Witam,
Ponieważ zobowiązałem się, że wytłumaczę sprawę z" użytkownikiem Damiantren'' czynię to niniejszym wklejając odpowiedz admina:
,,dość często mamy takie przypadki, że ludzie zamiast wymieniać się poglądami na różne tematy "narzucają" się z reklamą na forum, użytkownik, który napisał w wątku o "tea tralnej" miał prawie taki sam adres IP jak Twój. Może i jest to tylko zbieg okoliczności, a może nie. Proponuję forum wykorzystywać do tego, do czego zostało stworzone, czyli do wymiany poglądów i opinii na różne tematy''
Jeśli ktoś chce drążyć ten temat, to proszę już bezpośrednio do admina pisać. Mam wrażenie, że cokolwiek bym nie napisał to i tak zostanie to użyte przeciwko mnie. Zapewniam wszystkich, że nie muszę posuwać się do ''sztuczek'', o jakie się mnie tu podejrzewa, a gdybym nawet wpadł na taki pomysł, to zrobiłbym to z głową, a nie pisząc z tego samego adresu
IP ( właściwie , jak zostało wyjaśnione przez admina ''Z PRAWIE'' takiego samego adresu IP ) .
Korzystając z okazji dziękuję wszystkim, którzy do tej pory nas odwiedzili i zachęcamy pozostałych, których jeszcze nie mieliśmy przyjemności gościć. Cały czas liczymy na Wasze opinie, sugestie i rady - bo Tea tralna powstała z myślą o Was i dla Was !
Pozdrawiam