Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, o 21:11 

Wachu napisał(a):
Ubaw po pachy

..cóż nie pozostaje mi nic innego jak po raz kolejny dołączyć się do komentarza Wacha...nic dodać - nic ująć...

a tak swoją stroną:
to po pierwsze, kto decyduje jacy wykonawcy wystąpią na tego typu imprezie?
po drugie, czy ktoś jest po takiej imprezie "rozliczany" (czy ponosi konsekwencje swojej niekonsekwencji)?

...albo ja się nie znam!!! Qrcze blade!!!! :573:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, o 07:50 

jarekm napisał(a):
a tak swoją stroną:
to po pierwsze, kto decyduje jacy wykonawcy wystąpią na tego typu imprezie?
po drugie, czy ktoś jest po takiej imprezie "rozliczany" (czy ponosi konsekwencje swojej niekonsekwencji)?

Mysle, ze kasa tutaj gra duza role - a pewnie nawet najwazniejsza. Zdaje sie, ze miejski zaklad budzetowy (czy jak tam sie to nazywa) o tym decyduje. Co do rozliczenia to chodzi o rozliczenie Artystow czy Zleceniodawcy ? Z tym to jest problem, to co jednemu sie podoba bardzo innego nie interesuje - ciezko ocenic czy dane wybory byly dobre czy nie. Wazny jest masowy odbiorca, a nie banda uciazliwych malkontentow (o sobie miedzy innymi mowie). Bierze sie to co bylo albo jest na topie - a co w Polsce bylo i jest na topie ? Co w Polsce bedzie na topie za rok ? Zreszta niestety nie tylko w Polsce... ale to juz temat na zupelnie inny watek ;)

btw. Juz widze miny zebranych na stadionie Kwidzyniakow wsluchanych np. w Meshuggah :lol:

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 10:34 

To smieszne! Czy to jakis kwidzynski Popellin Open Air? Takie sztucznie spreparowane gwiazdy i gwiazdeczki, ktorych 2-3 single puszcane sa po 20 razy dziennie w Radio bZdET czy RFN FM nie nie sa w stanie stworzyc niezapomnianego klimatu, jaki stwozyl Perfect, Hey, Myslovitz, Dzem czy Bajm lata temu. Porazka! Mandaryna zagra pewnie dla niewybrednego grona sluchacek z Jabila (no, a potem spadamy na dyske do Piano, Musica czy Rink'a). Zenada!

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 11:03 
Przyjaciel forum

DunkelWald napisał(a):
To smieszne! Czy to jakis kwidzynski Popellin Open Air? Takie sztucznie spreparowane gwiazdy i gwiazdeczki, ktorych 2-3 single puszcane sa po 20 razy dziennie w Radio bZdET czy RFN FM nie nie sa w stanie stworzyc niezapomnianego klimatu, jaki stwozyl Perfect, Hey, Myslovitz, Dzem czy Bajm lata temu. Porazka! Mandaryna zagra pewnie dla niewybrednego grona sluchacek z Jabila (no, a potem spadamy na dyske do Piano, Musica czy Rink'a). Zenada!

to wszystko rzecz gustu, jak w powiedzeniu: "jeden woli córke, drugi teściową"
wydaje mi się, że rozsądnym jest wybrać tego typu "topowe" "gwiazdy",
chociaż przyznam, że nie przepadam za nimi, a klimat nie zależy tylko od gwiazdy jaka jest na scenie ale również od "swojskiego grona" ilości wypitego alkoholu itd itp.

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 11:06 

drosik napisał(a):
klimat nie zależy tylko od gwiazdy jaka jest na scenie ale również od "swojskiego grona" ilości wypitego alkoholu itd itp.

tyle to ja nie wypiję, a jak wypiję to i tak nic nie będę słyszał, a już napewno pamiętał :-D

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 11:28 
Przyjaciel forum

Cytuj:
jeszcze 66 postów i w statystykach forum zrównam sie z drosik'iem

Panie nie wiem czy zastosowałeś jakiś skrypt czy coś w tym stylu, ale liczba 66 nie jest prawidłowa, heheh :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 14:03 

drosik napisał(a):
to wszystko rzecz gustu, jak w powiedzeniu: "jeden woli córke, drugi teściową"
wydaje mi się, że rozsądnym jest wybrać tego typu "topowe" "gwiazdy",
chociaż przyznam, że nie przepadam za nimi, a klimat nie zależy tylko od gwiazdy jaka jest na scenie ale również od "swojskiego grona" ilości wypitego alkoholu itd itp.

- To prawda, ze sa gusta i gusciki, ale i forum ma za zadanie ukazanie swojego punktu widzenia, np. niezgody z tymi "guscikami" (to takze punkt widzenia),
- taaak, wybranie takich "miernot" to zdrowy rozsadek (czyli kwestia finansowa, ale nie rozwodzil sie kto, dlaczego, od kogo, za ile...)
- zaliczylem wiele koncertow (i jeszcze zalicze) i wierz mi, ze niezapomniane klimaty sa tylko, gdy wszystkie te czynniki (dobra muza, de facto dobra kapela, ludzie, lokal) wspolistnieja ze soba w jednym miejscu i czasie, wiec nie mow mi, ze jak Mandaryna czy Wydra beda mi wyc ze sceny "szlagiery" przepelnione jakims popeliniarskim belkotem, to moja "swojska ekipa" (wesola gromadka) uratuje mnie przed mentalnym sponiewieraniem! Pewnie tylko maksymalne upojenie alkoholowe uratuje mi zycie, ale nie widze celu w masakrowaniu swych receptorow alkoholem... I "muzyka" watpliwego poziomu "artystow".

Ostatnio edytowano 18 maja 2006, o 14:17 przez DunkelWald, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 14:16 
Przyjaciel forum

DunkelWald napisał(a):
e jak Mandaryna czy Wydra beda mi wyc ze sceny "szlagiery" przepelnione jakims popeliniarskim belkotem

dlatego mnie tam nie zobaczą, a przynajmniej dobrze się bawiącego, i w 100% popieram Twoje zdanie odnośnie tego, aby wszystkie czynniki zagrały ze sobą :) .

Ostatnio edytowano 18 maja 2006, o 14:18 przez drosik, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 15:01 

drosik napisał(a):
dlatego mnie tam nie zobaczą, a przynajmniej dobrze się bawiącego

:twisted: a ja tam będę, bo fotki będę trzaskał... a jak się uda to z Mandaryną se walnę... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, o 15:09 

drosik napisał(a):
dlatego mnie tam nie zobaczą, a przynajmniej dobrze się bawiącego,

Masz racje - ostatecznie tylko absencja moze nas ocalic :smile:

"Każdego dnia, raz dziennie,dawaj sobie prezent. Nie planuj tego. Nie czekaj. Niech się zdarzy. To może być nowa koszula,drzemka w fotelu, albo... dwie filiżanki dobrej, gorącej, czarnej kawy. Takiej jak ta."
Special agent of FBI, Dale Cooper

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 12:54 
Przyjaciel forum

eee ja bede w tym czasie w gdansku zakuwac do egzaminow...ale nie ukrywam ze wolalabym sie spotkac ze znajomymi na stadionie i z lezka w oku wczuc sie w klimat sprzed kilku lat....bo dla mnie akurat dni kwidzyna to mile wspomnienie, jakos tak z rozrzewnieniem (nie wiem jak rz :P) mysle o tym spedzie ludzi ...ale to juz i tak nie to samo co kiedys, jak sie szlo i ukradkiem piwo pilo, zeby nikt nie zobaczyl :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 12:56 
Przyjaciel forum

grin_ajz napisał(a):
rozrzewnieniem

ja zapytałem pana Word'a i nie pokazał błędu, wiec chyba dobrze napisałaś, ale poczekajmy niech inni posprawdzają :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 12:58 
Przyjaciel forum

drosik napisał(a):
grin_ajz napisał(a):
rozrzewnieniem

ja zapytałem pana Word'a i nie pokazał błędu, wiec chyba dobrze napisałaś, ale poczekajmy niech inni posprawdzają :)

tez mi sie tak wydaje, ze dobrze...a pan word raczej sie nie myli, wiec juz jestem pewna jak sie pisze :)

EDIT: wyprodukowalam nowa strone :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:01 
Przyjaciel forum

Jarek, masz genialny popisiki
http://polskaludowa.com/codzienne/jpg/mandarynka.jpg a to jest suuuuuper

grin_ajz napisał(a):
wyprodukowalam nowa strone

git i masz ciekawą cyfre w : Posty:13

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, o 13:05 
Przyjaciel forum

drosik napisał(a):
masz ciekawą cyfre w : Posty:13

akurat ta liczba bedzie sie czesto zmieniac :)
a na marginesie to czy takie pogaduchy nie sa zasmiecaniem watku?:P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1