kasiasadasia napisał(a):
Witam, planuję wyjechać z rodziną na narty w czasie ferii, jest to dość gorący okres dlatego boję się, że niektóre biura podróży zechcą wykorzystać naiwność niewyjeżdżających zbyt często rodziców;)
Wyszukiwarka dłużników z której skorzystałem ostrzegła mnie przed kilkoma zadłużonymi biurami, jednak chciałbym jeszcze ustalić, jakich biur się wystrzegać. Mam tu na myśli takie sytuacje, jak np. hotel i jego standard jest inny niż w ofercie (oczywiście na niekorzyśc dla klienta) itp. Tyle się o tym przecież słyszy. Kogo zdecydowanie odradzacie?
Pozwolimy sobie odświeżyć temat i witamy, gdyż to nasz pierwszy post tutaj:)
Chcielibyśmy zasugerować samodzielną organizację wyjazdów na narty. W dobie internetu łatwo znaleźć ośrodek narciarski w interesującej nas lokalizacji i informacje na jego temat. Co więcej, łatwo też sprawdzić jaką opinią cieszy się i dzięki temu podjąć właściwą (albo właściwszą decyzję, gdyż opinie nie zawsze są sprawiedliwe).
Wiele ośrodków, w tym również nasz, zapewnia atrakcje podczas pobytu gości. Często są one dużo atrakcyjniejsze w odniesieniu do cen dostępu do lokalnych atrakcji. Przykładowo w naszym ośrodku jest możliwość zakupu pobytu wraz ze skipassem i transferem na stok i ze stoku do naszego obiektu. Wówczas jedyne o czym należy pamiętać to żeby zabrać otrzymany skipass ze sobą, bo i narty czy snowboard można u nas wypożyczyć

Ewentualnie zawsze można skorzystać z ofert serwisów internetowych tj. Airbnb, ale wówczas trzeba liczyć się z koniecznością szukania dobrych punktów gastronomicznych w okolicy i samodzielnej organizacji czasu podczas pobytu