Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, o 18:42 

Adamo napisał(a):
w tytule postu nie powinien być Specjal :?:

W tytule jest mowa o imprezie organizowanej przez Grupę Żywiec SA, której częścią od dawna jest marka Specjal.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, o 19:39 
Przyjaciel forum

Popieram KrzaQ'a :!:
A tu dowodzik:
Cytuj:
Grupa Żywiec S.A., to jeden z największych browarów w Polsce. W skład Grupy Żywiec wchodzą zakłady produkcyjne w Żywcu, Warce, Elblągu, Leżajsku, Cieszynie oraz Bydgoszczy. Dzięki wiedzy i doświadczeniu Heinekena, zaangażowaniu pracowników oraz inwestycjom są one teraz jednymi z najnowocześniejszych zakładów produkcyjnych, zarówno w Polsce, jak też na świecie.

Co trzecia butelka piwa kupowana w Polsce została wyprodukowana przez Grupę Żywiec S.A. Najważniejsze marki Grupy to; Żywiec, Heineken, Warka, ciemnozłocisty Strong, góralska Tatra i Królewskie. Z browaru w Leżajsku pochodzi także sprzedawany na południu Polski Leżajsk, a z Cieszyna piwo Brackie. Z kolei Specjal, o charakterystycznym głębokim smaku, oraz Kujawiak dostępne są przede wszystkim na północy kraju. Z początkiem 2005 roku w skład portfolio Grupy wchodzi także warzony w browarze w Żywcu wiśniowo - malinowy Freeq. Swoją doskonałą jakość piwo to zawdzięcza krystalicznie czystej górskiej wodzie i doświadczonym piwowarom z Browaru w Żywcu. Nic zatem dziwnego, że chociaż na rynku piwo to pojawiło się dopiero w lutym 2005, już teraz należy do czołowych marek w segmencie piw smakowych. W skład portfolio Grupy wchodzą też "Specialities" piwa różniące się od innych smakiem, kolorem i sposobem fermentacji. Specjalności piwne obecne w portfelu Grupy to piwa zagraniczne: Desperados, Paulaner, Fischer, Murphy's Irish Stout i Murphy's Irish Red a także piwa polskie: Hevelius, Kaper i Żywiec Porter.

Informacje ze strony Grupy Żywiec S.A.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, o 20:09 

rafał12 napisał(a):
Popieram KrzaQ'a :!:
A tu dowodzik:

Tam dowodzik na butelkę by spojrzał i by wiedział, ale kolega pewnikiem Lecha pije :D ;)

aslv

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, o 20:20 
Przyjaciel forum

A może to DROSIK w drugiej osobie :?: :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, o 19:01 

Przed chwilą słyszałam reklamę tej imprezy w Radiu Gdańsk.
I bardzo mnie cieszy, bo lektor tak ładnie i wyraźnie czyta: "...w Kwidzynie" :580:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, o 19:24 

To super, że nie w kwidzyn iu. Nie będę, bo wolę TYSKIE. Ale pijcie za moje zdrowie. :grin: :-D Napisałem miasto z dużej litery i razem, a wyszła na forum taka kicha. Co to?! :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, o 21:18 
Przyjaciel forum

a mnie zastanawiać zaczyna sprawa, kto tą imprezę organizuje, bo na stronie Urzędu Miasta czytamy:
Cytuj:
Powitanie lata - 27 maja
Serdecznie zapraszamy w dniu 27 maja 2007 r. od godz. 15:00 na Tereny Rekreacyjno-Wypoczynkowe Miłosna, na imprezę plenerową "Powitanie lata"

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, o 22:50 

Grupa Żywiec sponsoruje nam Powitanie Lata poprostu...

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 05:30 

dzajant napisał(a):

Jessu, jacy mili :-D Z tego, co wyczytałem na stronie G.Ż., to Powitanie Lata jest jedną z kilku cyklicznych imprez Open Air organizowanych przez ten koncern (?)... mi jakiegoś szczególnego zaproszenia nie trzeba, wystarczy to SPECJALne :twisted:

"Każdego dnia, raz dziennie,dawaj sobie prezent. Nie planuj tego. Nie czekaj. Niech się zdarzy. To może być nowa koszula,drzemka w fotelu, albo... dwie filiżanki dobrej, gorącej, czarnej kawy. Takiej jak ta."
Special agent of FBI, Dale Cooper

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 08:40 
Zapowiada się fajna imprezka.Troche szkoda, że impreza nie będzie np. na stadionie, a na Miłosnej.No, ale wszystkiego mieć nie można. Specjal mi to wynagrodzi:-).

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 19:45 

Organizator napisał(a):
Podobnie, jak roku temu już od godziny 15:00 ruszy sprzedaż specjalnych bloczków promocyjnych za jedyne 1 zł, które będą upoważniały do zakupu piwa, kiełbaski, napoju bezalkoholowego, waty cukrowej, popcornu i gofra czy też skorzystania za kolejną złotówkę z takich atrakcji, jak ścianka wspinaczkowa, piłkarzyki stołowe, automaty sprawnościowe, dmuchane zjeżdżalnie i zamki oraz baseny z piłkami. Dzięki tej promocji każdy młodszy i starszy będzie mógł znaleźć coś dla siebie za naprawdę niewielkie pieniądze.

Na „Powitaniu Lata” nie zabraknie również dobrego i mocno schłodzonego piwa Specjal, które kupimy w strefie gastronomicznej – również ZA ZŁOTÓWKĘ. (jeśli posiadasz promocyjny bloczek /przyp. KrzaQ/) Komfort i wygodę przy delektowaniu się zimnym piwem i tradycyjnymi, pysznymi potrawami zapewnią nam ogródki piwne z drewnianymi ławkami oraz parasolami chroniącymi od słońca i deszczu. Impreza będzie doskonałą okazją do promocji miasta, pokazania jego historii, obyczajów i dorobku kulturalnego oraz budowania wizerunku miasta aktywnego. Mieszkańcy i turyści zyskają imprezę kulturalno – rekreacyjną, podczas której będą mogli aktywnie i ciekawie spędzić czas oraz doskonale się zabawić korzystając z bogatej strefy rekreacyjnej a także podczas programu artystycznego - koncerty, konkursy i niespodzianki.

Niewątpliwą atrakcją imprezy będzie właśnie część estradowa, gdzie na dużej scenie zagrają dla nas takie gwiazdy jak PERFECT I GOLDEN LIFE . Program artystyczny rozpocznie się już o godzinie 16:00 i będzie trwał do północy. W tym czasie na publiczność czeka wiele niespodzianek w postaci występów zespołów lokalnych, atrakcyjnych konkursów z nagrodami poprowadzonych przez konferansjera. Nie zabraknie również muzyki mechanicznej prowadzonej przez profesjonalnych DJ-ów. Zwieńczeniem imprezy „Powitanie Lata” będzie profesjonalny pokaz laserowy (JEDYNY W REGIONIE I W CAŁYM CYKLU IMPREZ!!!) zaraz po występie gwiazdy wieczoru. Imprezę poprowadzą dziennikarze Radia WaMa – Tomasz Szymaniak i Michał Górski. Patronat medialny nad imprezą objął Dziennik Bałtycki oraz Radio Gdańsk. Organizatorem całego cyklu jest Urząd Miasta w Kwidzynie oraz Agencja Live sp. Z o.o.

Program dnia – KWIDZYN – Tereny Rekreacyjne MIŁOSNA
15:00 – oficjalne rozpoczęcie imprezy
15:00 – 15:30 – omówienie imprezy, konkursy
15:00 – 17:00 – prezentacje Domów Kultury (występy: wokalne, taneczne, akrobatyczne)
17:00 – 17:30 – konkursy
17:30 – 19:00 – występ zespołu lokalnego, lub z miast partnerskich
19:00 – 19:30 – rozstrzygnięcie konkursów strefy rekreacyjnej
19:30 – 21:00 – występ GOLDEN LIFE
21:00 – 21:30 – konkursy
21:30 – 23:00 – występ gwiazdy – PERFECT
23:00 – 23:10 – pokaz sztucznych ogni
23:10 – 24:00 – muzyka mechaniczna

Cała impreza prowadzona przez konferansjerów. Wszystko przeplatane konkursami promocyjnymi.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 20:11 

KrzaQ napisał(a):
23:10 – 24:00 – muzyka mechaniczna

tzn jaka??? słyszałam o technicznej ale mechaniczna?

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 20:18 

dzajant napisał(a):
KrzaQ napisał/a:

Przyjrzyj się proszę dokładnie ... nie ja to napisałem, cytuję tylko organizatora. Nie wiem jaką muzykę mechaniczną mieli na myśli ale zawsze można wygooglać Agencję Live sp. Z o.o. i zapytać :-)

Póki co możemy się domyślać, że chodzi o muzykę elektroniczną...

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 20:32 

dzajant napisał(a):

Ciekaw jestem co powie jaśnie nam panujący Roman Wielki (tylko wzrostem). Obawiam się, że sponsor jest cokolwiek poliycznie niepoprawn :!: :!: Chyba Radio MaTwarz byłoby lepsze (a napweno bardziej szczodre), no i jak najbardziej poprawne politycznie i swiatopogladowo. :571:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, o 23:09 

KrzaQ napisał(a):
Przyjrzyj się proszę dokładnie ... nie ja to napisałem, cytuję tylko organizatora

przepraszam zle zacytowalam :oops:

KrzaQ napisał(a):
Póki co możemy się domyślać, że chodzi o muzykę elektroniczną...

no mam nadzieje ze o ten rodzaj muzyki chodzi...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1