Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2008, o 19:59 

Nie chodzi mi o uwypuklanie czegokolwiek tylko o fakt niewywiązania się jeszcze ze zobowiązań wobec laureatów poprzedniego plebiscytu a już startują z kolejnym licząc, że tak jak poprzednio licznie weźmiemy w nim udział.

Nic mi do tego jakie korzyści czerpie organizator plebiscytu. Nie interesuje mnie też jakie korzyści czerpiesz Ty ze swojego reklamowania wiedzy biblijnej. Odnoszę jednak wrażenie, że tak jak w przypadku reklamy w mediach nie mamy wpływu na to kiedy taka reklama nas "dotknie". Mam jednak prośbę. Wróć z misją niesienia wiedzy do swojego reklamowego wątku.

Każdy kolejny post w tym wątku nawiązujący do religii osobiście przeniosę tam, gdzie jego miejsce....

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2008, o 20:50 

KrzaQ napisał(a):
Każdy kolejny post w tym wątku nawiązujący do religii osobiście przeniosę tam, gdzie jego miejsce

Zrozumiałem to, jako "won mi z twoją religią do getta".
Czy o to chodziło?

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2008, o 21:02 

Nie, chodziło o to, żebyś nie kasztanił. Nie mam nic do Twojej religii dopóki nie zaczniesz przekonywać mnie do swojej. To wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2008, o 21:11 
Przyjaciel forum

kwidzownik,

Z całym szacunkiem, jeżeli chcesz być profesjonalny, a zakładam że chcesz to sprawy wiary wyłuszczaj w temacie, który sam założyłeś.

Tak jak ja o fotografii piszę w temacie fotografia, jakiś kanon musi być :grinka:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2008, o 22:26 

Nie róbcie jaj. Głosujcie za papierem Pol.
KrzaQ. Nie podejrzewałem ciebie o taką antyreklamę produktów matki-fabryki. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2008, o 01:00 
Oddałem swoje głosy i tym samym wysunęliśmy się na prowadzenie :-) Jak ja lubię takie konkursy :-D :-D

248 głosów
Papier grupy POL

241 głosów
Chleb razowy ze słonecznikiem i soją

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2008, o 06:34 

kwidzownik napisał(a):
KrzaQ. Nie podejrzewałem ciebie o taką antyreklamę produktów matki-fabryki.

kwidzownik, a ja zawsze podejrzewałem Ciebie, że jesteś pusty, ale nie wiedziałem, że aż tak. Twoja umiejętność przeinaczania wszystkiego i stawiania w pasującym Ci w danym momencie świetle osiągnęła mistrzostwo. Ale cóż, to akurat nieodłączny element Twojej kampanii reklamowej. "Jak z tej mańki się nie da to podejdź z drugiej, byle do przodu" - to twoja dewiza i sposób na życie.

Wypowiedziałem się już na ten temat i nie mam przyjemności kontynuowania rozmowy z kolegą. Pozwoli kolega, że dołączę splugawiony przez kolegę wątek do obszernej już listy tematów omijanych szerokim łukiem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2008, o 06:43 

Papier grupy POL 258.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2008, o 10:45 

KrzaQ napisał(a):
kwidzownik, a ja zawsze podejrzewałem Ciebie, że jesteś pusty, ale nie wiedziałem, że aż tak. Twoja umiejętność przeinaczania wszystkiego i stawiania w pasującym Ci w danym momencie świetle osiągnęła mistrzostwo. Ale cóż, to akurat nieodłączny element Twojej kampanii reklamowej. "Jak z tej mańki się nie da to podejdź z drugiej, byle do przodu" - to twoja dewiza i sposób na życie.

Wypowiedziałem się już na ten temat i nie mam przyjemności kontynuowania rozmowy z kolegą. Pozwoli kolega, że dołączę splugawiony przez kolegę wątek do obszernej już listy tematów omijanych szerokim łukiem.

To się nadaje w Kasztany, tylko kto to tam wrzuci?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1