Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 06:33 
Przyjaciel forum

Ojciec dziecka jest źródłem informacji a nie sprawcą wypadku!!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 06:35 
reflexes napisał(a):
Ojciec dziecka jest źródłem informacji a nie sprawcą wypadku!!!

Aha, ale gafa, już zmieniam posta

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:08 

Ja go znam pracuje z nim , jest naprawde spokojnym ,wartościowym człowiekiem . I jak jeden z drugim nie wiecie jak bylo nie komentujcie , ponieważ naprawde nie jest to na miejscu , zwłaszcza , że chlopak ten udzielał sie dla Kwidzyna i dla forum Kwidzyńskiego.....Wiec nie na miejscu sa wyzywające posty i świadczą tylko o ludziach którzy je piszą.... Śledztwo trwa wiec nie wysuwajmy pochopnych myśli....A wiadomo , że jest to tragedia dla wszystkich uczestników teg zdarzenia.....

Adamo...... co Ty wypisujesz zastanów się człowieku.....szukasz sensacji to poszukaj w domu uu siebie a nie wypisujesz takie bzdury i szukasz sensacji.....Zwłaszcza ,że kierowca był głównym uczestnikiem tego forum a teraz tyłeczek mu smarujecie......Kierowca ten był wielkim przeciwnikiem narkotyków wiec proszę nie wypisuj takich bzdur bo świadczą tylko o Tobie.....Aha i skoro wiesz gdzie można prawko kupic to może sam tam kupywałeś coooooo??????

Zastanów sie chlopie co wypisujesz , bo najlatwiej jest kogos oczernic publicznie......( na forum ) ciekaw jestem czy w realu jestes tez tak wygadany i poinformowany>>>>????!!!!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:16 

Kochani - również apeluję o SPOKÓJ I WYWAŻONE SŁOWA :!:
Wszystko co od kogoś "widzieliśmy, słyszeliśmy, czytaliśmy" jest jeszcze niepotwierdzoną plotką. Jeszcze raz proszę - poczekajmy na oficjalne informacje :mad:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:18 
pk napisał(a):
Adamo...... co Ty wypisujesz zastanów się człowieku

Panie PK, dobrze się zastanawiam raczej co piszę.

pk napisał(a):
Kierowca ten był wielkim przeciwnikiem narkotyków wiec proszę nie wypisuj takich bzdur

To nie są tylko moje "bzdury" poświadczyły to 3 osoby, jedna z forum.

pk napisał(a):
Aha i skoro wiesz gdzie można prawko kupic to może sam tam kupywałeś coooooo??????

Niestety nie stać mnie na kupno i musiałem nabyć uprawnień wg przepisów.

pk napisał(a):
Zastanów sie chlopie co wypisujesz , bo najlatwiej jest kogos oczernic publicznie......( na forum ) ciekaw jestem czy w realu jestes tez tak wygadany i poinformowany>>>>????!!!!!

Widać tu lekką nutkę grozy, może sam jesteś w tej chwili na prochach :?: Jak już zaglądnąłeś na forum i zarejestrowałeś się parę minut temu, to poświęć jeszczę parę minut na przeczytanie dokładnie wątku.

To jest właśnie Panie PK forum publiczne, i każdy może tu swoje zdanie przedstawić, nie raz niestety dla nie których jest dotkliwe.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:29 

Cytuj:

To nadal nie jest oficjalne stanowisko policji i prokuratury. Te 3 osoby w tym jedna z forum nie są domyślam się policjantami, lekarzami czy prokuratorami więc proszę o wstrzymanie się z osadami i szerzeniem niepotwierdzonych informacji, z których każda następna jest lepsza od poprzedniej jak ta, którą podał wczoraj Gregor
Gregor napisał(a):
Do mnie doszła taka informacja, że mężczyzna wjechał w kobietę z dzieckiem. Zginęła cała trójka...

Nie podważam tu Waszego prawa do oburzenia i wyrażenia swoich opinii ale nie siejcie plotek.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:43 

Adamo napisał(a):
pk napisał/a:
Kierowca ten był wielkim przeciwnikiem narkotyków wiec proszę nie wypisuj takich bzdur

Adaś,
przestań pieprzyć bzdury :!: Znam tego kolesia i na forum mam z nim wspólny temat. Ponadto jest to miły i nad wyraz spokojny facet, a co do kwestii narkotyków to jest to czyste oszczerstwo jeśli chodzi o jego osobę.

Zastanów się co piszesz, bo nie wiesz co Cię jeszcze w życiu może spotkać :!:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:46 
jarekm napisał(a):
Adaś,
przestań pieprzyć bzdury :!: Znam tego kolesia i na forum mam z nim wspólny temat. Ponadto jest to miły i nad wyraz spokojny facet, a co do kwestii narkotyków to jest to czyste oszczerstwo jeśli chodzi o jego osobę.

Zastanów się co piszesz, bo nie wiesz co Cię jeszcze w życiu może spotkać :!:

następny obrońca kolegi.

Pokaż mi gdzie napisałem że był pod wpływem :?:

To że jest:
jarekm napisał(a):
Ponadto jest to miły i nad wyraz spokojny facet, a co do kwestii narkotyków to jest to czyste oszczerstwo jeśli chodzi o jego osobę.

Nie zwalnia go z odpowiedzialności za popełniony czyn, także moim zdaniem te czcze bronienie go jest stekiem bzdur

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 07:53 

[center]DO CHOLERY JASNEJ !!!![/center]

NIC ALE TO NIC NIE UPOWAŻNIA KOGOKOLWIEK Z NAS DO OSĄDZANIA INNYCH - OD TEGO SĄ SĄDY !!

JESZCZE RAZ KTOKOLWIEK POCZUJE SIĘ TU SĘDZIĄ - WYWALĘ OSTRZEŻENIE !!

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:01 

Popieram Małgoś. Podobna sytuacja miała miejsce w związku z wypadkiem Nebrowie - kiedy pod piaskiem udusiło sie dwóch chłopców. Okoliczności wypadku i historia rodziny była mi znana - a komentarze jakich naczytałam się na interii (bo tam równiez była o tym notka) zjeżyły mi włosy na głowie. Tak łatwo jest osądzać innych...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:37 

troche wiecej info znajduje sie na stronie http://kwidzyn.naszemiasto.pl/wydarzenia/763811.html

Cytuj:
Kierowca był trzeźwy.

I co cwaniaki? najlatwiej kogos osadzac. Po co pisac niepewne informacje i tylko wprowadzac wszystkich w blad? Wszyscy narzekaja na politykow a sami nie sa lepsi...

Piszcie co chcecie ale caly czas mi szkoda tego chlopaka. Jesli ma sumienie to do konca zycia bedzie pamietal to zdarzenie i nie wykluczone ze nie usiadzie juz za kierownica... Kazdemu zdarza sie popelnic blad, ale z drugiej strony jesli jechal za szybko (co tez jeszcze nie jest pewne) zachowal sie bardzo nieodpowiedzialnie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:39 

Cytuj:

Kolego takie same z forum osoby jak i Ty szukajace sensacji i chyba z nudow obrazajacych normalnych ludzi

A co do narkotyków to widzę , że czepiłeś sie wątku i brniesz w to dalej posądzajądz również mnie......A może poprostu sam naćpany jesteś i nie kontrolujesz tego co piszesz co????
Krew mnie zalewa czytajac twoje bzdury i oszczerstwa.....

A forum owszem jest publiczne , wiec co i za tym idzie nie pozbawionym kretynów....

NIe zyczę Tobie takiej sytuacji i zeby o Tobie pisali na forum " ćpun , skurwysyn " , bo jak by to nie bylo jest przykre.....

Cytuj:
"DO CHOLERY JASNEJ !!!!

NIC ALE TO NIC NIE UPOWAŻNIA KOGOKOLWIEK Z NAS DO OSĄDZANIA INNYCH - OD TEGO SĄ SĄDY !!

JESZCZE RAZ KTOKOLWIEK POCZUJE SIĘ TU SĘDZIĄ - WYWALĘ OSTRZEŻENIE !!"

Bardzo mądre zdanie, wiec widze że nie tylko Adamo tu pisze......

i jarek m też ma racje.....

Ostatnio edytowano 29 sierpnia 2007, o 08:44 przez pk, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:46 

Tak napisz jeszcze może że to super ideał tylko ta głupia kobieta akurat tamtędy szła. Ja mam swoje osobiste zdanie na ten temat i gdyby nawet aureola i skrzydła mu się ukazały to i tak zdania nie zmienię i to tylko dlatego że sama jestem mamą

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:53 
pk napisał(a):
Bardzo mądre zdanie, wiec widze że nie tylko Adamo tu pisze......

No nie mogę pisać dalej bo dostane ostrzeżenie za niby to sądy, a niestety sędzią nie mogę być bo uczelni takowej nie skończyłem.

Cytuj:
Tak napisz jeszcze może że to super ideał tylko ta głupia kobieta akurat tamtędy szła.

Masz rację, po jasną ona tamtędy szła, i taką tragedię dla tego chłopaka ideała, wspaniałego, szanowanego, jakże uczciwego, wzoru cnót sprowadziła.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2007, o 08:57 

Adamo napisał(a):
nie mogę pisać dalej

możesz ale nie oskarżaj, kogokolwiek...

Nie jesteśmy bogami, nie siedzieliśmy w tamtej chwili na miejscu kierowcy, nie byliśmy na miejscu ofiar. Tak łatwo wydaje się wyroki z boku...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1