Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, o 15:20 
garczek pyta: Dlaczego ..... a następnie zapewnia:
Cytuj:
można się wykazać i dyploma za animatora roku wyhaczyć...
Myślę, że dlatego:
_PeKiN__ napisał(a):
...przedstawiłem prezesowi kck projekt namiotu muzycznego umieszczonego w górnej części stadionu początkowo projekt był okrojony bez uwzględniania w nim szczegółów. Prezes zaprosił mnie na spotkanie, w spotkaniu brały udział 3 osoby rozmawialiśmy jakieś 40 min na temat jak miałby wyglądać namiot jaka miałaby być jego idea i zagospodarowanie czasu. Na spotkaniu przedstawiłem szczegółowy opis logistyczny co jest potrzebna jak namiot miałby wyglądać jakie są jego koszta i wszystko co z nim związane „ podałem wszystko na tacy od a do z. (...) dostałem telefon z informacja ze już jest problem i nie da rady zorganizować namiotu z przyczyn niezależnych od kck, przyjąłem to do wiadomości nie szukając podstępu (...)
Dziś tj. 05.06.09 dostaje od znajomych plan dni Kwidzyna i co widzę „ namiot lokalnej aktywności” hmmm myślę ale o co chodzi czytam dalej a tam pod nagłówkiem ( górny plac – skate park ) czytam dalej i widzę ze ktoś delikatnie mówiąc buchnął mi pomysł i nazwał cale przedsięwzięcie swoja nazwa umieścił go w miejscu ustalonym przeze mnie, część atrakcji powielił z mojego projektu itd.
Więc kto wyhaczy, ten wyhaczy, a nie każdy lubi być jeleniem. http://forum.e-kwidzyn.pl/viewtopic.php?p=91211#91211

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, o 15:43 
Przyjaciel forum

Budslavsky napisał(a):
Więc kto wyhaczy, ten wyhaczy, a nie każdy lubi być jeleniem.

Teraz wiem już, że animatorzy w Kwidzynie są i przy okazji są złodziejami.

Proponuję wysoką nagrodę dla złodziei miejskich, aby Polska rosła w siłę a Radnym dostatniej się żyło :grinka: :grinka: :grinka:

Tak na podsumowanie, takie małe miasto a kanalii tak dużo :grinka: :grinka: :grinka:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, o 16:14 

Jakoś tak czuję, że to na pewno był "ekologiczny podstęp".
Ta grupa ma w takowym działaniu wyjątkową wprawę.
Część się od nich szybko uczy.
A większość robi za listek figowy.

Porcellus

Tytuł:
PostNapisane: 18 czerwca 2009, o 08:43 

Budslavsky napisał(a):
Dziś tj. 05.06.09 dostaje od znajomych plan dni Kwidzyna i co widzę „ namiot lokalnej aktywności” hmmm myślę ale o co chodzi czytam dalej a tam pod nagłówkiem ( górny plac – skate park ) czytam dalej i widzę ze ktoś delikatnie mówiąc buchnął mi pomysł i nazwał cale przedsięwzięcie swoja nazwa umieścił go w miejscu ustalonym przeze mnie, część atrakcji powielił z mojego projektu itd.

I nie dziwota że ludzie mają w to w du*** bo jeśli ktoś coś wymyślił i zaproponował to i tak będzie zrobione "po mojemu"...

A swoją drogą jestem ciekawy czy podziękują pomysłodawcom za wykorzystanie pomysłów w organizacji tegorocznych Marienwerder Days

Ostatnio edytowano 18 czerwca 2009, o 09:21 przez Rafikkk, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 czerwca 2009, o 13:15 
Przyjaciel forum

Rozumiem że ktoś miał pomysł, rozumiem też że ktoś inny w nieco zmienionej formie go realizuje.
Rozumiem zaniepokojenie forumowiczów. Wiem jednakże że nasze Stowarzyszenie zgłosiło oficjalnie
udział w tym projekcie. Jest mi znany niepokój organizatora, że z naszej strony, po zgłoszeniu - zaległa martwa cisza.
Możliwym jest że są prowadzone działania o których nic nie wiem - oby. Jeśli tak, to mój niepokój i post jest bezprzedmiotowy.

Gdyby się jednak okazało że na tym zgłoszeniu nasza inicjatywa się skończyła - było by, delikatnie mówiąc - niezbyt fortunnie.
Pokazało by to że... no właśnie, sami sobie na to odpowiedzmy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 1