Ha

Jest już informacja o uroczystym otwarciu hali :
27 kwietnia o godz. 21.00 odbędzie się uroczystość otwarcia kompleksu sportowo – widowiskowego przy ul. Wiejskiej. Spektakl, w reżyserii Marcina Szuwarowskiego, przewiduje prezentację sportowo – kulturalną kwidzyńskich organizacji pozarządowych. Na parkiecie wystąpi ok. 300 aktorów.
Bezpłatne jednoosobowe zaproszenia na uroczystość będzie można odebrać w dniach: 26.04 (czwartek) i 27.04 (piątek) od godz. 10.00 do 18.00 w kasie biletowej kompleksu przy ul. Wiejskiej - wejście nr 3. Dodatkowo w tym samym czasie czytelnicy Dziennika Bałtyckiego, Kuriera Kwidzyńskiego i Pulsu Kwidzyna oraz widzowie Telewizji Kamena i TV Vectra będą mogli w redakcjach odebrać po 10 wejściówek.
28 kwietnia (sobota) w godz. 9.00 – 13.00 kompleks będzie otwarty dla mieszkańców.
Źródło:
http://www.kwidzyn.pl/portal.php?aid=ne ... 11b7dc50f2-- 20 kwi 2012, 2012 09:42 --
Tylko ciekawi mnie jedno czy jest ograniczona ilość wejściówek oraz co oni rozumieją pod tym, że kompleks będzie otwarty dla mieszkańców w sobotę w takich godzinach
A co to za impreza dzisiaj na hali? Przechodziłem i widziałem spotowców, chyba chór gospel, jakichś przebierańców i wielu innych...
Wejść jednak się nie odważyłem gdyż byłem z czworonogiem ale drzwi wyglądały na "otwarte".