Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 października 2010, o 23:59 

Jerzy, na banowanie przyjdzie czas rano. Tylko, że banowanie to pestka w porównaniu z zarzutami jakie mogą się pojawić wobec ujawnionego osobnika.

Ostatnio edytowano 29 października 2010, o 17:29 przez Piotr_J, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 00:41 

Rachel napisał(a):
Kingtiger jest w Klubie Strzeleckim VIS ?

Pewnikiem jest. Nawet dostał na jakiś zawodach pistolet nomen-omen Walther.
Moim skromnym zdaniem, facet jest niebezpieczny w swojej niepoczytalności,nawet jeżeli jest to tylko niepoczytalność werbalna.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 06:18 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Moich dwóch synów uczę patriotyzmu, pacierza, honoru i historii Polski tej prawdziwej. Zawsze im powtarzam,że są Polakami i powinni być z tego dumni i jeżeli nie ja to Oni chwycą za gardło i skręcą łeb czerwono-różowo-koszernej bestii. Miejcie się na baczności sowieciarze i inne tej maści sprzedawczyki i zdrajcy! Pewnie lepiej mieć święty spokój wszystko w dupie i wyjechać do Anglii i po pół roku zapomnieć jęz.polskiego- jak to się spik po polski? Otuchę w sercach wszystkich patriotów chcę zasiać "JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA PÓKI MY ŻYJEMY" Na pohybel czerwonym, zdrajcom i tym wszystkim którzy opluwają POLSKĘ!!!

Najgorsze jest to, że [...wymoderowano...].

Ostatnio edytowano 29 października 2010, o 17:31 przez reflexes, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 07:45 

jezeli moge to napisze tyle.........[...wymoderowano...]

Ostatnio edytowano 29 października 2010, o 17:31 przez POMPEY04, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 09:53 

Renegat napisał(a):
Bydłem to jesteś ty chłopcze, specjalnie dla ciebie nie jestem incognito i w przeciwieństwie do ciebie potrafię podpisać się pod tym co pisze i mówię. Zapamiętaj sobie: WOJCIECH FILIPCZAK. NSZ-towiec piał o rezerwacji miejsca na cmentarzu lub pod płotem, dla was nie ma miejsca ani na cmentarzu, ani nawet pod cmentarnym płotem tylko na kupie gnoju tam gdzie jest miejsce wszystkich czerwonych. W imię pamięci wszystkich żołnierzy wyklętych, którzy młodość, życie stracili w" lesie" latami walczyli o wolna Polskę a co dostali kulkę w głowę i bezimienny dół w jakimś lesie. NSZ RZĄDZI i jeszcze wam pokarze!!!

No to SZANOWNY PAN Walther,vel kingtiger, robi PISowi niezłą kampanię wyborczą :-) :grin:

A może PIS powinien zacząć od siebie. :-)
http://interaktywnie.com/biznes/newsy/i ... rnet-17896

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 11:52 
Czy Walther może się wypowiedzieć, czy został już zablokowany jego dostęp?

Łatwo jest używać sobie na kimś, kto nie może się bronić... Mam nadzieję, że Walther może się jeszcze wypowiedzieć. Jeśli nie, to wyzwiska typu:
[...wymoderowano...]świadczą jeszcze gorzej o NAS.

Powiecie mu to samo patrząc w oczy?

Ostatnio edytowano 29 października 2010, o 17:31 przez caballarius, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 11:58 
caballarius napisał(a):
Tak, może wypowiedzieć się, nie jest zablokowany. Nawet był na forum ok. 1 godz. temu ale chyba zabrakło mu odwagi aby wypowiedzieć się.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 12:07 
Przyjaciel forum

MACIEKZB napisał(a):
Tak, może wypowiedzieć się, nie jest zablokowany. Nawet był na forum ok. 1 godz. temu ale chyba zabrakło mu odwagi aby wypowiedzieć się.

Dokładnie, na forum był u obu swoich wcieleniach. Myślę, że administracja tylko czeka, żeby się ustosunkował do tego co zostało napisane a żeby przyzwoitości stąło się za dość później go zablokują.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 12:16 

Tak przeczytałam sobie ten cały wątek i myślę, że zrobiliście sobie sąd kapturowy nad chłopakiem. Nie lubię tego działu politycznego, wolę historię miasta ale chyba zapominacie o kilku rzeczach, w internecie jesteśmy widoczni i takich kingtajgerów czy walterów mogą być setki. Sama doświadczyłam tego niejednokrotnie przy próbie rejestracji na forach czy innych serwisach, gdzie mój wybrany nick był zajęty. Poza tym czy jeden w Polsce jest chłopak W.F. który używa internetu? Wiem, powiecie, że o takich poglądach niewielu, ale czy nadal tylko jeden ? Jak znam życie to ten chłopak pewnie wstrzymał się przed komentarzami lub wyjaśnia sprawę. Czasami aż boję się odezwać na forum w jakiejś sprawie bo boję się być sądzona przez "polskich ekspertów". Gorący okres kampanii podkręca dodatkowo dyskredytowanie partii i klubów o odmiennych od nas poglądach, ale żyjemy w wolnym kraju każdy ma prawo do swojego zdania, wtedy jest jakaś równowaga...
Bardzo was proszę wstrzymajcie się od ciężkich osądów, tym bardziej z sugestiami, że chłopak jest niebezpieczny i coś wam grozi z jego strony. Tak postępują tylko źli, którzy komuś źle życzą.
Pozdrawiam
Krystyna

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 12:18 

MACIEKZB napisał(a):
Nawet był na forum ok. 1 godz. temu ale chyba zabrakło mu odwagi aby wypowiedzieć się.

Tyle się SZANOWNY PAN Walther, nagadał (napisał) o Odwadze ,Honorze, Patriotyzmie itd....
I co! Zabrakło wszystkiego? Cisza?

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 12:33 
Mnie to się kojarzy z atmosferą "wyciągania haków". Zaszczuć kogoś łatwo. Można jeszcze zweryfikować jego pochodzenie i status majątkowy jak ktoś ma wtyki w urzędach...
No ale przecież to tylko PiS tak postępuje...

Łatwo nam wymagać od polityków, ale proponuję wymagać więcej od siebie.

Punkt widzenia się zmienia w miarę potrzeb?
Wybory, ach wybory...

Przyglądam się z boku i widzę, że nasze forum zamienia się powoli w bagno.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 12:46 

caballarius napisał(a):

MACIEKZB napisał(a):
Tak, może wypowiedzieć się, nie jest zablokowany

caballarius napisał(a):
Zaszczuć kogoś łatwo. Można jeszcze zweryfikować jego pochodzenie i status majątkowy jak ktoś ma wtyki w urzędach...

O co Ci chodzi?

Facet ma prawo się wytłumaczyć, wypowiedzieć i wyjaśnić.
A tego nie robi. Tylko obserwuje Forum.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 13:04 
Pewnie utworzy zaraz trzeciego użytkownika i znów będzie siać ferment.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 13:29 
Przyjaciel forum

koffeina napisał(a):
lub wyjaśnia sprawę.

Co tu wyjaśniać? Zbyt wiele jest rzeczy, które go identyfikują. Mam tylko nadzieję, że ów Pan składa właśnie rezygnacje z kandydowania do rady miasta. Aż strach pomyśleć co się w niej będzie działo jak uda mu się do niej wejść.

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2010, o 13:51 

reflexes napisał(a):
Mam tylko nadzieję, że ów Pan składa właśnie rezygnacje z kandydowania do rady miasta. Aż strach pomyśleć co się w niej będzie działo jak uda mu się do niej wejść.

Widzisz, znowu sąd i do tego podsycanie co by było gdyby.
Potwierdzam przedmówcę, że niemiła ciecz wycieka na tym forum w dziale politycznym. Na wielu innych, które czytam jest całkowity zakaz poruszania spraw politycznych. Uwielbiam czytać to forum o Kwidzynie ale ta jego część jest najgorszą z możliwych. Domyślam się tylko, że tym czasie jest bardzo wygodna dla przeciwników politycznych.
Mój syn właśnie podpowiada mi, że też został przywołany do porządku na forum, bo matka z synem pisze z tego samego komputera na różnych nikach. To tylko w kwestii przemyślenia.
Miłego weekendu i do zobaczenia na grobach naszych bliskich.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1