Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Zgłoś pomysł na Dni Kwidzyna
PostNapisane: 29 stycznia 2009, o 08:01 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Coroczne Dni Kwidzyna to już tradycja, bez której większość z nas nie wyobraża sobie czerwca w mieście. Kwidzyńskie Centrum Kultury szuka nowych pomysłów na organizację tegorocznej imprez, dlatego prosi o pomoc mieszkańców. Jeśli nowe pomysły okażą się bardzo dobre, to dyrektor KCK Marek Wawryniuk nie wyklucza nawet dokonania dużych zmian w organizacji imprezy.

- Jeśli ktoś ma pomysły, które pozwolą urozmaicić Dni Kwidzyna, to czekamy na propozycje. Przygotowaliśmy skrzynkę mailową. Nie oznacza to, że nie mamy własnych pomysłów, ale zawsze jest dobrze jest wnieść coś nowego. Po Dniach Kwidzyna często dyskutuje się na temat zmiany formuły imprezy. Zamiast słuchać po Dniach Kwidzyna, wolimy to zrobić przed – twierdzi Marek Wawryniuk.

Mimo, że to dopiero początek roku, KCK już przygotowuje się do organizacji największej plenerowej imprezy w roku. Podczas Dni Kwidzyna pojawi się gwiazda estrady, ale na razie nie wiadomo kto to będzie.
- Będzie to interesujący wykonawca, ale nie chciałby mówić przed podpisaniem umowy. Planujemy także pewien show, który nie jest związany ze śpiewem, ale wzbudzi duże zdziwienie i spore zainteresowanie - mówi Marek Wawryniuk.
Wszyscy, którzy mają pomysł na organizację imprezy lub nową formułę Dni Kwidzyna może wysłać e-maila do kwidzyńskiego Centrum Kultury: dnikwidzyna2009@ckj.edu.pl

(lac)

źródło

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 stycznia 2009, o 08:35 
Najlepsze są komentarze pod źródłem :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 10:10 

witam

w nawiązaniu do ogłoszenia wyżej chciałbym przytoczyć pewna historie na ten temat.

Jako ze pewnie wielu z was zgłaszało swoje projekty może to rozjaśnić kilka wątpliwości dotyczących negatywnych decyzji ze strony kck. Ja przedstawiłem prezesowi kck projekt namiotu muzycznego umieszczonego w górnej części stadionu początkowo projekt był okrojony bez uwzględniania w nim szczegółów. Prezes zaprosił mnie na spotkanie, w spotkaniu brały udział 3 osoby rozmawialiśmy jakieś 40 min na temat jak miałby wyglądać namiot jaka miałaby być jego idea i zagospodarowanie czasu. Na spotkaniu przedstawiłem szczegółowy opis logistyczny co jest potrzebna jak namiot miałby wyglądać jakie są jego koszta i wszystko co z nim związane „ podałem wszystko na tacy od a do z „ pod koniec rozmowy prezes zgodził się podał mi rękę i powiedział ze na 98% robimy ten namiot a 2% to tak w razie gdyby coś się stało. Po 2tyg. Od tej daty dostałem telefon z informacja ze już jest problem i nie da rady zorganizować namiotu z przyczyn niezależnych od kck, przyjąłem to do wiadomości nie szukając podstępu no bo w końcu prezes kck to powinna być poważna osoba. Dziś tj. 05.06.09 dostaje od znajomych plan dni Kwidzyna i co widzę „ namiot lokalnej aktywności” hmmm myślę ale o co chodzi czytam dalej a tam pod nagłówkiem ( górny plac – skate park ) czytam dalej i widzę ze ktoś delikatnie mówiąc buchnął mi pomysl i nazwał cale przedsięwzięcie swoja nazwa umieścił go w miejscu ustalonym przeze mnie i prezesa kck część atrakcji powielił z mojego projektu itd.

nie wiem być może się mysle ale w tym kraju jednak są tylko ku$%^# i zł&%%

pozdrawiam

Pekin

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 10:16 

_PeKiN__, no k..a grubo.....

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 10:28 

To Ciebie jednym słowem... Nie napiszę tego słowa.
Myślałeś, że znajdziesz pod projektem swoje nazwisko, że chociaż podziękują?
Widzisz, nie idzie się w pojedynkę z takimi pomysłami. Najlepiej wstąpić do któregoś stowarzyszenia. Oddać projekt na piśmie....

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 10:42 

zapewne nie tylko jedna osoba została ....... (bez mydła) bo zgłoszeń zapewne było wiele

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:01 
Wiedząc już teraz z kim mamy do czynienia, należy tak, jak
Rachel napisał(a):
nie idzie się w pojedynkę z takimi pomysłami. Najlepiej wstąpić do któregoś stowarzyszenia. Oddać projekt na piśmie....
"Kupą Mości Panowie, kupą ..." Kupy nikt nie ruszy :grinka:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:15 

Polska rzeczywistość ... ;/

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:22 

http://img91.imageshack.us/img91/1403/beztytuujsa.jpg

Ostatnio edytowano 5 czerwca 2009, o 11:24 przez _PeKiN__, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:23 

MACIEKZB napisał(a):

MACIEKZB, ten link nie pyka coś ... odsyła na główną stronę kwidzyniacy.pl

_PeKiN__ napisał(a):
http://img91.imageshack.us/img91/1403/beztytuujsa.jpg
,

Muzyka ambitna, sety DJskie heh, się lekko zdziwiłem nie powiem ... w końcu zgłupiałem czy jednak przeszła kmina Pekina czy nie, a tu zonk. Jak widać nie ma miejsca na uczciwość i powagę ze strony "władz" kck

Ostatnio edytowano 5 czerwca 2009, o 12:57 przez _PrEzY_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:38 

_PrEzY_ napisał(a):
MACIEKZB napisał(a):

Link

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:43 
_PrEzY_ napisał(a):
ten link nie pyka coś
Prawdopodobnie nie ma już tej strony. To było jeszcze za czasu portalu e-kwidzyn.pl i może dlatego.

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 11:56 

stardust napisał(a):
_PrEzY_ napisał(a):
MACIEKZB napisał(a):

Link

thx Deny

co do tych komentarzy to wogóle nie ma sensu się wypowiadać ... beznadzieja ;/ wypowiedzi na poziomie dzieci ery neostrady

Strefa czasowa: UTC + 1