Porcellus napisał(a):
Dawno na forum nie czytałem tak celnego, rozsądnego i wyczerpującego temat podejścia do sprawy.
Dziękuję Dokszyckaja.
Hmm...
I to spod Twej ręki, Porcellusie, te słowa? Twej, która ciągle przeciwko wszystkim i wszystkiemu (prawie)?
(Pytania oczywiście retoryczne), ale... skoro most jako taki wpłynął na Cię, to dobre i to, chciaż lepiej by było, żeby i to, i most się nam objawił
Wracając zaś do sprawy, to przejrzałam wpisy na wiadomej stronie i co? Nasz czasowy "Grek" będzie musiał sporo wpisów usuwac, bo nicków jest bardzo, bardzo dużo; nawet jakiś dzieciuch o nicku "browar"
I na tych wpisach, które przejrzałam (ok.50%) znalazłam wpis tylko jednego radnego. Powiatowego.
Oni to olewają, oni nawet chyba o akcji nie wiedzą, bo do internetu nie zaglądają albo nawet wchodzic nie potrafią, ale gdyby tak telewizja chciała z nimi, o.... to w kolejce ustawiliby się chyba wszyscy i brzdąkaliby jak wczorajsza władza. Wszak wybory niebawem...
Tak sobie myślę, że może zaangażowac (charytatywnie oczywiście) kwidzyńską TV Kamenę, by nagłaśniali sprawę na okrągło.
Co o tym myślicie?
Puls na pewno akcję opiszę, bo Marek Sidor był widoczny w TVN24, pozostałych nie znam, więc nie wiem, ale najbardziej mnie interesuje czy i co napisze czerwony Kurier, bo... (przemilczę

)
Nie wiedziałam, że szanowna
Grzegorz Gniew napisał(a):
(GDDKiA), który w ostatnim momencie zrezygnował z udziału w programie!!!!.
tak bardzo się przestraszyła, że odmówiła.
Chyba stąd płynie prosty wniosek, że budowa coraz bardziej się oddala (obym się myliła).
I to by było na tyle na teraz.