie .. mało sklepów z odzieża !!! u nas nic nie mozna kupic! trzeba jezdzic do Grudziądza albo do Gdańska żeby cos pożądnego kupić ! :roll:

Tytuł: Re:
PostNapisane: 7 października 2011, o 22:51 

lakoc napisał(a):
dobra kolejny przyklad Wam podam z ostatnich moich zakupow.
potrzebowalem do miszkania 2 uchwyty vesa plase do tv lcd,
26 i 40 cali. pojechalem do pewnego sklepu u nas media cos tam.
2 uchwyty wycenili mi na 300zl. oczywiscie pomarudzilem ze tak drogo. sprzedawca w porozumieniu z kierownikiem ( podobno) przynajmniej tak mowil zaproponowal mi super rabat w wysokosci 10zl, mowie mu ze za 10zl to byl moj koszt przyjechania tu do was wozem, on mi mowi trudno, nic nizej nie zejdziemy. po 20 min bylem juz w domu. oczywiscie allegro.pl z 2 miejsc z polski (katowice i tarnowskie gory) zamowilem te same uchwyty pod lcd (nawet kartoniki byly te same) z przesylka kurierska za pobraniem za laczna kwote 137zl!!!! od zamowienia do odebrania towaru pod domem minely tylko 22 godziny.
dlatego nie ma sie co dziwic ze miejscowy handel kuleje.
tak samo jak rozmawiam z moimi znajomkami z pracy, mowia mi ze zakupy u nas omijaja. albo int. albo inna miasta. dziwicie sie dalej dlaczego? bo ja wcale :)
lakoc

Media to nie jest lokalny przedsiębiorca.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 795 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53

Strefa czasowa: UTC + 1